Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Sammenbrud i OK18 forhandlingerne med staten

Vi har hele tiden – og vil også fremadrettet – gå efter en forhandlingsløsning. De videre forhandlinger må nu forventes at ske med bistand fra forligsinstitutionen, siger Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig.

Straf ikke udlandsdanskere

Hvis danskere må bøde for at have inter­nationale ambitioner, vil landets virksom­heder få sværere og sværere ved at rekruttere danske talenter med internationale kom­petencer, skriver Djøf, IDA, Danes Wolrdwide og Søfartens Ledere i et fælles debatindlæg i Berlingske.

Offentligt ansatte skal trygt kunne gå på arbejde

Der er meget tilfredsstillende, at Retten i Viborg har sendt et klart signal om, at samfundet selvfølgelig ikke tolererer overfald på offentligt ansatte i sagen om overfald på en medarbejder i SKAT, siger Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse