Djøf

Presse

Her kan du finde kontaktoplysninger til Djøfs pressekontakt og vores ekspertkilder. Desuden får du adgang til Djøfs analyser, undersøgelser og ledighedstal.

Nyheder

Udenlandsdanskere som andenrangsborgere?

Flexicurity nyder bred opbakning, men danske politikere filer atter i sikkerhedselementet i modellen. Regeringens forslag om at tage dagpengene fra nogle udlandsdanskere er uklog, skriver DM, IDA og Djøf i et debatindlæg.

Skandalesager tegner et skævt billede af det offentlige

Det er tankevækkende, at hver gang en sag opstår, er det politiske svar flere ressourcer til at styrke området - når vi samtidig dagligt kan høre en udtalt ringeagt for enhver form for bureaukrati og administration, skriver Henning Thiesen, formand for Djøf i en kronik.

Misvisende leder

Djøf kan ikke genkende billedet af en offentlig sektor i moralsk forfald, skriver formændene for Djøf Offentlig og Offentlige Chefer i Djøf i et svar på en leder i Berlingske.

Find ekspert

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Pressekontakt og billeder

Her finder du pressebilleder, Djøfs logo, kontaktoplysninger til Djøfs presseteam og faglige eksperter inden for forskellige områder.

Pressemeddelelser arkiv

Her finder du faglige nyheder, aktuelle kommentarer, debatindlæg og pressemeddelelser fra Djøf.

Politikker

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Abonnér på pressemeddelelse

Få besked hver gang Djøf udsender en pressemeddelelse