Ledelse


Godt lederarbejde er godt samarbejde, internt og eksternt
Pernille Blach Hansen, Direktør, Region Midtjylland
Medlem af Djøf siden 1999

Viden og debat om ledelse, for ledere og andre med interesse for ledelsesområdet. Læs også om arrangementer og kurser, der udvikler dit lederskab og afklarer din lederrolle. 

Artiklerne om ledelse sætter spørgsmål på spidsen og dykker ned i nye anskuelser. De giver dig viden, stof til eftertanke, aha-oplevelser og forhåbentlig lyst til at debattere ledelse med alle, der vil.

Diversitet

Vi elsker inkompetente mænd på ledelsesgangen

Maskuline personlighedstræk favoriseres i lederrekrutteringen, fastslår international debat-bog.

Lederskab

Når lederen må fortie sandheden

Tillid og tilbageholdelse af informationer er et af lederens svære dilemmaer.

Diversitet

Rekrutteres ledere rigtigt?

Tre bud fra danske eksperter inden for kvinder og ledelse.

Disruption

Sådan leder du forandringer

Hvilke udfordringer skal du som leder have fokus på?

Styrk dit lederskab med andre ledere

Få nyeste viden og værktøjer om ledelse, og del dine erfaringer med andre ledere. Deltag i arrangementer og kurser i ledelse.

Arrangementer for ledere

Planlæg dit næste karriereskridt, og bliv inspireret på ledelsesområdet.

Kurser i ledelse

Giv dit lederskab flere facetter med relevant træning.

Ledelse – i teori og praksis

For at lykkes med ledelse må du have teori og praksis til at gå hånd i hånd. Teorien er med til at give dig et fagligt fundament som leder, uanset om du møder teorierne i artikler, en podcast eller på et kursus. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at drøfte med andre, hvilke erfaringer de gør sig, når teorien skal bruges i praksis. Det kan være til arrangementer, en konference, i et netværk eller en erfagruppe, eller det kan være online, fx på denne platform for ledelsesfaglig debat.

De indsigter i ledelse, vi præsenterer dig for, kan være på baggrund af nyeste forskning, lederes egne refleksioner over praksis, trends som ledelseskonsulenter har identificeret osv. Det giver en platform, hvor vi tager afsæt i ledelse, og hvor alle med interesse for ledelse kan være med.

Tilbud til ledere

For at deltage i vores ledernetværk, gå hjem- og morgenmøder for ledere og lederkonferencer skal du være medlem. Det samme gælder, hvis du gerne vil have en eller selv være mentor. Det kan være, hvis du overvejer, om du skal være leder, eller hvis du allerede er leder og gerne vil udvikle dit lederskab ved at reflektere over din ledelse med udgangspunkt i en andens spørgsmål og betragtninger.

Som medlem af Djøf får du rabat på bøger om ledelse fra Djøf Forlag.

Idéer til ledelsesfaglig debat?

Hvis du har en idé til en vinkel eller et tema, der kan sætte skub i den ledelsesfaglige debat, er du velkommen til at kontakte os på ledelse@djoef.dk.  Det kan være til en artikel, en bog, et foredrag, et kursusforløb eller lignende.

Tænk længere

Nyhedsmail

Sparring om ledelsesmæssige dilemmaer