Djøf

Dine Djøf days

Tag med til vores sociale aktiviteter i løbet af året.

Djøf days - Vil du med?

Djøf days er en række arrangementer, du får adgang til, når du laver aktiviteter i Djøf Studerende. Tre gange om året mødes dygtige, aktive i Djøf Studerende fra hele landet til fællesskab, faglighed og oplevelser sammen. Medbring blot energi, lyst til at lære nye mennesker at kende, vidensbegær og gå-på-mod.

Årets Djøf days

Djøf day – Djøfs arrangementspris, 4. maj 2017

Arrangementsprisen er en fejring af årets bedste arrangementer. Her vil være faglige oplæg, inspiration til arrangementer og naturligvis oplæg fra de nominerede med efterfølgende prisoverrækkelse, middag og gallafest. Ved arrangementsprisen 2015 hørte vi oplæg om events og tilslutning fra Esben Danielsen (tidl. Roskilde festival) og Lars Henriksen fra Copenhagen Pride. Begge deltog i dommerpanelet med chefkonsulent Louise Kofoed-Gertvig fra Djøfs Netværk & Arrangementer og årets pris gik til hovedstadens arrangement Skat for dummies. Du kan se billeder fra dagen på Instagram på #arrangementspris15.

Djøf day – Semester kick-off, 10. august 2017

Djøf Studerende inviterer til en dag i lækre omgivelser med fagligt input og inspiration, netværk og fællesskab med aktive djøfere og ikke mindst et brag af en fest. Temaet i 2015 var fællesskab med workshops, oplæg af Hanna Line Jakobsen præsident for Røde Kors Danmark og masser mulighed for at netværke med dygtige mennesker fra hele landet. Du kan finde billeder og film på Instagram på #djøfday15 og #djøfday15foto.

Djøf day – Fællesweekend, 7.-8. oktober 2017

Fællesweekend er en weekend, som tilbringes et sted i Danmark. Her vil være rig mulighed for at netværke, arbejde med studenterforeningens visioner, få faglige input og inspiration og ikke mindst lære en masse dygtige djøfere at kende. Temaet er ikke fastlagt endnu, men vi kan love dig, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Denne weekend er ren vitamin for gejst og motivation.

For at komme med på arrangementerne skal du være medlem og aktiv i Djøf Studerende. Hvis du har spørgsmål, eller har ideer til dagene er du velkommen til, at kontakte konsulent Linea Bering [lin@djoef.dk].

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent