Djøf

Netværket Djøf Paris

Netværket Djøf Paris er for dig, der arbejder, studerer eller bor i Paris. Du får et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder. Læs om netværket og hvordan du kommer i kontakt med medlemmerne.

Hvad er Djøf Paris?

Netværket Djøf Paris giver dig mulighed for at møde andre djøfere på tværs af brancher, organisationer og virksomheder. Netværket mødes jævnligt til spændende arrangementer, der fokuserer på medlemmernes faglige interesser og aktuelle temaer.

Giv Djøf besked om din nye adresse i Frankrig, så er du automatisk med i netværket og du vil modtage invitationer, når netværket holder arrangementer. Du opdaterer dine personlige oplysninger på Mit Djøf.

Hvis du beholder din danske adresse, men stadig gerne vil modtage invitationer, skal du give Djøf besked. Det gør du ved at skrive til Frederik Oliver Boesgaard Dupont, dk¤djoef¤fbd

Har du ideer til arrangementer, kommentarer, spørgsmål med videre, eller kunne du eventuelt tænke dig at blive aktiv og indtræde i Djøf Paris' arbejdsgrupper, er du velkommen til at skrive til Dyveke Vestergaard Johansen, Djøfs netværksansvarlige i Paris, på mail dk¤djoef¤djoefparis eller til Lone Grevy, Djøfs sekretariat, på mail dk¤djoef¤lgo.

Du kan også møde andre djøfere i Frankrig i vores Linkedingruppe Djøf Frankrig eller på Facebook.

Kontakt netværket

Djøf Paris' arbejdsgruppe:

  • Dyveke Vestergaard Johansen, dk¤djoef¤djoefparis, netværksansvarlig
  • Rikke Jacobsen
  • Annemette Jocteur Monrozier
  • Henrik Sturtzel
  • Birk Salling Madsen
  • Cordelia Chesnutt
Djøfbladet

Djøfer vinder sag om dagpenge efter fyring

Både Ankestyrelsen og byretten mente, at Erik Fraas selv var skyld i, at han blev fyret. Fire år senere har Østre Landsret nu ændret afgørelsen. Sagen er principiel, og fremover vil færre formentlig få dagpengekarantæne efter en fyring.

Privatfoto
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent