]]>

Djøf

Covid-19-forholdsregler på kurser og konferencer

Her kan du se, hvilke forholdsregler vores kursus- og konferencesteder tager for at forebygge smittespredning af Covid-19, og hvordan du bidrager. Vi følger myndighedernes retningslinjer i forhold til afstand, hygiejne og forsamlinger.

Kursus- og konferencestedets forholdsregler

Opdateret 07.05.21

Afstand

Bordopstillingen i lokalet og til frokost sikrer, at du kan overholde gældende retnings- og afstandskrav til deltagere og undervisere/oplægsholdere.

Forplejning

Morgenmad, frokost og mellemmåltider bliver serveret sundhedsmæssigt forsvarligt enten i et frokostlokale eller i lokalet, hvor du har god mulighed for at holde afstand og spritte af.

Hygiejne

Toiletter og kontaktflader fx håndtag og elevatorknapper bliver gjort rent og desinficeret flere gange om dagen. Derudover vil der være opstillet ekstra spritdispensere i lokalet og fællesarealer.

Medbring gyldigt coronapas

Ved ankomst til kurset/konferencen skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas, som dækker hele kurset/konferencen. 

Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt, at du fornyer dit coronapas undervejs, hvis kurset/konferencen forløber over flere sammenhængende dage.

Mundbind

Det er et krav, at du bærer mundbind overalt, når du bevæger dig rundt på stedet fra det øjeblik, du ankommer. Du behøver ikke at have det på, når du sidder ned i lokalet, til frokost og i fx et grupperum eller et loungeområde.

Du kan købe mundbind, hvis du løber tør undervejs på kurset eller konferencen.

Sådan bidrager du

Du kan bidrage til, at du selv og de andre deltagere får en god oplevelse, når I er på kursus eller konference.

Medbring mundbind til hele dagen

Hold afstand

Undgå tæt kontakt i lokalet, og undlad at give hånd, som du plejer. Vær ekstra opmærksom, hvis der er kø til toilettet eller i pauseområder.

Vask eller sprit hænder ofte

Husk at vaske eller spritte dine hænder, grundigt og ofte. Især når du ankommer, inden frokost og inden du forlader stedet.

Bliv hjemme, hvis du har symptomer

Hvis du på dagen for kurset eller konferencen oplever symptomer på Covid-19, beder vi dig om ikke at møde op. Giv os besked med det samme.

Hvis du har været i kontakt med en smittet, skal du følge myndighedernes anvisninger om test og selvisolation og blive hjemme, indtil du er erklæret smittefri.

I øvrigt henholder vi os til vores almindelige afmeldingsbetingelser.