Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Flere hundredetusinde elever og studerende bakker op om OK18

Under hashtagget #fremtidenbakkerop har en historisk lang række elev- og studenterorganisationer i dag meldt deres opbakning til offentligt ansatte i OK18-konflikten.

Din næste kollega er en djøfer - og det er der brug for

Der vil blive brug for dem med længere uddannelser inden for samfundsvidenskab. Dem, der kan tænke de store teknologiske forandringer ind i forretningsmodellen, inden det er for sent.

Vi må holde fast i fremgangen

De små og mellemstore virksomheders fremgang er afgørende for beskæftigelsen i mange kommuner uden for landets største byer. Vi må ikke tabe den fremgang, de har for tiden.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse