Djøf

Netværket Djøf London

Netværket Djøf London er for dig, der arbejder, studerer eller bor i Storbritannien. Du får et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder. Læs om netværket og hvordan du kommer i kontakt med medlemmerne.

Hvad er Djøf London?

Du får et netværk på tværs af brancher, organisationer og virksomheder samt skabe grobund for faglige og sociale relationer.

Om Djøf London

Så snart Djøf har fået besked om din nye adresse i London, er du automatisk med i netværket og vil modtage invitationer til fx arrangementer. Husk derfor altid at opdatere dine nye personlige oplysninger på Mit Djøf.

Hvis du beholder din danske adresse, mens du er i London, men gerne vil modtage invitationer til netværkets aktiviteter, så skriv til Frederik Oliver Boesgaard Dupont på dk¤djoef¤fbd.

Kontakt netværket

Har du en god ide til et arrangement eller måske lyst til at deltage aktivt i netværkets arbejdsgruppe, så kontakt:

  • Pernille Møller, Djøfs netværksansvarlige i London, på dk¤djoef¤djoeflondon
  • Lone Grevy , Djøfs sekretariat, på dk¤djoef¤lgo

Du kan også møde os - og netværke - i vores linkedingruppe Djøfere i England

Medlemmer af Djøf Londons arbejdsgruppe:

Pernille Møller
Kia Kyhl
Nadia Sergejuk 
Suleman Haider
Johan Lasthein

Arbejder du i Storbritannien?

Få rådgivning om opholdstilladelse i forbindelse med Storbritanniens udtræden af EU gennem advokatfirmaet Sterling & Law Associates LLP til en særlig aftalt pris.
Djøfbladet

Fiasko for blød lov om flere kvinder i bestyrelser

Andelen af kvinder i de danske virksomheders bestyrelser vokser i sneglefart. På direktionsgangene står det helt stille. Den sløve udvikling genåbner spørgsmålet om kvindekvoter.

Foto: Jacob Nielsen
Djøf blog

Spark stopklodserne væk – og netværk

Mentale stopklodser kan afholde os fra at tage professionel kontakt til andre. Her er mit bud på, hvordan du alligevel kommer i gang med at netværke.


Christian Ahlefeldt-Laurvigen
Christian Ahlefeldt-Laurvigen
Chefkonsulent