Djøf

Oeconforeningen

Et netværk for udvikling af oeconernes faglige profil gennem informationsvirksomhed, faglige og sociale arrangementer.

Som medlem af Oeconforeningen modtager du også elektroniske nyhedsbreve med oplysninger om faglige arrangementer, debatindlæg, artikler, publikationslister fra Århus Universitet m.v. Den elektroniske medlemshåndbog fungerer som opslagsværk over medlemmernes kontaktadresser. Ergo bør enhver oecon. uanset linievalg og fagkombination være medlem af Oeconforeningen! 

Samarbejdet med Institut for Økonomi: Oeconforeningen fungerer som instituttets kontakt til de færdige kandidater. Eksempelvis er foreningen behjælpelig med kontakt til medlemmerne og deres virksomheder i forbindelse med forskningsprojekter, spørgeskemaundersøgelser og andet videnskabeligt arbejde.

Hvert år afholder Oeconforeningen en heldagskonference på universitet, hvor forskernes nye teorier stilles overfor praktikernes krav om anvendelsesorientering. Den årlige konference er kendetegnet ved såvel et højt fagligt niveau som ved rart samvær med andre oecon.er ved den efterfølgende middag.

www.oeconforeningen.dk

Mail:dk¤econ.au¤oeconforeningen

Et medlemskab koster 250 kr. pr. år. Som nyt medlem (uanset om du lige er blevet færdig eller er dimitteret for nogle år siden) får du 50% rabat på første års kontingent. Du betaler derfor p.t. 125,- kr. for det første år. 

Kontakt: Hvis du vil vide mere om foreningen eller Oecon-konferencen, så se vores hjemmeside i øverste højre hjørne

Er du cand.oecon. og ønsker du at være medlem af Oeconforeningen kan det gøres vha. formularen på siden: "Bliv medlem" – se foreningens hjemmeside. Samme formular skal bruges, hvis du ønsker at ændre dine medlemsdata.

I forbindelse med faglige arrangementer vil tilmeldingsformularer være at finde her.

Der er mulighed for to forskellige medlemsformer i Oeconforeningen, Gratis-medlem og fuldt medlem.

Gratis-medlem: Som Gratis-medlem bliver man optaget i Oeconforeningens medlemsdatabase. Man vil efterfølgende modtage nyhedsbreve fra foreningen i forbindelse med faglige arrangementer eller andet vigtigt nyt fra foreningen.

Fuldt medlem: Som fuldt medlem i Oeconforeningen bliver man ligeledes optaget i foreningens medlemsdatabase, og man vil også modtage nyhedsbreve, hvis man ønsker at modtage disse. Derudover vil man få adgang til medlemshåndbogen, som er fortegnelsen over alle foreningens medlemmer. Fuldgyldige medlemmer kan også deltage gratis i de faglige arrangementer, der afholdes i løbet af året samt at deltage i Oeconkonferencen til rabatpris.

Oeconforeningen er en forening for cand.oecon.er fra Århus Universitet. Foreningens formål er at udvikle medlemmernes faglige profil gennem en gensidig kontaktflade, ved informationsvirksomhed samt afviklingen af faglige og sociale arrangementer.

I praksis betyder dette, at foreningen fungerer som et netværk for færdiguddannede kandidater – vi ser vores opgave som at hjælpe medlemmerne til at holde kontakt med hinanden og Den økonomiske Faggruppe ved Aarhus Universitet.
 
Foreningens bestyrelse:
 • Formand: Anders Carøe Bylling, 60 50 72 10, dk¤telenor¤ancb
 • Næstformand: Rikke Andersen, 26 15 01 21, com¤gmail¤rikkeka
 • Kasserer: Erik Dam, 24 63 83 54, com¤terma¤eda
 • Bestyrelsesmedlem: Vicki Juel Isaksen, 21 68 27 48, com¤hildebrandtbrandi¤vi
 • Bestyrelsesmedlem: Jens Hornemann, 51 58 61 00, dk¤mail¤jenshornemann
 • Bestyrelsesmedlem: Claus Bjørn-Diderichsen, 30 93 65 75, [claus.b.diderichsen@gmail.com
 • Bestyrelsesmedlem: Jesper Hilsted Andersen, 51 78 97 79, com¤gmail¤hilsted20
 • Bestyrelsesmedlem: Morten Amtrup, 30 23 94 69, dk¤post.tele¤amtrup
 • Bestyrelsesmedlem: Claus Brandt, 24 96 42 25, com¤gmail¤cbxx58
 • Institutrepræsentant: Michael Svarer, 87 16 55 54, dk¤econ.au¤msvarer
 • Institutrepræsentant: Karina Skovvang Christensen, 87 16 55 43, dk¤econ.au¤kschristensen
 • Suppleant: Tanja Maria Laursen, 22 55 16 80, com¤gmail¤tanja.maria.laursen