RUC
09.11.2016

Bliv aktiv i Djøf 

Vil du være med til, at starte et engageret netværk op på RUC, så tag fat i dine lokale netværkspiloter Signe eller Ida. Du kan også følge os på Facebook

Det sker i Roskilde 

Har lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed, sjove sociale aktiviteter, projektmageri og ikke mindst indgå i et stort nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet, og vejen til arbejdslivet? 

Djøf-ansatte på dit studie

På RUC har vi to medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Signe eller Marie, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Signe Gjerding Jensen  
Signe Gjerding Jensen 
Tlf.: 27 28 81 71
dk,djoef,sgj

Marie Lundby Spanggård  
Marie Lundby Spanggård 
Tlf.: 22 78 06 05
dk,djoef,msp


Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anne-Sofie for mere information. 


Anne-Sofie Lilly Kaiser   
Anne-Sofie Kaiser
Tlf.: 28 49 45 43
dk,djoef,alk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

International Club

The International Club (IC) is a political but non-partisan and social organisation aiming to promote internationality at Roskilde University.

Rasmus Wolff Sander, rasmus.wolff@hotmail.com
Besøg The International Clubs hjemmeside

SR RUC (Studenterrådet på RUC)

Martin Vitved Schäfer, martin@studenterraadet.dk

Besøg Studenterrådets hjemmeside

Frit Forum

Marie Lundby, roskilde@fritforum.dk

Besøg Frit Forums hjemmeside