Djøf

Forbrugsforeningen

Med et medlemskab af Forbrugsforeningen får du rabat i mange butikker. Du får rabat på alt fra mad til rejser, og kan i gennemsnit spare omkring 9 %.

Forbrugsforeningen - betalingskort med rabat

Med et betalingskort fra Forbrugsforeningen kan du købe ind og spare penge. Hver eneste gang du benytter Forbrugsforeningens betalingskort i én af de ca. 5.000 forretninger, som foreningen samarbejder med, optjener du alt mellem 2 og 20% i bonus – normalt 9%. Medlemskab af Forbrugsforeningen koster årligt kr. 132. Læs mere om Forbrugsforeningen.

Meld dig ind i forbrugsforeningen, og få rabat i cirka 5000 forretninger, som dækker over stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Hold dig opdateret på tilbud og bonus via app

Du kan se alle de steder du kan opnå bonus på Forbrugsforeningen.dk eller via Forbrugsforeningens app til Android og iPhone. På Forbrugsforeningens side kan du holde dig ajour med bonussatser og nye butikker.

Med Forbrugsforeningens app på din mobiltelefon, er det hurtigt og nemt at se, hvor du kan bruge dit kort.

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent