]]>

Djøf

Roskilde Universitet

På RUC møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Du kan også selv være med til at planlægge et arrangement og få indflydelse på vores aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Har du lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed og sjove sociale aktiviteter? Så kan du være med i et nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet og vejen til arbejdslivet. Tag fat i din lokale netværkspilot Line Merete Høj dk¤djoef¤lmh.

Du kan også blive en del af vores netværk for eventudviklere, kontakt netværkets facilitator Benedicte dk¤djoef¤bch.

Det sker i Roskilde

Har du lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed og sjove sociale aktiviteter? Så kan du være med i et nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet og vejen til arbejdslivet. 

Djøf-ansatte på dit studie

På RUC har vi medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Jonas, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Jonas Sommergreen Andersen

53 54 68 15 | dk¤djoef¤joa

Har du en god idé til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Pauline for mere information.

Pauline Solberg

Tlf. | dk¤djoef¤pso