Kontrakter - Ansættelsesvilkår

Vil du have tjekket din kontrakt? 

Vi vil rigtig gerne se din kontrakt igennem, inden du skriver den under. På den måde for du et ekstra øje på eventuelle uhensigtsmæssigheder - og du bliver klædt endnu bedre på til din forhandling. 

Husk at oplyse et telefonnummer vi kan kontakte dig på, hvis du ønsker en telefonisk tilbagemelding. Præciser også gerne, hvis der er punkter i kontrakten, vi skal have særligt fokus på i vores gennemgang.

 

Som djøfer er du er en vigtig medspiller for din nye arbejdsgiver. Sammen med dine øvrige kolleger kommer du til at skabe værdi for virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig selv de bedst mulige vilkår til at udføre dine opgaver.

Udgangspunktet er din ansættelseskontrakt, som fastlægger de nærmere vilkår for ansættelsesforholdet. Det er værd at bruge tid på at sætte sig grundigt ind i kontrakten, før du skriver under.

Standardkontrakt

Djøf har udarbejdet en ansættelseskontrakt, der indeholder de vilkår, som djøferne typisk bliver mødt med: 

 

 

Ansættelseskontrakt (engelsk udgave)

Regler for ansættelsesforhold

I det følgende får du et overblik over de regler, der gælder for et ansættelsesforhold, og forslag til, hvordan du kan forhandle dig til de bedste vilkår. Husk, at de fleste arbejdsgivere forventer en forhandling. Ved at du er klar til at forhandle dine vilkår, signalerer du en ansvarlighed, som en kommende arbejdsgiver selv vil få gavn af, når først du er tiltrådt.

 

37 2 Vurder indholdet

Regelgrundlag

Forhandlingsmuligheder