]]> ]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Direktør i Meyers Køkken vinder Djøfs lederpris 2020

Carl Johan Paulsen, direktør i Meyers Køkken, får årets lederpris fra Djøf. Tillid til medarbejderne skaber motivation og frisætter kreativitet, lyder begrundelsen.

Corona-krisen viser behovet for en stærk udenrigstjeneste

Vi har akut behov for, at danske virksomheder kan få hjælp på danske ambassader og handelsrepræsentationer, når økonomierne og eksportmarkederne igen går i gang. Coronakrisen viser behovet for en stærk udenrigstjeneste, skriver Sara Vergo.

Topjurister slår alarm - retssikkerheden er truet

Djøf har nedsat et jurapanel med 51 juridiske eksperter. Danskernes frihedsrettigheder og retssikkerhed er udfordret, siger eksperterne.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse