Djøf

Dine Djøf days

Tag med til vores sociale aktiviteter i løbet af året.

Djøf days - vil du med?

Djøf days er en række arrangementer, du får adgang til, når du laver aktiviteter i Djøf Studerende. Tre gange om året mødes dygtige, aktive i Djøf Studerende fra hele landet til fællesskab, faglighed og oplevelser sammen. Medbring blot energi, lyst til at lære nye mennesker at kende, vidensbegær og gå-på-mod.

Årets Djøf days

Semester kick-off, 10. august 2017

Et nyt studieår skydes igang, og vi mødes til en dag med faglig input og inspiration, netværk og fællesskab med aktive og ikke mindst et brag af en fest. Fokus for arrangementet i 2017 var at styrke innovationskompetencer og tværfagligt arbejde gennem workshops og oplæg, og muligheden for at netværke med dygtige mennesker fra hele landet.

Fællesweekend, 6.-8. oktober 2017

Fællesweekend er en weekend, som i år afholdes i Horsens. Her vil være rig mulighed for at netværke, arbejde med studenterforeningens visioner, få faglige input og inspiration og ikke mindst lære en masse dygtige djøfere at kende. Denne weekend er ren vitamin for gejst og motivation.

Djøfs arrangementspris, 3. maj 2018

Arrangementsprisen er en fejring af årets bedste arrangementer. Her er hvert år faglige oplæg, inspiration til arrangementer og naturligvis oplæg fra de nominerede med efterfølgende prisoverrækkelse, middag og gallafest. Ved arrangementsprisen 2017 hørte vi oplæg om events og frivillighed fra Asger Schønheyder fra Zulu Awards og Emilie Drifte fra Distortion. Begge deltog i dommerpanelet med Lars Brittain, chef for Djøfs Netværk & Arrangementer. Årets pris gik til hovedstadens arrangement: Amerikansk valgfest. Du kan se billeder fra dagen på Instagram #arrangementspris17.

For at deltage skal du være medlem af Djøf. Semester kick-off og Djøfs arrangementspris er forbeholdt aktive i Djøf Studerende. Hvis du har spørgsmål, eller har ideer til dagene er du velkommen til, at kontakte konsulent Linea Bering lin@djoef.dk.

Djøfbladet

Løhde og Løkke gentager fejl fra flytterunde I

Regeringen flytter igen hundreder af højt specialiserede arbejdspladser ud på trods af erkendt problem med at rekruttere erfarne specialister. Viden går tabt, siger Djøfs Sara Vergo.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Djøf blog

Godt nyt år. Godt nyt job år. Godt vækst år.

Jeg vil gerne starte året med at stille spørgsmålet: ”Er det i år, du skal søge et nyt job?”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent