]]>

Djøf

Aarhus Universitet

Som aktiv i Djøf netværk Aarhus bliver du medlem af et tværfagligt fællesskab, som brænder for at skabe nye faglige aktiviteter for vores medstuderende på Aarhus Universitet.

Sæt dit aftryk på Aarhus

Vær med til at skabe et levende studiemiljø som aktiv i Djøf netværk Aarhus. Vi arbejder hele tiden på at skabe nye faglige arrangementer for vores medstuderende. Og vi er altid åbne for nye medlemmer med gode idéer til nye aktiviteter. 

Som aktiv i Djøf netværk Aarhus får du stor indflydelse på vores arbejde, og din idé kan snildt blive vores næste event. Vi er støttet af Djøf med midler og knowhow. Det giver os mulighed for at holde tværfaglige arrangementer med indflydelsesrige personligheder som gæster. Derudover gør vi en dyd ud af at bruge Aarhus by som scene for vores arrangementer.

Vi mødes en gang om måneden for at drøfte nye idéer og vores kommende aktiviteter. Derudover mødes vi rundt omkring i Aarhus i mindre arbejdsgrupper for at idéudvikle eller planlægge vores events. Vi kan godt lide at holde gryderne i kog med nye aktiviteter på tegnebrættet.

Og når vi har afholdt vores arrangementer, evaluerer vi gerne over kop sort mokka eller et glas øl. Ligesom vi har en årlig julefrokost plus meget mere. Og du er også velkommen til at blive medlem af vores vinklub.

Vil du være med?

Kontakt Djøf netværk Aarhus på netvaerketaarhus@gmail.com

Det sker i Aarhus

 

Politisk samarbejdsforeninger i Aarhus

Djøf samarbejder med flere studieforeninger på Aarhus Universitet for at belyse aktuelle problemstillinger i studielivet og hverdagen på Aarhus Universitet, så vi i fællesskab kan finde på nye løsninger.

Derfor har Djøf også valgt at indgå i et politisk samarbejde med:

Borgerlige Jurister

Foreningen for Borgerlige Jurister er en studenter-politisk interessegruppe for jurastuderende på Aarhus universitet og HA jur.
Malene Bruun Kristensen, fbj@borgerligejurister.dk.

Find Borgerlige Jurister på Facebook

Moderate Jurister

Moderate Jurister er en studenterpolitisk forening af den fineste slags. Moderate Jurister forsøger konstant at forbedre de studerendes liv på jura. 
Johanne Hansen, moderatejurister@hotmail.com.

Find Moderate Jurister på Facebook

Alternative Jurister

Alternative Jurister (AJ) er en studenterpolitisk forening, hvis formål er at fremme og sikre de studerendes interesser ved Aarhus Universitet. Vi er den studenterpolitiske forening, der sidder med i flest råd og navn, og derfor har vi fingereren på pulsen og ved hvad der sker på universitetet.
Kontakt: alternativejurister@gmail.com

Find Alternative Jurister på Facebook

Oeconrådet

Oeconrådet er din mulighed for at være med til at forbedre dit studie, både fagligt og socialt. Vi er din korteste vej til indflydelse - også i instituttets top. Vi er stedet, hvor du får mulighed for at tage ansvar og få et bedre indblik i, hvordan både instituttet og universitetet hænger sammen.
Martin Elleby Duus, oeconraadet@oeconraadet.dk

Besøg Oeconrådets hjemmeside