Djøf

Netværket Djøf London

Netværket Djøf London er for dig, der arbejder, studerer eller bor i Storbritannien. Du får et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder. Læs om netværket og hvordan du kommer i kontakt med medlemmerne.

Hvad er Djøf London?

Du får et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer.

Om Djøf London

Så snart Djøf har fået besked om din nye adresse i London, er du automatisk med i netværket og vil modtage invitationer til fx arrangementer. Husk derfor altid at opdatere dine nye personlige oplysninger på Mit Djøf.

Hvis du beholder din danske adresse, mens du er i London, men gerne vil modtage invitationer til netværkets aktiviteter, så skriv til Frederik Oliver Boesgaard Dupont på dk¤djoef¤fbd.

Kontakt netværket

Har du en god ide til et arrangement eller måske lyst til at deltage aktivt i netværkets arbejdsgruppe, så kontakt:

  • Pernille Møller, Djøfs netværksansvarlige i London, på dk¤djoef¤djoeflondon
  • Lone Grevy , Djøfs sekretariat, på dk¤djoef¤lgo

Du kan også møde os - og netværke - i vores linkedingruppe Djøfere i England

Medlemmer af Djøf Londons arbejdsgruppe:

Pernille Møller
Kia Kyhl
Nadia Sergejuk 
Suleman Haider
Johan Lasthein

Arbejder du i Storbritannien?

Få rådgivning om opholdstilladelse i forbindelse med Storbritanniens udtræden af EU gennem advokatfirmaet Sterling & Law Associates LLP til en særlig aftalt pris.

Tænk længere

Sofia fik en mentor i London

Djøfbladet

Fire ud af ti føler sig tvunget til at arbejde i ferien

En ny undersøgelse viser, at mange oplever, at de er tvunget til at arbejde, når de ellers skulle holde ferie. Det er ikke et sundhedstegn, mener stressekspert, for ingen skal føle sig tvunget til at arbejde i ferien – men det kan dog godt være okay for nogen, siger han. Det kommer bare an på…

Kite Rin/Shutterstock
Djøf blog

Sig: "JA TAK" til alle dine LinkedIn invitationer

Det er altså svært at netværke alene. Jeg er begyndt at sige JA TAK til alle invitationer, og det er en fest. Er du en JA-siger?


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent