Djøf

Roskilde Universitet

På RUC møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Du kan også selv være med til at arrangere og få indflydelse på vores aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med til, at starte et engageret netværk op på RUC, så tag fat i din lokale netværkspilot Anne-Sofie. Du kan også følge os på Facebook

Det sker i Roskilde

Har lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed, sjove sociale aktiviteter, projektmageri og ikke mindst indgå i et stort nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet, og vejen til arbejdslivet? 

Djøf-ansatte på dit studie

På RUC har vi tre medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Signe eller Marie, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Signe Gjerding Jensen

Signe Gjerding Jensen
Tlf.: 27 28 81 71
sgj@djoef.dk
Marie Lundby Spanggård
Marie Lundby Spanggård
Tlf.: 22 78 06 05
msp@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anne-Sofie for mere information. 

Anne-Sofie Lilly Kaiser
Anne-Sofie Kaiser
Tlf.: 28 49 45 43
alk@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

International Club

The International Club (IC) is a political but non-partisan and social organisation aiming to promote internationality at Roskilde University.

Rasmus Wolff Sander, rasmus.wolff@hotmail.com
Besøg The International Clubs hjemmeside

SR RUC (Studenterrådet på RUC)

 

Martin Vitved Schäfer, martin@studenterraadet.dk

Besøg Studenterrådets hjemmeside

Frit Forum

Marie Lundby, roskilde@fritforum.dk

Besøg Frit Forums hjemmeside

Djøfbladet

Hver anden døjer med støj

Flere og flere i djøf-brancher føler sig generet af støj på arbejdet – de fleste, fordi de sidder i storrumskontorer, vurderer ekspert. Kontorstøj giver hovedpine og reducerer effektiviteten. Alligevel sværger arbejdsgivere stadig til storrum.

Foto: Nima Stock/Ritzau
Djøf blog

Skal man have et andet job, før man siger op?

Måske har du brugt din sommerferie på at overveje din jobsituation. Men du tør ikke sige dit job op, før end at du har et andet på hånden. Hvornår skal man sige et job op? Hvornår er det smart at blive?


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent