Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Tværfaglighed er nøglen til bedre resultater i det offentlige: Hold op med at tale de ansatte ned

Der er også behov for administrative medarbejdere i et effektivt sundhedsvæsen, skriver Djøf, Dansk Magisterforening og Yngre Læger i et fælles debatindlæg.

Drop de pæne ord og skåltalerne: Nu vil Djøf have ligestilling op på den politiske dagsorden

Skriv under på, at du vil arbejde for ligestilling på seks konkrete punkter. Sådan lyder opfordringen til politikerne fra Djøf, der mener, at vores folkevalgte taler mere, end de handler i ligestillingsdebatten.

Fagforeninger og den digitale arbejdsplatform Worksome indgår aftale

Der skal være ordentlige arbejdsvilkår for selvstændige og freelancere, der tilbyder deres arbejdskraft på digitale arbejdsplatforme. En ny aftale mellem Worksome og tre akademiske fagforeninger er et vigtigt skridt til at sikre et bæredygtigt arbejdsmarked for selvstændige og freelancere.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse