]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Vi skal tilbage til de klassiske dyder for embedsmænd

Minksagen har – med rette – åbnet en debat om forholdet mellem embedsmænd og politikere. For er sagen udtryk for en grundlæggende dårlig dansk forvaltningskultur eller et kollaps i centraladministrationen? Nej, mener vi. Men noget er gået galt, og det skal vi alle tage ved lære af. Både Folketinget, regeringen og embedsværket.

Offentligt ansattes ytringsfrihed skal sikres ved lov

Embedsmænd har ytringsfrihed ligesom alle andre. Det skal politikerne huske, når debatten bliver hård på de sociale medier, skriver Sara Vergo og Hanne Fugl Eskjær.

Gode ord om nærhedsreform skal følges op af handling

Frikommuner i Rolls Royce-versionen er et opsigtsvækkende forslag. Det er den type forslag, der skal til, hvis vi for alvor skal lykkes med at slippe af med unødvendigt bureaukrati og skabe mere tillid, faglighed og arbejdsglæde i den offentlige sektor, siger Henning Thiesen, formand for Djøf

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse