]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Det er i sandhed langt ude: Ungdommen skal betale for regeringens udflytningsplaner

Regeringens nye udspil vil få alvorlige konsekvenser for kvaliteten på de danske uddannelser, trivslen blandt de studerende og Danmarks evne til at uddanne de kandidater, som samfundet og fremtiden kalder på.

Regeringen ofrer uddannelsespolitikken for symbolsk egnspolitik

Det er slående, at udspillet slet ikke nævner uddannelseskvalitet. Det afgørende for vores uddannelser må være, hvor og hvordan der kan sikres den højest mulige kvalitet. Om det så er i provinsen eller i de større byer må være sekundært.

Djøf: Her er vores ønsker til lov om whistleblowerordninger

En kommende lov om whistleblowerordninger skal sikre retssikkerhed for anmelder og anmeldte og hverken kan eller skal erstatte almindelige tillidsbaserede arbejdspladser, skriver Hanne Fugl Eskjær, formand for Offentlige Chefer i Djøf og Henrik Funder, formand for Djøf Privat

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse