Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Akademikere i virksomheder giver dobbelt gevinst

Regeringens vækstplan overser initiativer, der kan styrke vidensniveauet i små og mellemstore virksomheder og få alle med på opsvinget, skriver Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf i et debatindlæg i Berlingske.

Lad os få privat vækst - i alle dele af landet

Hvad skal der til, for at få erhvervslivet til at trives i alle dele af landet? Det er temaet på en konference i Sorø den 9. oktober 2017. Sorø Kommune, Region Sjælland og Djøf Privat står bag konferencen og har inviteret erhvervsminister Brian Mikkelsen og andre til at give deres bud på løsningerne.

Skanderborg og Aarhus løber med jobvæksten i Region Midtjylland

Udviklingen i den private beskæftigelse i Region Midtjylland viser meget store forskelle mellem de enkelte kommuner, viser en ny opgørelse fra Djøf.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.