Djøf

Frivillig i Djøf - møder mellem djøfere

I Djøf kan du være frivillig på mange måder – enten som en del af en fast gruppe eller ved at engagere dig midlertidigt i en sag, du brænder for. Du er med på den måde og i det omfang, du har lyst.

Arrangementer, der rykker dig selv og andre

100-vis af frivillige er med til at skabe møder mellem djøfere. De får nye kompetencer, bliver en del af et værdifuldt netværk og sparker Djøf ind i fremtiden. Vil du være en af dem?

Pernille Lopdrup Helles og Morten Skinnes er frivillige i Djøf. Se videoerne her og hør, hvad de får ud af at lave arrangementer.

Arrangementer for og med medlemmerne 2:32

Mød Pernille i denne video

Bliv frivillig i Djøf 2:17

Mød Morten

Frivillig i Djøf - skab møder mellem djøfere

Den moderne faglige organisation er i fremtiden afhængig af, at medlemmer kan få tilgang til hinandens netværk, ressourcer og viden. Derfor engagerer mange hundrede djøfere sig frivilligt med det formål at skabe relationer og videndeling mellem djøfere. De afholder arrangementer og events, er mentorer, gennemfører projekter, laver netværk og kurser, skriver blogs og meget andet. Du er velkommen til at blive en af dem.

Som frivillig får du mulighed for at udvikle kompetencer som samarbejde, eventplanlægning og projektledelse. Alt sammen i et inspirerende fagligt og socialt miljø, der er friere og mere eksperimenterende end det daglige arbejdsliv. 

Cases

Læs cases om frivillighed på Storify

Andre folks penge

For borgerens skyld?

#djoefsome

Se flere historier

Forskellige typer frivillighed

I Djøf kan du være frivillig på mange måder – enten som en del af en fast gruppe eller ved at engagere dig midlertidigt i en sag, du brænder for. Du er med på den måde og i det omfang, du har lyst.

Som frivillig mentor er du den væg, en med-djøfer spiller sin bold op ad. Du øger din selvindsigt, udvikler dine kommunikative kompetencer og gør en forskel for andre.

Læs mere

Få et stærkt netværk og vær med til at samle din branche. I branchenetværkene møder du andre djøfere fra dit faglige felt, der brænder for at lave events og arrangementer.

Læs mere

I de regionale aktivitetsudvalg (RAU) møder du andre djøfere, der brænder for at skabe faglige arrangementer og events. Du får et godt netværk og muligheden for skærpe din og andre djøferes faglighed gennem vedkommende arrangementer.

Læs mere

Djøfs Pensionistforening bliver du en del af et stærkt netværk af seniorer. Her styrker man sammenholdet og sætter fokus på medlemmernes økonomiske, sociale og faglige interesse.

Læs mere

Som frivillig i Djøf Studerende er du en del af et stærkt fagligt og socialt netværk. Her kan du være med til at skabe sjove og udviklende aktiviteter for Djøfs mere end 20.000 medlemmer på studiestederne.

Læs mere

Djøf har mere end 50 internationale netværk i udlandet, som samler medlemmer både fysisk og online. På Verdenskortet kan du finde dem alle. Her kan du være med til at videndele og samle djøfere om relevante emner.

Læs mere

I de 26 faglige selskaber kan du blive en del af vidensfortruppen på dit faglige felt. Her kan du skabe arrangementer og events, som gør den nyeste viden tilgængelig for dig selv og dine fagfæller. 

Læs mere