]]>

Djøf

Netværket Djøf Paris

Netværket Djøf Paris er for dig, der arbejder, studerer eller bor i Paris. Du får et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder. Læs om netværket og hvordan du kommer i kontakt med medlemmerne.

Hvad er Djøf Paris?

Netværket Djøf Paris giver dig mulighed for at møde andre djøfere på tværs af brancher, organisationer og virksomheder. Netværket mødes jævnligt til spændende arrangementer, der fokuserer på medlemmernes faglige interesser og aktuelle temaer.

Giv Djøf besked om din nye adresse i Frankrig, så er du automatisk med i netværket og du vil modtage invitationer, når netværket holder arrangementer. Du opdaterer dine personlige oplysninger på Mit Djøf.

Har du ideer til arrangementer, kommentarer, spørgsmål med videre, eller kunne du eventuelt tænke dig at blive aktiv og indtræde i Djøf Paris' arbejdsgrupper, er du velkommen til at skrive til Dyveke Vestergaard Johansen, Djøfs netværksansvarlige i Paris, på mail dk¤djoef¤djoefparis eller til Lone Grevy, Djøfs sekretariat, på mail dk¤djoef¤lgo.

Du kan også møde andre djøfere i Frankrig i vores Linkedingruppe Djøf Frankrig eller på Facebook.

Medlemstilbud til dig i Paris

Selvom du bor i udlandet, har du stadig adgang til en række medlemsfordele.

Kontakt netværket

Djøf Paris' arbejdsgruppe:

  • Dyveke Vestergaard Johansen, dk¤djoef¤djoefparis, netværksansvarlig
  • Katja Lund Pedersen
  • Anja Støvring
  • Maria Bellini
  • Amina Bouidoudane
  • Benjamin Møller Hansen

Arrangementer