Djøf

Hvad er Djøf New York

Formålet med netværket er at give djøfere faglige og sociale relationer på tværs af brancher, organisationer og virksomheder i byen, ved at skabe eller vedligeholde et dansk, professionelt netværk.

Formålet med netværket er at give djøfere faglige og sociale relationer på tværs af brancher, organisationer og virksomheder i byen, ved at skabe eller vedligeholde et dansk, professionelt netværk. 

Vi holder jævnligt spændende arrangementer, der fokuserer på medlemmernes faglige interesser og aktuelle temaer. Eksempler kan være faglige oplæg, debataftener, cv-kursus og hjælp til jobsøgning m.m. Du kan se Djøf New Yorks næste arrangement her.

Du kan også læse mere om netværket i Djøf New Yorks pjece

Du kan også møde os - og netværke - i vores linkedingruppe Djøf USA, som dækker hele USA.

For at blive medlem af Djøf New York netværket og dermed modtage invitationer til de forskellige arrangementer, skal du give Djøf besked. Det gør du ved at skrive til Elisabeth Lindgreen Frimurer, elf@djoef.dk

Drømmer du om en karriere i USA?

Djøf New Yorks arbejdsgruppe

Et netværk er ikke stærkere end dets medlemmers engagement. Og vi ved, at andre netværksmedlemmer kan lære af dine erfaringer og ideer.

Som medlem af Djøf New York-netværket er du altid velkommen til at foreslå og deltage i planlægningen af faglige og sociale arrangementer, så dine ideer kan sættes i spil.

Den måde, vi har valgt at organisere os på i New York er, at vi har en netværksansvarlig og en arbejdsgruppe af konceptudviklere og eventmagere. Arbejdsgruppen er åben for alle, der har lyst, og man forpligter sig ikke på andet, end at møde op, når man har tid.

Vi holder møde ca. en gang om måneden, hvor vi brainstormer og ideudvikler på, hvordan vi kan gøre vores tilbud til djøfere i New York endnu bedre. Har du kommentarer, spørgsmål, ideer til arrangementer, som du gerne vil have, vi går videre med - eller har du lyst til at være med i gruppen - er du velkommen til at skrive til Djøf New Yorks netværksansvarlige, Naja Christensen, på naja_christensen@hotmail.com – eller til Lone Grevy fra Djøfs sekretariat: dk,djoef,lgo.

Husk at oplyse Djøf om dine nye, personlige oplysninger (ændring af adresse, mail osv.) så du altid modtager relevant information. Det kan du gøre elektronisk via linket til Mit Djøf.

Netværksansvarlig

Naja Christensen

Arbejdsgruppe

Anders Rodenberg
Elizabeth Rosenkrands-Lange (på barsel)
Morten Larsen
Winnie Sand
Amalie Weir
Anne Sophie Rødgaard
Sandra Septimius
Trine Elmelund Christensen

Kontakt os på: dk,djoef,djoefnewyork

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent