]]>

Nyhedsmail

Derfor skal du deltage i en case competition

Få værdifuld erfaring, skærp din faglige profil og udbyg dit netværk, når du deltager i en case competition.

Styrk din faglige profil

Når du deltager i en case competition, styrker du din faglige profil ved at få konkret erfaring med at omsætte teori til praksis.

I tæt samarbejde med andre studerende skal du være med til at finde en løsning på en virksomheds konkrete udfordringer. Sammen med resten af gruppen skal du udvikle nye koncepter og træffe afgørende beslutninger, så I kan levere en levedygtig løsning, som virksomheden kan implementere i deres forretning. 

Det kræver et stærkt samarbejde i gruppen, hvor du skal gå på kompromis med dine idéer, og gruppen skal udnytte jeres forskellige fagligheder bedst muligt. En case competition minder derfor om en arbejdsproces, som du møder senere i din karriere. 

Som deltager i en case competition:

  • får du praktisk erfaring med at løse virksomheders udfordringer
  • lærer du at arbejde tværfagligt 
  • kommer du tættere på erhvervslivet
  • udvider du dit netværk.

Derudover får du konkrete eksempler på opgaveløsninger, som du kan bruge til dine jobsamtaler. Ligesom du kan skrive din deltagelse på dit cv.  

Tips til din ansøgning

For at deltage i en case competition skal du som minimum skrive en motiveret ansøgning. Her er det vigtigt, at du lægger vægt på tre ting.

  • Fortæl, hvorfor du vælger at byde ind på den specifikke case. Det er både, hvad du finder spændende ved casen, og hvorfor du gerne vil arbejde med lige præcis den case eller det emne.
  • Skriv, hvad du forventer at få ud af din deltagelse. Det kan være, hvad du gerne vil lære, udvikle eller blive bedre til.
  • Byd ind med, hvad du kan bidrage i case- og gruppearbejdet – både fagligt og personligt.

Aktuelle case competitions 

Processpillet – til dig der vil være advokat 

ComCaseCompetition –  til dig der vil arbejde med kommunikation og marketing

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.