Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Vær glad for dine akademikere

Husk nu proportionerne, opfordrer Djøf til i et debatindlæg om udviklingen i antallet af akademikere i kommunerne. De udgør blot en ud af hver 20. medarbejdere.

Lad os gøre flytninger af statslige arbejdspladser til en reel succes

Djøf har en række anbefalinger, når regeringen til december fremlægger næste runde for flytning af statslige arbejdspladser væk fra hovedstadsområdet.

Gør op med tillidsbrud og tavshedskultur

Ombudsmandens lancering af Myndighedsguiden er et fremskridt i bestræbelserne på at forebygge hændelser med fejlagtige vurderinger om ytringsfrihed eller mangel på samme, der hverken tjener medarbejder eller chef, skriver Henning Thiesen, formand for offentlige chefer i Djøf.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.