Djøf

Djøfs karrieretilbud

Som medlem kan du gratis deltage i vores mange karriereworkshops, booke os til et arrangement i din virksomhed eller bestille en personlig karrieresamtale. Du kan også købe et coachingforløb og personlighedstests.

Karriereudvikling for enhver smag

Som medlem af Djøf er der rig mulighed for at hente inspiration til din personlige karriereudvikling. Deltag i vores mange karriereworkshops inden for karriere- og arbejdsliv.

Du kan også booke os til et arrangement i din virksomhed, hvis du kan samle en større gruppe djøfere. Eller du kan bestille en gratis personlig karrieresamtale, hvor du sammen med en af vores erfarne karrierecoaches har mulighed for at stille skarpt på din karriereudvikling. 

Karrierearrangementer 

Tag styringen på din karriere – deltag i gratis karrierearrangementer

Som medlem har du gratis adgang til en bred vifte af arrangementer, hvor vi stiller skarpt på din personlige karriereudvikling og din jobtrivsel.

Høje ambitioner, både arbejdsmæssigt og i privatlivet, kræver din opmærksomhed, når du skal udvikle din karriere. Den opmærksomhed kan du skærpe på vores arrangementer. Uanset, hvor du er i dit arbejdsliv, og uanset, om du er nyuddannet, leder, ikke-leder eller erfaren, så er vores mål at give dig inspiration og tips til din karriereudvikling via vores arrangementer:

 • Boost din karriere – kend din markedsværdi er for dig, der har brug for at blive afklaret med det næste skridt i din karriere. Her sættes ord på din markedsværdi, så du er klædt på til at lande dit næste job. Arrangementet findes i to versioner fra kl. 9.00-12.00 og fra kl. 17.00-20.00.
 • Jobsøgning – sådan gør du, er for dig der ønsker at blive endnu bedre til at lave et målrettet cv og en effektiv ansøgning. Her får du værktøjerne til, at kunne brænde igennem til jobsamtalen. Arrangementet findes i to versioner fra kl. 9.00-12.00 og fra kl. 17.00-20.00.
 • Nyuddannet og jobsøgende/erfaren og jobsøgende – sådan får du energi i din jobsøgning er for dig, som har brug for at lære, hvordan man tackler svære situationer som jobsøgende og får mere energi i din jobsøgning.
 • Introduktion til rekrutteringstest er for dig, som vil have indblik i hvordan test bliver brugt i rekrutteringsforløb og hvilke muligheder det giver dig som jobsøgende, at blive testet.
 • Få styr på dialogen og bliv tryg ved konflikter er for dig, som ønsker at få inspiration til, hvordan du kan bruge den konstruktive dialog til at tackle konflikter.
 • Styr dit valg – bliv klædt på til at træffe arbejdsmæssige beslutninger i en travl hverdag
 • Succes med LinkedIn – find ud af, hvordan du bruger LinkedIn effektivt i din karriere
 • Mød virksomhederne er for dig, som overvejer at skift job. Vi afholder løbende arrangementer, hvor du kan komme tæt på virksomheder som er interesseret i djøf-profiler.

Se alle vores arrangementer

Har du spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge det rette arrangement for dig, så ring til Ann-Christina Møller på telefon 33 95 99 28 i Djøfs Karriere og Erhverv.   

Djøf kommer til din virksomhed – book et individuelt designet arrangement

Kan du samle 20 djøfere (og/eller AC’ere), så kommer vi meget gerne med oplæg og workshops om det, der er vigtigt for medarbejdere i jeres virksomhed eller organisation.

Måske oplever I organisationsforandringer, nye opgaver, ændrede arbejdsgange, øget arbejdspres eller noget helt femte, som får jer til at tænke spørgsmål som: Hvordan passer jeg ind i min organisation med alt det nye, der sker? Hvordan udvikler jeg mine kompetencer bedst muligt, så de matcher det, som min organisation og arbejdsmarkedet efterspørger? Hvordan får jeg de opgaver og rammer, jeg ønsker? Disse spørgsmål kan være interessante for jer at tage op i Djøf-/AC-kredsen i jeres virksomhed. Vi kan tilbyde arrangementer inden for:

 • Selvledelse – sådan tager du ansvar for din succes i din organisation i en travl hverdag
 • Stresshåndtering – hvad er stress, og hvordan tackler I/du det bedst?
 • Social kapital - en vej til trivsel og effektiv løsning på kerneopgaven
 • Få styr på dialogen - bliv tryg ved konflikter -bliv inspireret til at bruge den konstruktive dialog til at tackle konflikter
 • LinkedIn – sådan bruger du LinkedIn i din karriere    
 • Forandringer – sådan tackler du forandringer og højt arbejdstempo
 • MUS - sådan bliver du klædt på til MUS samtale
 • Karriere og kompetenceudvikling – styrk din employability gennem målrettet karriereplanlægning

Vi tilpasser naturligvis arrangementet ud fra jeres ønsker og behov – 1 time eller 3 timer, med eller uden øvelser/diskussioner – det er op til jer. Hvad I har brug for at stille skarpt på, afhænger helt af jeres situation. Tag udgangspunkt i temaerne, så designer vi en proces sammen med jer. Tjek eventuelt også vores faste arrangementer til inspiration.      

Sådan booker du et arrangement

Ring til Ann-Christina Møller på 33 95 99 28 eller skriv et par ord til karriere@djoef.dk om jeres ønsker til indhold, tidsramme og hvor i landet jeres virksomhed ligger.

Gratis karrieresamtale

Du kan få en gratis karrieresamtale, hvor du har mulighed for at blive skarpere på din karriere.

Du får handlekraft til dine udfordringer i arbejdslivet ved, at vi tager afsæt i dine konkrete udfordringer. Gennem dialog skaber vi refleksion.

Vi har en bred viden om djøfernes arbejdsmarked, samt en stor organisationsforståelse. Dette giver os en unik position i forhold til at sparre med dig om din karriereudvikling.

Du får en individuel målrettet dialog, hvor resultatet ofte er nye vinkler, inspiration, konkret viden og handlekraft til at udvikle din karriere.

Her nogle af de mest populære emner:

 • Hvilken retning skal mit arbejdsliv tage?
 • Skal jeg blive i mit job eller søge videre?
 • Hvordan bliver jeg leder?
 • Hvordan kommer jeg til at trives i mit arbejdsliv?
 • Hjælp til at blive afklaret på faglighed og kompetencer, som matcher dit arbejdsmarked?
 • Hvordan skal jeg tackle min relation til min leder eller kollega?
 • Hvordan skifter jeg branche eller stillingsindhold?
 • Hvordan får jeg mit arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen?

Sådan booker du en karrieresamtale

Du kan få en personlig samtale i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Vi tilbyder også telefoniske samtaler eller dialog via Skype. Det gælder også, hvis du er bosat i udlandet. Vi kommer naturligvis også rundt i landet, hvor der måtte være et samlet behov.

Vi holder dagligt samtaler i København fra kl. 9.00 - 16.00. En samtale varer en time. Ring på 33 95 97 00 eller send en mail til dk¤djoef¤karriere¤Djøfs karrieremail, så kontakter vi dig og aftaler nærmere.

Datoer for samtaler og ledige tider i Jylland og på Fyn:

Aarhus

Tirsdag den 30. januar 2018: ikke flere ledige tider

Onsdag den 7. februar 2018: ikke flere ledige tider

Torsdag den 8. februar 2018: kl 14.00

Mandag den 26. februar 2018: kl 14.30, 17.30

Onsdag den 14. marts 2018: kl 13.00, 14.30, 16.00, 17.30

 

Aalborg

Torsdag den 18. januar 2018:  ikke flere ledige tider

Tirsdag den 27. februar 2018: kl 13.00, 14.30, 16.00, 17.30 

 

Odense

Onsdag den 7. februar 2018: ikke flere ledig tider

Onsdag den 21. februar 2018: kl 10.00, 11.30, 13.00 

Onsdag den 21. marts 2018: kl. 13.00, kl. 14.30

 

 

Coachingforløb

Et individuelt coachingforløb hos Djøf er et intensivt og afklarende forløb, som bliver tilpasset dine udfordringer og fokuserer på din personlige udvikling i dit arbejdsliv. Coachingforløbet kan du få i to forskellige former:

 • Det ene forløb består af 3 x 1½ times coaching-samtaler.
 • Det andet forløb inkluderer en test, der danner afsæt for samtalerne. Forløbet består af en personligheds- eller motivationstest, test-feedback og coaching-samtaler på i alt 4 x 1½ timer.

Ønsker du et coaching-forløb med test, kan du vælge mellem to typer test: (1) Saville Consulting Wave ® Focus Styles og (2) Decision Dynamics - karrieremodellen.

 • Et coachingforløb af 3 x 1½ times varighed. Medlemspris 6.750 kr. plus moms
 • Et coachingforløb af 4 x 1½ times varighed inkluderende en test tilbagemelding. Medlemspris 9.950 kr. plus moms.

Læs mere om coachingforløb i Djøf

Personlighedstest

Vi tilbyder persontest som supplement til et coachingforløb, eller som en separat testsamtale. Prisen for at blive testet og få en testtilbagemelding er 3200 kr. plus moms og samtalen varer 1½ time.

Vi giver testtilbagemelding på enten Saville Consulting Wave ® - Focus Styles persontest, eller på Decision Dynamics test – karrieremodellen. En test-tilbagemelding foregår ved et personligt møde med erfaren og testcertificeret coach. 

Læs mere om personlighedstest i Djøf

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.

Tænk længere

Få den karriere du drømmer om

Djøfbladet

Løhde og Løkke gentager fejl fra flytterunde I

Regeringen flytter igen hundreder af højt specialiserede arbejdspladser ud på trods af erkendt problem med at rekruttere erfarne specialister. Viden går tabt, siger Djøfs Sara Vergo.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent