Djøf

Få en sundhedsmentor

Er for dig, der er leder i sundhedsvæsnet, og som ønsker en større tværfaglig forståelse samt sparring på din udvikling som leder.

Få en sundhedsmentor

Er du leder i sundhedssektoren? Få en større tværfaglig forståelse og sparring på din udvikling som leder.

Samarbejde om programmet

Foreningen af Speciallæger, Yngre Læger og Djøf samarbejder om dette mentorprogram med fokus på ledelsesudfordringer i sundhedsvæsenet.

Mange mentorprogrammer er knyttet til den enkelte organisation eller sygehus. Det giver et begrænset spillerum i forholdet i mellem mentor og mentee. Med dette mentorprogram skabes et frirum for såvel mentor som mentee ved at sikre, at ingen bliver matchet inden for egen organisation.

Fokus for mentorprogrammet

I er fælles om at arbejde med ledelse i for sundhedssektoren. Du i en ledende djøf-faglig funktion og din mentor med en tungere erfaring som leder og faglighed som læge.

Formålet med programmet er at udvikle forståelsen for den tværfaglighed, der er kendetegnende for sundhedsvæsenet. Som mentor og mentee matches i således, at I har forskellig uddannelses- og jobmæssig baggrund.

I mentorprogrammet har du som mentee mulighed for at udveksle ledelseserfaringer og problemstillinger med en person, der ikke er fra den samme organisation, som dig selv.  

Hvem er mentor?

Mentorkorpset består af medlemmer fra Foreningen af Speciallæger, der er højtplacerede ledere i sundhedsvæsenet.

Mentor er villig til at dele sine erfaringer som leder med yngre ledere, der ønsker at udvikle deres ledelseskompetencer i sundhedsvæsenet.

Hvem er du som mentee?

Du er medlem af Djøf og har en ledende stilling inden for sundhedssektoren. Det er mentees udfordringer, der er i centrum for samtalerne med mentor.

Du ansøger som mentee på Foreningen af Speciallægers hjemmeside 

Praktiske informationer

  • Mentorprogrammet løber som udgangspunkt i 12 måneder, hvorefter mentor og mentee bestemmer, om relationen skal fortsætte
  • Der regnes med minimum ét møde i kvartalet – dvs. 4 møder om året
  • Mentee tager initiativ til første møde
  • Ved første møde beslutter mentor og mentee, om de ønsker at fortsætte forløbet. Der er altså gensidig fortrydelsesret
  • Det er gratis at deltage i mentorprogrammet

Vil du som djøfer være mentor for en læge?

Har du som djøfer erfaring fra ledelsesposter i sundhedsvæsnet og har lyst til at høre mere om det at være mentor for en læge, skal du blot sende en mail til dk¤djoef¤mentor

 
Djøfbladet

Djøfer vinder sag om dagpenge efter fyring

Både Ankestyrelsen og byretten mente, at Erik Fraas selv var skyld i, at han blev fyret. Fire år senere har Østre Landsret nu ændret afgørelsen. Sagen er principiel, og fremover vil færre formentlig få dagpengekarantæne efter en fyring.

Privatfoto
Djøf blog

Nyuddannet - har du husket det hele?

Som næsten, eller helt, nyuddannet er der meget at holde styr på. Det ved vi i Djøf! Læs med og se om du har styr på det hele og om du ved, hvordan du kan starte din tid efter studiet bedst muligt.


Annemette Kokholm
Annemette Kokholm
Konsulent