Kontrakter - Ansættelsesvilkår

Vil du have tjekket din kontrakt?

Tillykke med jobtilbuddet som tidsbegrænset ansat. Djøf læser gerne din kontrakt igennem, inden du skriver den under. På den måde får du en professionel vurdering af vilkårene og mulighed for at sparre forud for forhandlingen med din kommende arbejdsgiver.

Husk at oplyse et telefonnummer vi kan kontakte dig på, hvis du ønsker en telefonisk tilbagemelding. Præciser også gerne, hvis der er punkter i kontrakten, vi skal have særligt fokus på i vores gennemgang.

 

Djøf gennemgår løbende et stort antal ansættelseskontrakter. Vi har derfor et særligt indblik i vilkårene for medarbejdere i den private sektor. Vi foretager også omfattende lønundersøgelser og kan på det grundlag vurdere din løn og markedsværdi.

Standardkontrakt for tidsbegrænset ansættelse

Djøf har udarbejdet en ansættelseskontrakt, der indeholder de vilkår, som tidsbegrænsede ansatte typisk bliver mødt med.

 

  

Regler for ansættelsesforhold

Her på siden får du et overblik over de regler, der gælder for et ansættelsesforhold og forslag til bestemmelser, som er nødvendige og hensigtsmæssige i kontrakter for tidsbegrænsede ansatte. Husk at du som tidsbegrænset ansat har krav på samme vilkår som dine fastansatte kolleger.

11 0 Vurder indholdet

Retsgrundlag

Forhandlingsmuligheder