Djøf

Djøf chatbots

Her finder du Djøfs chatbots: KarriereBot og Studybot. De bor begge i Facebook Messenger.

KarriereBot hjælper med spørgsmål om lønsamtalen 

Har du brug for et par hurtige tip til din kommende lønsamtale, så står Djøfs Karrrierebot klar til at hjælpe. KarriereBot er tænkt til dig, der sidder og forbereder dig på den årlige lønsamtale eller den snak om løn du skal have til jobsamtalen. Vi har samlet alle vores erfaringer og råd fra Djøfs medlemmer i et lille forløb. Du finder tips til dit lønudspil, do's and dont's til lønssamtalen og lidt om hvad du gør, hvis chefen siger nej. Og så kan du også abonnere på karriereråd, hvis du vælger at abonnere på nyt fra KarriereBot.

Find KarriereBot (åbner i Facebook Messenger)

Find Djøf KarriereBot i Facebook Messenger

Chatbotten er bygget i Chatfuel og er en del af Facebooksiden @djoef.dk

Studybot - tips til din studiestart

Er du lige startet på dit studie, står studybot klar med hacks og gode råd til alt det der handler om at være ny på studiet: Hvordan holder du dig opdateret, hvad med økonomien, hvordan bliver man en god netværker og alt det der. 

Find studybot (åbner i Facebook Messenger)

Find Djøf Studybot i Facebook Messenger

Chatbotten er bygget i Chatfuel og er en del af Facebooksiden @djoefstuderende

Djøf chatbots i Facebook Messenger

Djøfbladet

Djøfer vinder sag om dagpenge efter fyring

Både Ankestyrelsen og byretten mente, at Erik Fraas selv var skyld i, at han blev fyret. Fire år senere har Østre Landsret nu ændret afgørelsen. Sagen er principiel, og fremover vil færre formentlig få dagpengekarantæne efter en fyring.

Privatfoto
Djøf blog

Behøver jeg virkelig være på LinkedIn?

Alle der beskæftiger sig med karriereudvikling og rekruttering synes enige om, at LinkedIn er stedet at være, hvis du vil noget i karrieren. På LinkedIn skal du være. Eller skal du nu også det?


Frederik Iuel
Frederik Iuel
Chefkonsulent