Djøf

Din løn som underviser på erhvervsakademier og professionshøjskoler

Din løn som underviser på erhvervsakademier og professionshøjskoler består af et centralt aftalt basisløntrin, et centralt aftalt adjunkt-/lektortillæg plus eventuelle individuelle tillæg (kvalifikations- og/eller funktionstillæg) og/eller engangsvederlag/resultatløn.

Du kan også ansættes som docent. Din løn består i så fald af en centralt aftalt særlig basisløn og et docenttillæg, hvis minimum er centralt fastsat. Herudover kan din løn bestå af eventuelle individuelle tillæg (kvalifikations- og/eller funktionstillæg) og/eller engangsvederlag/resultatløn.

Basisløn

Læs mere om dit basisløntrin

Lønoversigt

Læs mere om dine ansættelsesvilkår som underviser på erhvervsakademier og professionshøjskoler.

Ud over grundlønnen kan du forhandle kvalifikations- og/eller funktionstillæg og dermed individuelt få en højere løn. 

Brug værktøjet Tjek din løn og bliv klogere på din markedsværdi. Du kan også finde nyttige statistiske oplysninger, som indeholder lønstatistik for statslige arbejdspladser.

Djøfbladet

Departementschef: Læk ”skader ministeriet helt enormt”

I påsken offentliggjorde en avis miljøminister Esben Lunde Larsens udtalelser fra et lukket møde med medarbejdere. Den lækage giver “vores omverden grund til at tvivle på systemets loyalitet,” skriver departementschef Henrik Studsgaard i et læserbrev

- foto: Miljø- og Fødevareministeriet
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent