SDU
23.02.2016

Bliv aktiv studerende i Djøf 

Vil du være med? Så kontakt netværkspilot Daniel Alexander List, dk,djoef,dal, mobil 24 20 65 07
og følg Djøf Studerende Odense på Facebook

Det sker i Odense 

Som aktiv i Djøf Studerende i Odense indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

I Odense finder du et helt nystartet netværk af dygtige studerende fra forskellige studieretninger. De har det til fælles, at de læser en samfundsvidenskabelig uddannelse, er ambitiøse og har virketrang, og så selvfølgelig, at de har valgt at engagere sig i deres forening Djøf.

Djøf-ansatte på dit studie

På SDU har vi to ansatte medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Rikke, Alexander eller Simon, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Simon Juel Bundgaard
  

SDU, Kolding:
Simon Juel Bundgaard
24 94 32 35  
dk,djoef,sjb

Rikke Rainer Ankersen
  

SDU, Odense
Rikke Rainer Ankersen
61 72 67 15
dk,djoef,ria


Alexander Schwarz
  

SDU, Odense
Alexander Schwarz
28 40 73 22
dk,djoef,alz

 

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie?, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje.

Kontakt Daniel for mere information. 


Daniel Alexander List
Daniel Alexander List
Tlf.: 24 20 65 07
dk,djoef,dal

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Har du lyst til at blive en af Djøfs samarbejdspartnere? Kontakt næstformand Morten Holm Bundgaard på dk,webner,morten, mobil 26 13 95 68.