]]>

Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Djøf Advokat lancerer nyt akademi for jurastuderende

Med studiestart lige om hjørnet er der gode nyheder for jurastuderende, som overvejer en karriere som advokat. Djøf Advokat lancerer et helt nyt tilbud til jurastuderende på kandidatuddannelsen, der skal give de studerende indblik i livet som advokatfuldmægtig og advokat samt inspirere dem til at forfølge advokatdrømmen.

Djøf lancerer nyt, forbedret indeks for meningsmålinger: Første uge viser stigende tilslutning til rød blok

Valgkamp betyder meningsmålinger i overflod. Men kan vi stole på deres forudsigelser om partiernes frem- eller tilbagegang? Det skal vi kunne, og det vil Djøf arbejde for, at vi kan. I samarbejde med to valgforskere lancerer Djøf derfor et nyt indeks, der bygger på enkeltmålinger og vægter dem på en ny – og mere præcis – måde.

God ledelse er også vigtigt i det offentlige

Regeringen har netop fremlagt et udspil til en ledelsesreform. Målet er en bedre og mere velfungerende offentlig sektor. Det er også vigtigt, men vi skal huske, at den offentlige sektor allerede er i topform, skriver KL, Danske Regioner, Kommunaldirektørforeningen, FOA, DSR, Lægeforeningen og Djøf i en fælles kronik i Politiken

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse