Djøf

Roskilde Universitet

På RUC møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Du kan også selv være med til at arrangere og få indflydelse på vores aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med til, at starte et engageret netværk op på RUC, så tag fat i din lokale netværkspilot Anne-Sofie. Du kan også følge os på Facebook.   

Du kan også blive en del af hovedstadens netværk som laver forskellige arrangementer for studerende. Kontakt netværkets formænd på djoef.frivillig@gmail.com.

Det sker i Roskilde

Har lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed, sjove sociale aktiviteter, projektmageri og ikke mindst indgå i et stort nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet, og vejen til arbejdslivet? 

Djøf-ansatte på dit studie

På RUC har vi tre medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Signe eller Marie, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Signe Gjerding Jensen

Signe Gjerding Jensen
Tlf.: 27 28 81 71
sgj@djoef.dkHar du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anne-Sofie for mere information. 

Anne-Sofie Lilly Kaiser
Anne-Sofie Kaiser
Tlf.: 28 49 45 43
alk@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

International Club

The International Club (IC) is a political but non-partisan and social organisation aiming to promote internationality at Roskilde University.

Rasmus Wolff Sander, rasmus.wolff@hotmail.com
Besøg The International Clubs hjemmeside

SR RUC (Studenterrådet på RUC)

 

Martin Vitved Schäfer, martin@studenterraadet.dk

Besøg Studenterrådets hjemmeside

Frit Forum

Marie Lundby, roskilde@fritforum.dk

Besøg Frit Forums hjemmeside

Djøfbladet

Lykkekursus for studerende slår alle rekorder

En fjerdedel af alle bachelorstuderende på eliteuniversitetet Yale i USA fulgte sidste semester et kursus, hvor de lærte, hvordan de kunne blive mere lykkelige. En dansk rektor og en psykolog er ikke overraskede over efterspørgslen.

Foto: Michael Marsland, Yale
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent