]]>

Leder og ledelse

Som leder og medlem har du adgang til værdifuld rådgivning, juridisk sikkerhed og den nyeste viden om ledelse. Et solidt fundament for at udvikle dit lederskab.

Ledelse og personlig udvikling

Som medlem er du med i et eksklusivt fællesskab af ledere fra alle niveauer i den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Brug det til at udvikle dit lederskab.

Mød andre ledere på dit niveau i et netværk, og få nye løsninger på dine faglige udfordringer. Du kan også få en erfaren leder som din personlige sparringspartner via vores mentorprogram.

Sæt din personlige og faglige udvikling i fokus på et af vores mange lederkurser. Eller få friske inputs til dit lederskab til vores særlige arrangementer og konferencer kun for ledere.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest fremtrædende og interessante eksperter inden for ledelse for at sikre, at vores ledelsesfaglige aktiviteter altid er aktuelle og har et højt fagligt niveau. 

Netværk

På Djøfs ledernetværk får du ny viden, sparring, feedback og et stærkere personligt netværk med andre ledere.

Kurser i ledelse

Giv dit lederskab flere facetter med relevant træning.

Arrangementer for ledere

Planlæg dit næste karriereskridt, og bliv inspireret på ledelsesområdet.

Ny viden om ledelse

Bliv opdateret på de nyeste tendenser og trends med vores mange artikler om ledelse.

Få en leder som mentor

Sammen med en mentor skærper du din udvikling, så det matcher dine ambitioner. Du kan få glæde af en mentor, der har haft ledelse inde på kroppen i mange år. Uanset om du overvejer om ledelse er vejen for dig eller du allerede er leder.

Bliv mentor for en leder

Har du mere end 4 års erfaring med ledelse og brænder du for at udvikle og inspirere andre? Så kan du blive mentor for én, der enten overvejer at gå ledervejen eller ledere, der ønsker at udfordre sig selv som ledere.

Få mere viden om ledelse

Bliv opdateret på de nyeste tendenser og trends inden for ledelse. Vi har allieret os med nogle af Danmarks førende eksperter indenfor ledelse og nedsat et ledelsesfagligt advisory board for at sikre, at vores formidling altid er relevant og har et højt fagligt niveau.

Artikler

Skyggearbejde giver ledere blinde pletter

Interview med psykolog Malene Friis Andersen.

Dét kendetegner den dårlige leder

Kommentar af ledelsesforsker Karsten Mellon.

Det har ledere lært af coronakrisen

Læs om de foreløbige erfaringer med coronaledelse.

Derfor skal ledere formulere visioner

Kommentar af ledelseskonsulent Christian Nyvang Qvick.

Bøger & debat

Styrk kvaliteten af dit lederskab med input fra den nyeste litteratur om ledelse fra Djøf Forlag. Eller deltag i den ledelsesfaglige debat med andre ledere på LinkedIn. 

Bøger om ledelse

Som medlem af Djøf får du 20% rabat på alle bøger hos Djøf Forlag.

Debattér på LinkedIn

Få ny inspiration til dit lederskab, og debattér med andre ledere på LinkedIn.

Nye lederstillinger

Din lederkarriere er vores interesse

God ledelse er afgørende for fremtidens resultater og vækst. Og bag god ledelse står altid en leder med ansvaret for at skabe sammenhæng, håndtere interessenter og nå nye mål. Derfor er det også vigtigt, at du har en partner, som tager dig og dit arbejdsliv alvorligt. Det gør Djøf. 

Din faglige og personlige udvikling er vigtig. Derfor samarbejder vi med de fremmeste ledelseseksperter, så vi altid kan klæde dig på med den nyeste viden inden for ledelse og lederskab. Med ny litteratur, kurser og konferencer får du en unik adgang til de nyeste strømninger og trends. 

Vi arbejder for tryghed i din karriere. Vi har din ryg, når det er tid til at tænke nyt. Uanset om det gælder en afskedigelse eller et nyt job. Vores mål er at sikre dig de bedste muligheder og vilkår. Derfor har du altid adgang til værdifuld rådgivning og juridisk sikkerhed.

Som leder er du ikke alene. Og med et medlemskab bliver du en del af eksklusivt fællesskab af ledere på alle niveauer, som har samme faglige baggrund som dig. Mød dem i et netværk. Du kan også få en erfaren leder som din personlige sparringspartner eller give din erfaring videre til et ledertalent.

Din lederkarriere og dit arbejdsliv er vores interesse. Vi vil gerne sikre, at du kan udvikle dig og din ledelse i takt med dine behov og omverdens krav. Derfor kan du altid kontakte os for at få sparring eller rådgivning om netop det, du har brug for.

Ring til os på 33 95 97 00, eller skriv en mail til djoef@djoef.dk.