]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Djøf Studerende: Pandemien var den dråbe, der fik bægeret til at flyde over

Universiteterne står med en enorm trivselsudfordring. Den udfordring bliver ikke løst med et trylleslag ved, at de igen får lov til at slå dørene op.

Vi skal tilbage til de klassiske dyder for embedsmænd

Minksagen har – med rette – åbnet en debat om forholdet mellem embedsmænd og politikere. For er sagen udtryk for en grundlæggende dårlig dansk forvaltningskultur eller et kollaps i centraladministrationen? Nej, mener vi. Men noget er gået galt, og det skal vi alle tage ved lære af. Både Folketinget, regeringen og embedsværket.

Djøf om OK21-forlig i kommunerne: Ansvarligt med perspektiver

Mandag morgen er der indgået OK21-forlig om de generelle vilkår for medarbejdere i kommunerne. Den økonomiske ramme blev som forventet smal, men der er alligevel gode perspektiver i forliget. Blandt andet er der afsat midler til de enkelte organisationers egne forhandlinger, så der senere på måneden kan aftales specifikke forbedringer for de enkelte personalegrupper.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse