Djøf

Syddansk Universitet

I Odense finder du et helt nystartet netværk af dygtige studerende fra forskellige studieretninger. Vær med til at skabe aktiviteter på SDU.

Bliv aktiv studerende i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværkspilot Daniel Alexander List, dal@djoef.dk, mobil 24 20 65 07
og følg Djøf Studerende Odense på Facebook

Det sker i Odense

Som aktiv i Djøf Studerende i Odense indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

I Odense finder du et helt nystartet netværk af dygtige studerende fra forskellige studieretninger. De har det til fælles, at de læser en samfundsvidenskabelig uddannelse, er ambitiøse og har virketrang, og så selvfølgelig, at de har valgt at engagere sig i deres forening Djøf.

Djøf-ansatte på dit studie

På SDU har vi fire ansatte medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Mette, Natasha eller Simon, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Simon Juel Bundgaard

SDU, Kolding:
Simon Juel Bundgaard
24 94 32 35
sjb@djoef.dk

Mette Christoffersen

SDU, Odense
Mette Christoffersen
22 40 40 39
dk¤djoef¤mec

Natasha Shahbaz

SDU, Odense
Natasha Shahbaz
26 15 65 55
nsh@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Tobias for mere information. 

Tobias Hulbæk Fog
           
SDU, Odense
Tobias Hulbæk Fog
60 65 71 65
thf@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Har du lyst til at blive en af Djøfs samarbejdspartnere? Kontakt næstformand Morten Holm Bundgaard på morten@webner.dk, mobil 26 13 95 68.

Djøfbladet

Jurist skaber nye algoritmer

Henrik Palmer Olsen, prodekan ved Københavns Universitet, samarbejder med DTU om at koble kunstig intelligens med jura. Han vil hellere have fingrene i formlerne end sidde udenfor og være kritisk ”på den ideologiske måde.”

Foto: Lars Bahl
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent