Djøf

Din forening

Bliv aktiv i Djøf Studerendes bestyrelse og repræsentantskab.

Engager dig i repræsentantskabet eller i Djøf Studerende bestyrelse.

Repræsentantskabet

Djøf Studerendes repræsentantskab er delforeningens øverste organ. Det er altså medlemmernes repræsentanter over for bestyrelsen, og de sætter retningen for, hvor Djøf Studerende skal bevæge sig hen. Både i forhold til fastsættelse af de strategiske handlemuligheder samt fastsættelse af budgettet.

Repræsentantskabet har ansvaret for at holde bestyrelsen op på de strategiske beslutninger, som er truffet på det årlige repræsentantskabsmøde i marts/april måned. Du kan blive en del af Djøf Studerende repræsentantskab, hvis du er medlem af Djøf. Det kræver, at du stiller op til repræsentantskabet i din studieby. Valget vil blive offentliggjort i oktober. Du kan læse mere om repræsentantskabet og Djøfs politiske opbygning her.

Som repræsentantskabsmedlem opnår du indflydelse på, hvilke retning Djøf Studerende skal bevæge sig i, når man er repræsentant i Djøf Studerende, er man automatisk også repræsentant i Djøf, så udover at du får indflydelse i Djøf Studerende, er du også med til at sætte retning for Djøf.

Som repræsentant får du en unik mulighed for at opnå indsigt i Djøf som politisk organisation. Som repræsentantskabsmedlem repræsenterer du den studieby, hvor din uddannelsesinstitution er forankret.  

Læs mere om Djøf Studerendes repræsentantskab 

Djøf Studerende bestyrelse

Djøf Studerende er en delforening i Djøf, og har dermed sin egen bestyrelse. Medlemmerne af bestyrelsen vælges af Djøfs Studerendes repræsentantskab, og formanden for Djøf Studerende er en del af Djøfs bestyrelse.

Bestyrelsen i Djøf Studerende står for den daglige ledelse af delforeningen. Bestyrelsen har syv årlige bestyrelsesmøder samt ét bestyrelsesseminar. På bestyrelsesmøderne diskuteres den uddannelsespolitiske omverden, samt hvilke tiltag Djøf Studerende kan bidrage til, så Djøf Studerende medlemmer kan få bedre faglige, sociale og økonomiske forhold.

Bestyrelsen arbejder altid på at sikre, at Djøf Studerende er den mest attraktive organisation, så Djøf Studerende forsat kan blive flere og have de bedste arrangementer for medlemmerne.  

Se hvem der er i bestyrelsen i Djøf Studerende

Djøfbladet

Djøferne sidder for meget ned

Djøfere er højt placeret på listen over, hvor meget folk sidder ned på jobbet, viser ny forskning. Men er det et problem? Vi har spurgt Mette Korshøj Larsen, som forsker i stillesiddende arbejde ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Illustration: Lasse Skovgaard Christensen
Djøf blog

Skal man have et andet job, før man siger op?

Måske har du brugt din sommerferie på at overveje din jobsituation. Men du tør ikke sige dit job op, før end at du har et andet på hånden. Hvornår skal man sige et job op? Hvornår er det smart at blive?


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent