Sig ja og få mere for kontingentet

Betingelser:

Ved samtykket accepterer jeg at modtage nyheder og information om relevante fordele og tilbud fra Djøf og Djøfs samarbejdspartnere, herunder nyhedsbreve og markedsføring. Jeg kan til enhver tid melde mig fra igen. 

Ja tak

Jeg giver samtykke til, at Djøf må kontakte mig via elektronisk post, for eksempel mail, kommunikationsapps (fx LinkedIn), via sociale medier og sms samt på brev og telefonisk. Mit samtykke omfatter nyheder, medlemstilbud, relevante stillingsopslag og invitationer til arrangementer og kurser. Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage. Djøf må bruge mit samtykke til at orientere mig og spørge, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke med hensyn til samarbejdspartnere, tilbud og kontaktformer. Djøfs henvendelser vedrører altid Djøfs egne eller vores samarbejdspartneres nyheder eller tilbud. Djøf forsøger løbende at opnå nye fordelagtige tilbud til medlemmerne, og der kan derfor ske udskiftning i vores samarbejdspartnere. Vores nuværende samarbejdspartnere kan ses her

Målrettet markedsføring

Djøf deler ikke mine oplysninger med samarbejdspartnere. Djøf må bruge oplysningerne til at målrette markedsføring af Djøfs samarbejdspartneres tilbud til mig. Jeg accepterer, at Djøf må gemme og bruge oplysninger om mig til at målrette markedsføring til mig. Det er for eksempel mine kontaktoplysninger, køn, alder, geografi, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra fx hjemmesider og cookies.

Trække samtykke tilbage

Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage ved at logge ind på Mit Djøf eller ved at sende en mail på djoef@djoef.dk. Hvis jeg trækker mit samtykke tilbage, modtager jeg alene henvendelser fra Djøf, som er nødvendige for mit medlemskab.