Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Nye udflytninger kræver grundig evaluering

Rigsrevisionen bør undersøge omkostninger ved udflytning af statslige arbejdspladser, skriver Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig i et debatindlæg.

Forståeligt med undersøgelseskommission for SKAT

Et politisk flertal i Folketinget ønsker en kommission til at undersøge de mange sager i SKAT. Djøf bakker op. Men det må ikke forstyrre genopretningsplanen for SKAT.

Tank landdistrikterne op med nye private job

Landdistriktsvækstpilot-ordningen. Jeg vil gerne gribe i egen barm på vegne af Djøf: Det kan være, at dette ikke helt mundrette navn er skabt af en djøfer. Men ideen er til gengæld rigtig god. Den er faktisk så god, at puljen på ti mio. kr. om året slap op få måneder inde i året.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.