Djøf

Dine Djøf days

Tag med til vores sociale aktiviteter i løbet af året.

Djøf days - vil du med?

Djøf days er en række arrangementer, du får adgang til, når du laver aktiviteter i Djøf Studerende. Tre gange om året mødes dygtige, aktive i Djøf Studerende fra hele landet til fællesskab, faglighed og oplevelser sammen. Medbring blot energi, lyst til at lære nye mennesker at kende, vidensbegær og gå-på-mod.

Årets Djøf days

Arrangementsprisen, 3. maj 2018

Arrangementsprisen er en fejring af årets bedste arrangementer. Her er hvert år faglige oplæg, inspiration til arrangementer og naturligvis oplæg fra de nominerede med efterfølgende prisoverrækkelse, middag og gallafest.

I år afholdes arrangementet igen i Carlsberg Byen med Sisse Sejr som konferencier. Programmet løfter vi ikke sløret for endnu, men vi lover det bliver storslået. 

Til arrangementsprisen i 2017 hørte vi oplæg om events og frivillighed fra Asger Schønheyder fra Zulu Awards og Emilie Drifte fra Distortion. Begge deltog i dommerpanelet med Lars Brittain, chef for Djøfs Netværk & Arrangementer. Årets pris gik til hovedstadens arrangement: Amerikansk valgfest. Du kan se billeder fra dagen på Instagram #arrangementspris17.

Semester kick-off, 16. august 2018

Et nyt studieår skydes igang, og vi mødes til en dag med faglig input og inspiration, netværk og fællesskab med aktive og ikke mindst et brag af en fest. Fokus for arrangementet i 2017 var at styrke innovationskompetencer og tværfagligt arbejde gennem workshops og oplæg fra Dansk Arkitektur Center, dertil muligheden for at netværke med dygtige mennesker fra hele landet.

Fællesweekend, 5.-7. oktober 2018

Fællesweekend er en weekend som samler studerende fra hele landet. Du får rig mulighed for at netværke, arbejde med studenterforeningens visioner, få faglige input og inspiration og ikke mindst lære en masse dygtige djøfere at kende. Denne weekend er ren vitamin for gejst og motivation.

Kontakt

For at deltage i Djøf days skal du være medlem af Djøf. Semester kick-off og Arrangementsprisen er forbeholdt aktive i Djøf Studerende. Hvis du har spørgsmål, eller har ideer til dagene er du velkommen til, at kontakte konsulent Linea Bering, lin@djoef.dk.

Djøfbladet

Lykkekursus for studerende slår alle rekorder

En fjerdedel af alle bachelorstuderende på eliteuniversitetet Yale i USA fulgte sidste semester et kursus, hvor de lærte, hvordan de kunne blive mere lykkelige. En dansk rektor og en psykolog er ikke overraskede over efterspørgslen.

Foto: Michael Marsland, Yale
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent