Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Kontant bonus, når fagforeningen gennemgår din ansættelseskontrakt

Bedre løn og bedre vilkår er resultatet, når din fagforening gennemgår din ansættelseskontrakt inden du skriver under, viser en ny undersøgelse fra Djøf.

Godt at grønthøsteren er kørt i garage

Der er fortsat behov for at få luget ud i detailstyringen af de offentligt ansattes arbejde, selv om de automatiske besparelser på kommunernes budgetter bliver afskaffet, siger Sara Vergo, formand for Djøf Offentlig.

Aalborg-studerende i front for 22.000 medlemmer af Djøf Studerende

Den nye regering skal gøre alvor af løfterne og stoppe nedskæringerne på uddannelsesområdet. Hver dag mærker vi konsekvenserne i form af ringere undervisning og dårligere trivsel, siger Kristian Nysom Lassen, nyvalgt formand for Djøf Studerende.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse