Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

At være skarp til it er faktisk ikke det nye sort

Vi ved ikke, hvilke kompetencer, der vil blive brug for på fremtidens arbejdsmarked. Alligevel erklæres det fra mange sider med fasthed i stemmen, at svaret er it-kompetencer. Det er langt fra givet, skriver Henrik Funder.

Regeringens kuldsejlede globale udsyn

Djøf og IDA mener, at det er uklogt at afmontere retten til dagpenge for danske statsborgere, der har opholdt sig uden for EU i mere end et år ud af de seneste otte år.

Vi skal ikke alle være kodehajer og teknikere

Hold fast i dine kernekompetencer. Fremtidens arbejdsmarked har brug for problemløsning og sociale kompetencer i en digital tidsalder, lyder konklusionen i en ny stor analyse fra Djøf.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse