Djøf

Aarhus Universitet

Djøf Studerende i arrangerer spændende arrangementer som fx Hverdagsjura – Kend dine rettigheder, Karriere i kommunen – hot eller not?, Jobsamtale for dummies og mange flere.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt Frontrunners for netværket Djøf8000 og skriv til formand Jesper Køhler hello@jesperkohler.com og følg netværket på Facebook og #djøf8000 på Instagram. 

Det sker i Aarhus

Som aktiv i Djøf Studerende i Aarhus indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i Aarhus er blandt andet kendt for spændende arrangementer som "Hverdagsjura – Kend dine rettigheder", "Jobsamtale for dummies" og mange flere. Herudover holder de et brag af en julefrokost. De mødes cirka 1 gang om måneden i medlemslokalerne i Frederiksgade for at drøfte, hvilke arrangementer og projekter de har lyst til at iværksætte og naturligvis hygge sig sammen over en sandwich og en sodavand eller øl.

Djøf-ansatte på dit studie

På AU har vi fire medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem.

Læser du på AU, kan du kontakte Julie eller Johan, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.


Julie Bilø Wulff

Julie Bilø Wulff
28 72 55 11
jbw@djoef.dk


Johan Hemming Kruse Rasmussen

Johan Rasmussen
51 86 08 51
jkr@djoef.dk


Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Jeppe eller Camilla for mere information. 

Jeppe Skov Bergholdt

Jeppe Skov Bergholdt
51 88 75 72
jsb@djoef.dk


Camilla Kjeldsen Kjær

Camilla Kjeldsen Kjær
22 48 15 27
ckk@djoef.dk


Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

Herunder kan du finde oplysninger på dine lokale djøf-foreninger:

Borgerlige Jurister

Foreningen for Borgerlige Jurister er en studenter-politisk interessegruppe for jurastuderende på Aarhus universitet og HA jur.
Malene Bruun Kristensen, fbj@borgerligejurister.dk.

Find Borgerlige Jurister på Facebook

Moderate Jurister

Moderate Jurister er en studenterpolitisk forening af den fineste slags. Moderate Jurister forsøger konstant at forbedre de studerendes liv på jura. 
Johanne Hansen, moderatejurister@hotmail.com.

Find Moderate Jurister på Facebook

Alternative Jurister

Alternative Justister (AJ) er en studenterpolitisk forening, hvis formål er at fremme og sikre de studerendes interesser ved Aarhus Universitet. Vi er den studenterpolitiske forening, der sidder med i flest råd og navn, og derfor har vi fingereren på pulsen og ved hvad der sker på universitetet.
Kontakt: alternativejurister@gmail.com

Find Alternative Jurister på Facebook

Oeconrådet

Oeconrådet er din mulighed for at være med til at forbedre dit studie, både fagligt og socialt. Vi er din korteste vej til indflydelse - også i instituttets top. Vi er stedet, hvor du får mulighed for at tage ansvar og få et bedre indblik i, hvordan både instituttet og universitetet hænger sammen.
Martin Elleby Duus, oeconraadet@oeconraadet.dk

Besøg Oeconrådets hjemmeside

Statsrådet 

Statsrådet er de studerendes mulighed for at få indflydelse på statskundskabsuddannelsen. Vi er repræsenteret i Studienævn, Akademisk Råd, Institutforum og blandt andet derigennem påvirker vi udviklingen af de fysiske og faglige rammer for uddannelsen.
Sigurd Gylstorff, statsraad@ps-au.dk 

Besøg Statsrådets hjemmeside

Djøfbladet

Lykkekursus for studerende slår alle rekorder

En fjerdedel af alle bachelorstuderende på eliteuniversitetet Yale i USA fulgte sidste semester et kursus, hvor de lærte, hvordan de kunne blive mere lykkelige. En dansk rektor og en psykolog er ikke overraskede over efterspørgslen.

Foto: Michael Marsland, Yale
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent