Djøf

Dine Djøf days

Tag med til vores sociale aktiviteter i løbet af året.

Djøf days - vil du med?

Djøf days er en række arrangementer, du får adgang til, når du laver aktiviteter i Djøf Studerende. Tre gange om året mødes dygtige, aktive i Djøf Studerende fra hele landet til fællesskab, faglighed og oplevelser sammen. Medbring blot energi, lyst til at lære nye mennesker at kende, vidensbegær og gå-på-mod.

Årets Djøf days

Djøfs arrangementspris, 4. maj 2017

Arrangementsprisen er en fejring af årets bedste arrangementer. Her er hvert år faglige oplæg, inspiration til arrangementer og naturligvis oplæg fra de nominerede med efterfølgende prisoverrækkelse, middag og gallafest. Ved arrangementsprisen 2017 hørte vi oplæg om events og frivillighed fra Asger Schønheyder fra Zulu Awards og Emilie Drifte fra Distortion. Begge deltog i dommerpanelet med Lars Brittain, chef for Djøfs Netværk & Arrangementer. Årets pris gik til hovedstadens arrangement: amerikansk valgfest. Du kan se billeder fra dagen på Instagram på #arrangementspris17.

Semester kick-off, 10. august 2017

Djøf Studerende inviterer til en dag i lækre omgivelser med fagligt input og inspiration, netværk og fællesskab med aktive djøfere og ikke mindst et brag af en fest. Fokus for arrangementer er på at øge innovationskompetencer og tværfagligt arbejde gennem workshops, oplæg og muligheden for at netværke med dygtige mennesker fra hele landet.

Fællesweekend, 7.-8. oktober 2017

Fællesweekend er en weekend, som tilbringes et sted i Danmark. Her vil være rig mulighed for at netværke, arbejde med studenterforeningens visioner, få faglige input og inspiration og ikke mindst lære en masse dygtige djøfere at kende. Temaet er ikke fastlagt endnu, men vi kan love dig, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Denne weekend er ren vitamin for gejst og motivation.

For at komme med på arrangementerne skal du være medlem og aktiv i Djøf Studerende. Hvis du har spørgsmål, eller har ideer til dagene er du velkommen til, at kontakte konsulent Linea Bering lin@djoef.dk.

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Prokrastination - hvorfor er det godt at kende til?

Hvorfor gør vi ikke de ting, vi ved, vi burde gøre? Svaret er prokrastination, og vi lider alle sammen af det.


Tom Hedegaard
Tom Hedegaard
Chefkonsulent