Djøf

Selvstændig eller iværksætter

Er du selvstændig eller iværksætter? Eller overvejer du at blive det? Her finder du råd og vejledning om opstart af virksomhed, kontrakter og økonomiske forhold som iværksætter. Du kan også få adgang til rådgivning, events og meget mere.

Inspiration og værktøjer til din forretningsudvikling

Som selvstændig eller iværksætter i Djøf kan du få sparring, rådgivning og netværk, som kan hjælpe dig med at udvikle dig selv og din forretning. Du kan blandt andet få rådgivning om kontrakter og rekruttering, gratis annoncering på jobunivers.dk, adgang til attraktive erhvervsforsikringer, relevante netværk og mentorordninger, ligesom du kan deltage i events og arrangementer gennem Djøf Business Community.

Djøf Business Community

Se hvad deltagerne tog med sig hjem fra Betatest-eventet i august.

Djøf Business Community 01:38

Råd, vejledning og økonomi

Som selvstændig eller iværksætter kan du eksempelvis få vejledning om konsulentaftaler, ejeraftaler og honorarfastsættelse. Du kan også læse mere om opstart af virksomhed eller dagpenge og pension som selvstændig.

Venture finansiering til din startup

Har du eller din virksomhed tilknytning til CBS, kan du søge risikovillig kapital hos CBSStartup.dk. Djøf står bag CBSStartup. Som stiftende medlem har Djøf gjort opstarten af CBSStartup mulig.

Opstart af virksomhed

Få råd og vejledning om opstart af virksomhed og få en oversigt over, hvem der kan være interessant at tage fat i, hvis du lige er startet som selvstændig.

Få hjælp til din økonomi som selvstændig eller iværksætter

Få viden om økonomiske forhold vedrørende din virksomhed. Læs mere om blandt andet momsafregning, skat, honorarsatser og meget mere.

Råd og vejledninger til selvstændige og iværksættere

Få råd og vejledning om dine kontrakter, samarbejdsaftaler og meget mere som selvstændig eller iværksætter.

Dagpenge og pension som selvstændig

Læs mere om dine rettigheder angående dagpenge, barsel, sygedagpenge og pension som selvstændig og iværksætter.

Analyser: Selvstændige djøfere

Bliv inspireret af undersøgelser og facts om andre selvstændige djøfere.

Rabataftaler og fordele

Regnskabsprogram

Der er nok mange andre ting, du hellere vil bruge din tid på end bogholderi og regnskab. Derfor har vi indgået en aftale med Billy, som kan hjælpe dig med at bevare det økonomiske overblik. Så kan du koncentrere dig om din forretning, mens regnskabet (næsten) klarer sig selv.

Læs mere

Lokaler

Sp8ces gør hele byen til din arbejdsplads, og giver dig adgang til arbejds- og mødesteder. Som medlem af Djøf får du 25% rabat på et medlemskab hos Sp8ces.

Læs mere

Kontrakthåndtering

Brug gratis skabeloner til at udforme kontrakter, underskriv dem med vores digitale signatur og opbevar dem sikkert og digitalt - ét sted. Som Djøf-medlem får du 1 års gratis brug af Contractbooks GDPR-venlige platform.

Læs mere

Advokatbistand

Selvstændige har ofte behov for advokatbistand. Derfor har Djøf indgået en aftale med to advokatfirmaer, der tilbyder advokatbistand på favorable vilkår til Djøfs medlemmer. 

Læs mere

 

Bankaftale

Er du selvstændig eller i gang med at starte din egen virksomhed? Som medlem af Djøf, får du nogle unikke medlemsfordele hos Lån & Spar.

Læs mere

Erhvervsforsikring

Er du selvstændig og medlem af Djøf, har du adgang til en række attraktive erhvervsforsikringer. Formålet er at skabe tryghed gennem god dækning til en fornuftig pris, og er særligt tilpasset medlemmer af Djøf, der er selvstændige.

Læs mere

Juridiske dokumenter

Som iværksætter er det vigtigt at have styr på sine juridiske aftaler og dokumenter. Som medlem af Djøf kan du få 20 % i rabat på Legal Desks erhvervsrelaterede dokumenter. 

Læs mere

Lønsikring

Du kan ikke sikre dig mod ledighed, men med Djøfs lønsikring ved ledighed, kan du til gengæld sikre dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag mister dit job.

Læs mere

Pensionsaftale (JØP)

I samarbejde med Juristernes og Økonomernes Pensionskasse giver vi nu alle selvstændige mulighed for at vælge et koncept, som er skræddersyet til en enkeltmands opstartsvirksomhed.

Læs mere

Persondata rådgivning

Den nye persondatalovgivning kan være uoverskuelig som selvstændig. Som medlem af Djøf har du mulighed for at få rådgivning om persondata af advokatfirmaet Lund Elmer Sandager med 20% rabat.

Læs mere

Økonomisk rådgivning

Der er mange ting at holde styr på, når du starter og driver egen virksomhed. For at hjælpe dig bedst muligt, har vi indgået en aftale med Markman & Bechlund, der kan bistå dig med start af egen virksomhed og den daglige økonomistyring.

Læs mere

Firmadelebil

LetsGo Firmadelebil er et nemt og billigt alternativ til taxa og egen firmabil. For kun 146 kr. om måneden kan du køre i firmadelebil. 

Læs mere