]]> ]]>

Djøf

Tryghed og sikkerhed, når du er på kursus hos Djøf

Din sikkerhed og tryghed er vores højeste prioritet, og vi følger myndighedernes retningslinjer og anvisninger fx i forhold til, hvor mange deltagere der må være på hvert kursus.

Her kan du se, hvilke forholdsregler vores kursussteder tager for at forhindre smittespredning af Covid-19. Og hvad du selv kan gøre. Vi følger myndighedernes anbefalinger, så du trygt kan tage på kursus hos Djøf.
 

Kursusstedernes forholdsregler

Afstand

Bordopstillingen i kursuslokalet og til frokost sikrer, at du  kan overholde afstandskravene til dine medkursister og undervisere.

Forplejning

Morgenmad, frokost og mellemmåltider bliver portionsanrettet og serveret enten i kursuslokalet eller i et udpeget frokostlokale.

Rengøring

Toiletter og kontaktflader fx håndtag og elevatorknapper bliver gjort rent og desinficeret flere gange om dagen. Derudover vil der være opstillet ekstra spritdispensere.

Dine forholdsregler

Du kan bidrage til, at du selv og dine medkursister får en tryg oplevelse, når I er på kursus.

Hold afstand

Det betyder, at du skal undgå tæt kontakt, og at du fx ikke kan give hånd, som du plejer. Du skal også undgå at stå i kø til fx toilettet og at køre i elevator med andre.

Vask eller sprit hænder ofte

Husk at vaske eller spritte dine hænder, grundigt og ofte. Især når du ankommer, inden frokost og inden du forlader kursusstedet.

Bliv hjemme, hvis du har de mindste symptomer

Hvis du på dagen for kursusstart oplever symptomer på Covid-19, beder vi dig om ikke at møde op på kurset.

I øvrigt henholder vi os til vores almindelige afmeldingsbetingelser.