Djøf

Aalborg Universitet

Djøf Studerende i Aalborg er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Toppen af Poppen, Dress to Impress, virksomhedsbesøg og mange flere.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt netværksformand Daniel Ravn Jakobsen på drja13@student.aau.dk og følg netværket på Facebook.

Det sker i Aalborg

Som aktiv i Djøf Studerende i Aalborg indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i Aalborg er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Toppen af Poppen, Dress to Impress, virksomhedsbesøg og mange flere. Herudover holder de et brag af en julefrokost, mødes cirka en gang om måneden for at drøfte, nye arrangementer og projekter og naturligvis hygge sig sammen over en sandwich og en sodavand eller øl.

Djøf-ansatte på Aalborg universitet

På AAU har vi tre medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem. 

Tag fat i Glenn eller Andreas, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Glenn Robert Muir

 

Glenn Robert Muir
40 15 73 92
grm@djoef.dk


Andreas Gasberg

 

Andreas Gasberg
26 80 69 20
aga@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anders-Christian for mere information. 


Anders Christian Jensen

Anders-Christian Jensen
31 46 72 12
acj@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

POLIS Foreningen

POLIS (Politologi, IT-ledelse og Samfundsfag) er en social og faglig forening for studerende tilknyttet Skolen for Statskundskab ved Aalborg Universitet. Foreningens bestyrelse består af studerende fra forskellige semestre. Du kan læse mere om foreningen eller kontakte dem på polis@dps.aau.dk, hvis du har spørgsmål til foreningen.

Djøfbladet

Ny forskning: Frivilligt arbejde fører ikke til job

Er du jobsøgende, er det så godt som værdiløst at skrive erfaring med frivilligt arbejde på cv’et, konkluderer ny dansk forskning. Resultatet overrasker a-kasse.

Foto: Barsan Attila/Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent