Djøf

Syddansk Universitet

I Odense finder du et helt nystartet netværk af dygtige studerende fra forskellige studieretninger. Vær med til at skabe aktiviteter på SDU.

Bliv aktiv studerende i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværkspilot Daniel Alexander List, dal@djoef.dk, mobil 24 20 65 07
og følg Djøf Studerende Odense på Facebook

Det sker i Odense

Som aktiv i Djøf Studerende i Odense indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

I Odense finder du et helt nystartet netværk af dygtige studerende fra forskellige studieretninger. De har det til fælles, at de læser en samfundsvidenskabelig uddannelse, er ambitiøse og har virketrang, og så selvfølgelig, at de har valgt at engagere sig i deres forening Djøf.

Djøf-ansatte på dit studie

På SDU har vi fire ansatte medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Rikke, Alexander eller Simon, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Simon Juel Bundgaard

SDU, Kolding:
Simon Juel Bundgaard
24 94 32 35
sjb@djoef.dk

Rikke Rainer Ankersen

SDU, Odense
Rikke Rainer Ankersen
61 72 67 15
ria@djoef.dk

Alexander Schwarz

SDU, Odense
Alexander Schwarz
28 40 73 22
alz@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Tobias for mere information. 


           
SDU, Odense
Tobias Hulbæk Fog
60 65 71 65
thf@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Har du lyst til at blive en af Djøfs samarbejdspartnere? Kontakt næstformand Morten Holm Bundgaard på morten@webner.dk, mobil 26 13 95 68.

Djøfbladet

Jeg frygter for min fremtid i Storbritannien

John Carstensen har boet ti år i Storbritannien, og de sidste seks arbejdet som embedsmand i DFID. Han frygter, at Brexit kan fratage ham retten til at arbejde og leve i landet og få voldsomme konsekvenser for ham og hans familie.

Illustration: Michael Werge
Djøf blog

Jeg drømte om elverhøj, men endte som lykkelig copywriter

Drømmer du også om at skifte retning eller fokus i din karriere? Her er min historie om at bygge fundament under en ny faglighed og folde mig ud som tekstforfatter.


Line Frost Pedersen
Line Frost Pedersen
Udviklingskonsulent