]]>

Djøf

Roskilde Universitet

På RUC møder du Djøf til foredrag, studiekurser, paneldebatter, sociale events og meget mere. Du kan også selv være med til at planlægge et arrangement og få indflydelse på vores aktiviteter på dit studiested.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med til at starte et engageret netværk op på RUC, så tag fat i din lokale netværkspilot Helle dk¤djoef¤hdy. Du kan også følge os på Facebook.   

Du kan også blive en del af vores netværk for eventmagere.

Det sker i Roskilde

Har du lyst til at starte et netværk præget af fællesskab, tværfaglighed og sjove sociale aktiviteter? Så kan du være med i et nationalt fællesskab af engagerede studerende, der brænder for at styrke fællesskabet i studielivet og vejen til arbejdslivet. 

Djøf-ansatte på dit studie

På RUC har vi medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Tag fat i Emil, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Emil Krogh Madsen

51 54 21 65 | dk¤djoef¤ekm

Har du en god idé til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Helle for mere information.

Helle Dyhr

31 18 63 07 | dk¤djoef¤hdy

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere. Se her hvad Djøf Studerende mener.

Her er oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

International Club

The International Club (IC) is a political but non-partisan and social organisation aiming to promote internationality at Roskilde University.

Rasmus Wolff Sander, rasmus.wolff@hotmail.com
Besøg The International Clubs hjemmeside

SR RUC (Studenterrådet på RUC)

Martin Vitved Schäfer, martin@studenterraadet.dk

Besøg Studenterrådets hjemmeside

Frit Forum

Marie Lundby, roskilde@fritforum.dk

Besøg Frit Forums hjemmeside