]]> ]]>

Djøf

Find din balance i hverdagen

Få styr på dit tidsforbrug, og skab et overblik over din arbejdsopgaver med enkle redskaber. Du kan også blive klogere på, om du er i det rette job. Brug det til at vurdere, om du kan få en bedre work-life-balance.

Er du i det rigtige job?

Med 10 spørgsmål får du et fingerpeg om, du er i dette rette job lige nu, eller om du skal overveje et jobskifte. Resultatet af testen er blot en indikator på din jobtrivsel. Derfor må du ikke se dit resultat som en endegyldig konklusion på dit job. Brug resultatet til at reflektere over dit arbejdssituation, og som inspiration til, hvad du kan gøre for din trivsel og jobtilfredshed.  

Redskabet er under udvikling. Derfor vil vi gerne høre din mening om det. Del din brugeroplevelse med os i bunden af siden, så vi kan gøre det bedre. 

Hvilke arbejdsopgaver er de vigtigste?

Redskabet giver dig mulighed for at vægte vigtigheden af dine arbejdsopgaver. Det giver dig et overblik over, hvilke typer af opgaver du bruger mest tid på, og om du bruger din tid rigtigt.

Brug det til at vurdere, om dit fokus er på de opgaver, som er vigtigst for dig og dine resultater. At prioritere de rigtige opgaver, gør det lettere for dig at opnå en god work-life-balance.

Redskabet er under udvikling. Derfor vil vi gerne høre din mening om det. Del din brugeroplevelse med os i bunden af siden, så vi kan gøre det endnu bedre. 

Hvordan ser dit timeforbrug ud?

Redskabet giver dig mulighed for at skabe overblik over din tid og aktiviteter. Du kan føre et regnskab over, hvor meget tid du forventer at bruge på dine aktiviteter i løbet af en uge. Det gælder for arbejde, fritidsaktiviteter, søvn, transport m.m. Når ugen er omme, kan du lave en sammenligning med, hvad du faktisk har brugt tiden på.

Brug det til at vurdere, om dine ambitioner for en uge kan stå til mål med den tid, du faktisk bruger. Du vil opleve, at de fleste ting kan tage længere tid, end du regner med.

Redskabet er under udvikling. Derfor vil vi gerne høre din mening om det. Del din brugeroplevelse med os i bunden af siden, så vi kan gøre det endnu bedre.

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.

Læs mere

Tag det næste skridt i din karriere

Uanset om det er et nyt job inden for noget, du kender, eller du vil prøve noget helt nyt, så er tiden gunstig for at skifte. Om du søger mere ansvar, løn, et lederjob eller gerne vil sætte et hak ved work-life balance, så kan du bruge højkonjunkturen til at tage det næste skridt mod den karriere og liv, du ønsker.

Sparring på efteruddannelse

Lad dig guide af Djøfs 4 erfarne rådgivere, inden du vælger kursus eller uddannelse.

Dit karriereværktøj

Få overblik over dine kompetencer og bliv skarp på, hvor du vil hen med din karriere.