]]>

Djøf

Aalborg Universitet

Som aktiv i Djøf Studerende Nord bliver du medlem af et tværfagligt fællesskab, som brænder for at skabe nye faglige aktiviteter for vores medstuderende på Aalborg Universitet.

Sæt dit aftryk på Aalborg

Vær med til at skabe et levende studiemiljø på Aalborg Universitet som aktiv i Djøf Studerende Nord. Faktisk kan din idé være vores næste arrangement. Vi er nemlig flere erfarne medlemmer, som er klar til at føre din idé ud i livet. Og vi er altid på udkig efter nye kræfter, der vil være med til at gøre en forskel.

Vi mødes ofte for at udvikle og planlægge nye faglige arrangementer. Vi vil gerne forsøge at have mindst et arrangement om måneden. Som aktiv i vores netværk får du derfor bred erfaring med både at være idémager, projektleder og ansvarlig for vores markedsføring.  Vi arbejder nemlig tæt sammen for at gøre vores idéer til virkelighed.

I Djøf Studerende Nord går det faglige og det sociale hånd i hånd. Derfor har vi også nedsat en arbejdsgruppe, som har fokus på din faglige udvikling og vores fællesskab. Vi vil gerne sikre, at du udvikler dig, imens vi deler en masse gode oplevelser sammen.

Det gør vi fx gennem vores årlige FUS-samtaler (fælles udviklingssamtaler) og teambuilding. Ligesom vi holder vores årlige sommerfest og mere spontane aktiviteter for os aktive. Det er nemlig vigtigt for os, at vi også kan mødes ved siden af vores arbejde i netværket for at have det sjovt sammen. 

Vil du være med?

Kontakt vores forperson, Clara, på com¤hotmail¤clara.b.p.

Det sker i Aalborg