]]> ]]>

Djøf

Karriere- eller brancheskift

Få gode råd til karriere og brancheskifte og læs om, hvordan du skifter mellem det offentlige og private arbejdsmarked. Få inspiration til din jobsøgning med LinkedIn og se, hvad der skal til for at blive headhuntet.

Vil du skifte karriere eller branche?

  • Hvis du laver et brancheskifte, bevarer du din jobfunktion, men skifter til en anden branche
  • Laver du et karriereskifte, skifter du jobfunktion, men bliver i princippet i samme branche
  • Du kan også gøre begge dele og skifte både branche og jobfunktion

Det kan lette dit skift, hvis du holder dig til enten karriere- eller brancheskift, da du dermed har en platform at arbejde ud fra.

Vil du lave både et karriere- og brancheskift, kan du overveje at gøre det i 2 trin, ved fx først at lave et karriereskifte og så senere lave et brancheskifte.

Se Lykke fortæller, hvordan du kan bruge LinkedIn som inspiration til dit næste job.

Dyrk dit netværk hvis du overvejer et skifte

Ofte vil det være lettere at gennemføre et skift gennem dit netværk. Dit netværk kender dig som person, og kan stå inde for dig, selvom du skal starte på noget nyt.

Planlæg det næste træk i din karriere - se webinar

Med Djøfs karriereværktøj kan du få hjælp til afklaring og få sat retning på næste skridt i din karriere.

Hvad er mine muligheder?

Når du overvejer dine karrieremuligheder kan det være inspirerende at se på, hvad andre har gjort før dig. På LinkedIn kan du få overblik over, hvad andre har fået adgangsbillet til, ved at være lige der, hvor du er nu. Hør Stine fortælle hvordan.

Skift mellem offentlig og privat

Der er ikke stor forskel på det offentlige og private arbejdsmarked. Tag begge sektorer med i dine overvejelser, når du planlægger dit næste karriereskridt.

Vejen til lederjobbet

Søg dit første lederjob. Se videoer om motivation, test og ledelsesstil.

Bliv headhuntet

Hvad skal der til for at blive headhuntet? Se video og få viden om, hvordan du bliver headhuntet. Læs om, hvordan headhuntere og rekrutteringsvirksomheder arbejder og hvad du skal gøre, når du bliver fundet.

3 klassiske spørgsmål om jobskifte

Skader korte ansættelser mit cv? Kan jeg fortælle min chef, at jeg søger nyt job? Hvordan forholder jeg mig til et kontra-tilbud? I Djøf får vi ofte disse 3 spørgsmål fra medlemmer, der søger nyt job.

Bæredygtighed giver grønne job

Bæredygtighed - der er penge i det og der er job i det. Få overblik og viden om grønne job her på siden. Mange virksomheder arbejder med at omlægge deres produktion til processer styret af bæredygtighed.