08.09.2016

Bliv aktiv i Djøf 

Vil du være med? Så kontakt netværksformand Daniel Ravn Jakobsen på drja13@student.aau.dk og følg netværket på Facebook.

Det sker i Aalborg 

Som aktiv i Djøf Studerende i Aalborg indgår du i et fællesskab på tværs af studieretninger. Du kommer blandt andet til at arbejde med ideudvikling, projektledelse, kommunikation og eventmageri. Samtidig møder du en masse medstuderende, der arbejder sammen for at skabe et godt studieliv og en styrket vej til arbejdsmarkedet.

Netværket i Aalborg er blandt andet kendt for spændende arrangementer som Toppen af Poppen, Dress to Impress, virksomhedsbesøg og mange flere. Herudover holder de et brag af en julefrokost, mødes cirka en gang om måneden for at drøfte, nye arrangementer og projekter og naturligvis hygge sig sammen over en sandwich og en sodavand eller øl.

Djøf-ansatte på Aalborg universitet 

På AAU har vi to medarbejdere, som kender din hverdag, og som er ansat af Djøfs sekretariat. De kan svare dig på, hvad du kan bruge Djøf til, hvilke tilbud vi har til dig, og hvordan du får mest ud af at være medlem. 

Tag fat i Glenn eller Andreas, hvis du vil høre mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit medlemskab.

Glenn Robert Muir
 

 

Glenn Robert Muir
40 15 73 92
dk,djoef,grm


Andreas Gasberg
 

 

Andreas Gasberg
26 80 69 20
dk,djoef,aga

Har du en god ide til et Djøf-arrangement på dit studie, kan du søge Djøf Studerendes aktivitetspulje. Kontakt Anders-Christian for mere information.   

Anders-Christian Jensen
31 46 72 12
dk,djoef,acj

 

Lokale djøf-foreninger

En djøf-forening er en selvstændig forening, der har indgået et samarbejde med Djøf Studerende og arbejder politisk for at fremme en eller flere mærkesager gennem aktiviteter, der sætter fokus på problematikker i studielivet og livet på universitetet. Det kan være kvalitet i undervisningen, studiemiljø, nærvær i undervisning med meget mere.

Se her hvad Djøf Studerende mener

POLIS Foreningen

POLIS (Politologi, IT-ledelse og Samfundsfag) er en social og faglig forening for studerende tilknyttet Skolen for Statskundskab ved Aalborg Universitet. Foreningens bestyrelse består af studerende fra forskellige semestre. Du kan læse mere om foreningen eller kontakte dem på polis@dps.aau.dk, hvis du har spørgsmål til foreningen.