Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Offentlig modernisering. Frygt for nyt bureaukratisk uhyre

Lyt til og inddrag medarbejdere og ledere, når den offentlige sektor skal udvikles, lyder den fælles opfordring fra Djøf, FOA, Politiforbundet, Sygeplejerådet og Kommunaldirektørforeningen i fælles debatindlæg om offentlig modernisering.

Positivt med opblødning i lovforslag om universiteternes styring

Ministeren har lyttet til dele af kritikken, men gør armslængden mellem politikere og universiteter kortere – det er betænkeligt, siger Lisa Herold Ferbing, formand for Djøf

Alle har brug for et kompetenceløft

Efteruddannelse er ikke kun for de ufaglærte. Vi skal også huske, at den videregående uddannelse du fik som 25-årig, ikke nødvendigvis er up to date, skriver Djøf og Finanssektorens Arbejdsgiverforening i et fælles debatindlæg i Berlingske.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.