Djøf

Aalborg Universitet

Djøf Studerende i Aalborg er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Toppen af Poppen, Dress to Impress, virksomhedsbesøg og mange flere.

Bliv aktiv i Djøf

Vil du være med? Så kontakt formand Rune Rehardt rune_rk@hotmail.com og følg netværket på Facebook.

Det sker i Aalborg

Som aktiv i Djøf Studerende i Aalborg indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i Aalborg er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Toppen af Poppen, Dress to Impress, virksomhedsbesøg og mange flere. Herudover holder de et brag af en julefrokost, mødes cirka en gang om måneden for at drøfte, nye arrangementer og projekter og naturligvis hygge sig sammen over en sandwich og en sodavand eller øl.

Djøf-ansatte på Aalborg universitet

På AAU har vi tre medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem. 

Tag fat i Glenn eller Andreas, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.


 

Glenn Robert Muir
40 15 73 92
grm@djoef.dk 

Andreas Gasberg
26 80 69 20
aga@djoef.dk

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anders-Christian for mere information. 


Anders Christian Jensen

Anders-Christian Jensen
31 46 72 12
acj@djoef.dk

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

POLIS Foreningen

POLIS (Politologi, IT-ledelse og Samfundsfag) er en social og faglig forening for studerende tilknyttet Skolen for Statskundskab ved Aalborg Universitet. Foreningens bestyrelse består af studerende fra forskellige semestre. Du kan læse mere om foreningen eller kontakte dem på polis@dps.aau.dk, hvis du har spørgsmål til foreningen.

Djøfbladet

Lykkekursus for studerende slår alle rekorder

En fjerdedel af alle bachelorstuderende på eliteuniversitetet Yale i USA fulgte sidste semester et kursus, hvor de lærte, hvordan de kunne blive mere lykkelige. En dansk rektor og en psykolog er ikke overraskede over efterspørgslen.

Foto: Michael Marsland, Yale
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent