Djøf

Personlighedstest

Vi tilbyder persontest som supplement til et coachingforløb, eller som en separat testsamtale. Prisen for at blive testet og få en tilbagemelding er 3.200 kr. plus moms og samtalen varer 1½ time.

Personlighedstest

Ønsker du at blive testet og få større selvindsigt om dine kompetencer og din motivation, har du mulighed for at vælge at tilkøbe en samtale med test og testtilbagemelding. Testtilbagemeldingen  sker ved en erfaren og testcertificeret coach.

En samtale med testtilbagemelding varer 1 ½ time, og medlemsprisen er 3.200 kr. plus moms.

Djøf tilbyder følgende to tests: Saville Consulting Wave ® Focus Styles samt Decision Dynamics test - karrieremodellen.

Saville Consulting Wave ®

Ønsker du at udvikle dig og opnå større indsigt i dine kompetencer og din arbejdsstil? Eller søger du at blive skarpere på det, der virkelig motiverer dig, så du kan kommunikere det klart til din næste MUS  eller til din jobsamtale? Så er et coachingforløb med Saville Consulting Wave ® Focus Styles persontesten et solidt udgangspunkt for din karriereudvikling.

Saville Consulting Wave ® er en af de allernyeste erhvervsrettede persontests. Testresultatet indeholder en række værdifulde informationer om både talent, motivation og det kompetencemæssige potentiale hos testpersonen. Samtidig beskriver den testpersonens behov ift. foretrukken virksomhedskultur, og det, der også vil være hæmmende for jobpræstationen. Den adskiller sig her fra andre personlighedstest på markedet, som ofte udelukkende afdækker testpersonens kompetenceprofil eller personlighedstræk.

Bag testudviklingen står englænderen, Professor Peter Saville (MPhil) og firmaet Saville Consulting med et stort hold at forskere, psykologer og systemfolk.

Saville Consulting Wave ® anvendes både til rekruttering og som led i udviklingsprocesser og talentprogrammer af ledere og medarbejdere i Danmark og i udlandet.

I et coachingforløb med Saville Consulting Wave ® Focus Styles persontest får du:

  • Større selvindsigt i det, der motiverer dig, dit talent og dine kompetencer
  • Relevant viden om dine kompetencemæssige styrker og dine udviklingspotentialer
  • Viden om vigtige kulturelle faktorer, der kan fremme eller hæmme dine jobpræstationer
  • Inspiration og afklaring til mulige karriereveje eller nye udfordringer, der vil være oplagte at forfølge
  • Redskaber til at træffe målrettede karrierebeslutninger

Decision Dynamics – Karrieremodellen

Overvejer du at blive leder, og/eller har du brug for at undersøge, hvilken ledertype du er? Hvilke jobfunktioner bør du sige nej tak til, og hvilke jobfunktioner kan du med fordel gå målrettet efter? Hvilke faktorer i dit nuværende job skal du være opmærksom på, hvis du vil øge din jobtrivsel? Disse og mange andre spørgsmål får du svar på via Decision Dynamics test – karrieremodellen.               

Decision Dynamics karrieremodel giver dig indsigt i, hvad der driver dig i arbejdslivet, og hvad der styrker dit engagement i karrieren. Karrieremodellen, som er et af verdens ledende karriereudviklingsværktøjer, er udviklet af svenske og amerikanske forskere siden 1970’erne. Både private og offentlige virksomheder bruger karrieremodellen i såvel udviklings- som rekrutteringsøjemed. Med mere end 500.000 individuelle karriereprofiler er Decision Dynamics karrieremodel et af de mest udbredte værktøjer til at undersøge og udvikle bedre forståelse af karrieremønstre og drivkræfter i karrieren.

Med denne test og den tilhørende testfeedback får du:

  • Indsigt i hvad der motiverer dig i karrieren
  • Redskaber til at planlægge din karriere målrettet
  • Afklaring ift. hvilke jobtyper, opgaver og processer der passer bedst til dig
  • Viden om hvordan du matcher din nuværende virksomheds kultur
  • Inspiration til et jobskifte – internt eller eksternt

Booking

Du kan booke personlighedstest hos karrierekoordinator Ann-Christina Møller på 33 95 99 28 mandag - fredag kl. 9.00 - 16.00. Du kan også sende en mail til dk¤djoef¤karriere

Djøfbladet

Løhde og Løkke gentager fejl fra flytterunde I

Regeringen flytter igen hundreder af højt specialiserede arbejdspladser ud på trods af erkendt problem med at rekruttere erfarne specialister. Viden går tabt, siger Djøfs Sara Vergo.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent