Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Nedskæringer vil besværliggøre fastholdelse af udenlandske studerende

De sociale fællesskaber på studierne kan være afgørende for at skabe grobund for, at udenlandske studerende bliver i Danmark efter aflevering af specialet. Men udsigten til nedskæringer på universiteterne kan gøre det svært at skabe sociale fællesskaber, skriver Wenche Quist, forsknings- og uddannelsespolitisk chef i Djøf i debatindlæg.

Få nu fjernet nedskæringerne på uddannelserne

Kan den nye regering virkelig leve med at lægge ud med et klokkeklart løftebrud? Nødvendigt at forhandlingerne om finansloven for 2020 sikrer, at de samfundsvidenskabelige og humanistiske uddannelser ikke bliver smadret, siger Kristian Nysom Lassen, formand for Djøf Studerende.

Djøf: Positiv optakt til OK drøftelser

Respekt og dialog er udgangspunktet for den nye Medarbejder- og Kompetencestyrelse, der skal stå for de statslige overenskomstforhandlinger. En god melding, siger Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse