Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Vi skal jagte systemfejlene i "Verdens mindst korrupte land"

Svindel og misbrug skal naturligvis straffes. Men når der er en skandale, er der ofte hurtigt et ønske om at finde en ansvarlig. For det er så meget nemmere, hvis vi har én, vi kan pege fingre ad og så i øvrigt skynde os videre. Men sådan er virkeligheden bare ikke.

Djøf: Flot dansk korruptionsplacering, men vi skal blive bedre

Danmark ligger igen helt i top som det mindst korrupte land i verden, viser den årlige opgørelse fra Transparency International. ”Flot – men advarselslamperne blinker og der er brug for handling”, siger Hanne Fugl Eskjær, formand for de offentlige chefer i Djøf.

Djøf: For meget kontrol og for lidt tillid - det har vi også et ansvar for

De offentlige medarbejdere har langt fra nok tid sammen med borgerne. Og de har for lidt frihed til at bruge deres faglighed. Derfor lancerer Djøf nu et ambitiøst udspil til den nærhedsreform, statsminister Mette Frederiksen har bebudet og gjort til et af sine prestigeprojekter.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse