]]>

Djøf

Syddansk Universitet

Som aktiv i Djøf netværk Odense bliver du medlem af et engageret tværfagligt fællesskab, som brænder for at skabe nye faglige aktiviteter for vores medstuderende på Syddansk Universitet.

Sæt dit aftryk på Odense

Vær med til at skabe et levende studiemiljø på Syddansk Universitet som aktiv i Djøf netværk Odense. Som medlem får du stor indflydelse på vores arbejde. Vi har stor erfaring med at skabe arrangementer, men vi har også brug for nye indspark og idéer. Derfor vil vi gerne omsætte dine til nye spændende aktiviteter.

I vores netværk samarbejder vi altid om vores aktiviteter. Derfor får du også en bred erfaring med alt fra idéudvikling, projektledelse til markedsføring og værtsrollen til vores arrangementer. Vi får støtte fra Djøf med midler og knowhow til at skabe nye aktiviteter, så vi kan sætte et værdifuldt aftryk på vores studieby.

Vi mødes løbende for at dele idéer og udvikle nye arrangementer. Men vi vil også gerne dyrke det sociale. Derfor er vi altid frisk på at arrangere en sommerfest, teambuidling eller en julefrokost, når der er muligt.  

Vil du være med?

Kontakt Djøf netværk på SDU på djoefodense@outlook.dk

Det sker i Odense

 

Politiske samarbejdsforeninger på Syddansk Universitet

Djøf samarbejder med flere studieforeninger på Syddansk Universitet for at belyse aktuelle problemstillinger i studielivet og hverdagen på Syddansk Universitet, så vi i fællesskab kan finde på nye løsninger.

Derfor har Djøf også valgt at indgå i et politisk samarbejde med:

Har du lyst til at blive en af Djøfs samarbejdspartnere? Kontakt næstformand Morten Holm Bundgaard på morten@webner.dk, mobil 26 13 95 68.