Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

God ledelse er også vigtigt i det offentlige

Regeringen har netop fremlagt et udspil til en ledelsesreform. Målet er en bedre og mere velfungerende offentlig sektor. Det er også vigtigt, men vi skal huske, at den offentlige sektor allerede er i topform, skriver KL, Danske Regioner, Kommunaldirektørforeningen, FOA, DSR, Lægeforeningen og Djøf i en fælles kronik i Politiken

Djøf: Ny kommission tager livtag med tech-giganterne

Der er brug for en grundig debat om, hvordan vi kobler danske værdier med tech-verdenens fremskridt. Derfor nedsætter Djøf en TechDK kommission, der skal bidrage til at tænke samfund før teknologi. Det er håbet, at djøfernes kompetencer inden for jura, økonomi og politik kan være med til at løse en af tidens største samfundsudfordringer. Erhvervskvinden Stine Bosse bliver formand.

Brug for at tale den offentlige sektor op - ikke ned

Rigtigt med stærkere fokus på god ledelse i den offentlige sektor. Men det handler også om, at regeringen sikrer de rigtige rammer for ledelse, siger Hanne Fugl Eskjær, formand for de offentlige chefer i Djøf.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse