]]>

Djøf

Aarhus Universitet

Som aktiv i Djøf netværk Aarhus bliver du medlem af et tværfagligt fællesskab, som brænder for at skabe nye faglige aktiviteter for vores medstuderende på Aarhus Universitet.

Sæt dit aftryk på Aarhus

Vær med til at skabe et levende studiemiljø som aktiv i Djøf netværk Aarhus. Vi arbejder hele tiden på at skabe nye faglige arrangementer for vores medstuderende. Og vi er altid åbne for nye medlemmer med gode idéer til nye aktiviteter. 

Som aktiv i Djøf netværk Aarhus får du stor indflydelse på vores arbejde, og din idé kan snildt blive vores næste event. Vi er støttet af Djøf med midler og knowhow. Det giver os mulighed for at holde tværfaglige arrangementer med indflydelsesrige personligheder som gæster. Derudover gør vi en dyd ud af at bruge Aarhus by som scene for vores arrangementer.

Vi mødes en gang om måneden for at drøfte nye idéer og vores kommende aktiviteter. Derudover mødes vi rundt omkring i Aarhus i mindre arbejdsgrupper for at idéudvikle eller planlægge vores events. Vi kan godt lide at holde gryderne i kog med nye aktiviteter på tegnebrættet.

Og når vi har afholdt vores arrangementer, evaluerer vi gerne over kop sort mokka eller et glas øl. Ligesom vi har en årlig julefrokost plus meget mere. Og du er også velkommen til at blive medlem af vores vinklub.

Vil du være med?

Kontakt Djøf netværk Aarhus på netvaerketaarhus@gmail.com

Det sker i Aarhus