Djøf

Koncerter med rabat

Køb billetter til koncerter med Djøf-rabat.

Fantastiske Stemmer

 • Fredag d. 4. august 2017  
 • I Garnisonskirken 
 • Standardprisen er 150 kr. 
 • Med 20% djøf-rabat er prisen 124 kr. 

 Få Djøf-rabat på koncerter - se 'Fantastiske stemmer'

Som optakt til deres store Kina-turné præsenterer DR VokalEnsemblet og chefdirigent Marcus Creed et vidtfavnende og virtuost koncertprogram med over 300 års fantastisk musik fra den europæiske kortradition. 

Med denne koncert giver DR VokalEnsemblet og Marcus Creed et enestående vue over de bedste korværker af berømte europæiske komponister. Og da Danmark har en stærk sangtradition, er danske folkesange og melodier selvfølgelig også med på koncertprogrammet, som skal med på turnéen til Kina.

Aftenen byder på mesterværker for kor af komponister som J.S. Bach, Anton Bruckner og Felix Mendelssohn – og da vor egen tids musik er en vigtig del af DR VokalEnsemblets repertoire, indeholder programmet også værker af en lille håndfuld vidt forskellige moderne mestre: Per Nørgård, György Ligeti, Arvo Pärt og Judith Bingham.

Kom og oplev Fantastiske Stemmer 

DR Slotskoncert 2017

 • Lørdag den 12. august 2017, kl. 14.30 i Ledreborg Slotspark. Parken åbner kl. 11.00
 • Standardprisen er: 425 kr.
 • Grupperabat 20% ved køb af over 25 billetter: 344 kr.
 • Børn under 15 år: 120 kr.
 • Børn fra 0-2 år er gratis

DR Slotskoncert 2017 med Djøf-rabat

Oplev de bedste sange fra de største musicals, når DR SymfoniOrkestret hylder 90 års musicalhistorie i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark.

Glæd dig til en stjerneparade med blandt andre Casper Philipson, Stig Rossen, Kurt Ravn, West End stjernen Marsha Songcome, der synger hits fra Les Misérables, West Side Story, Chess, The Sound of Music, Evita, Grease, Phantom of the Opera, The Lion King, Kristina frän Düvamåla og We will Rock you, og et stærkt cast fra Fredericias succes forestilling ”Klokkeren fra Notre Dame”.
Udover ovennævnte cast så medvirker også Silas Holst og Rasmus Bjerg (fortæller).

Det er igen i år muligt at bestille Fasaneriets Picnicbox til 195 kr. pr. person. Picnicboxen består af: Varmrøget laks på spæde landsalater, sauce verte & rugbrødschips, barbecuemarineret kylling med små nye kartofler fra Lejre vendt i urtepesto, cherrytomatsalat vendt i vinaigrette, coleslaw af nye gulerødder & sommerkål, emmentaler & morbier med syltede nødder, 2 slags brød & øko. smør, rabarber panacotta & chokoladecookies. Picnicboxen udleveres ved indgangen mod fremvisning af voucher. Det er naturligvis også muligt selv at medbringe sin egen mad.

Drikkevare skal købes på stedet – med undtagelse af vand. Det er også tilladt at medbringe sin egen stol at sidde på eller siddeunderlag.

Kom ind og oplev årets Slotskoncert i Ledreborg Slotspark

NWG - Hvem slukker stjernerne? Niels W. Gades hjemkomst

 • 24. august kl. 19.30 i DR Koncerthuset, Studie 2
 • Standard pris 250 kr.
 • Fratrukket 20%: 204 kr.

NWG - live radiodrama og en moderne musikfortælling

NWG er live radiodrama og en moderne musikfortælling, som tager dig med ind i kernen af 1800-tallets guldalder med Niels W. Gade i centrum - akkompagneret af DR SymfoniOrkestret.

Oplev en spændende, musikalsk historie om forfængelighed, hovmod og stor skabertrang. Om at miste sig selv for at nå samfundets tinder. Publikum kommer helt tæt på guldaldermesteren Niels W. Gade, når han med DR SymfoniOrkestret for sine fødder komponerer og blæser os igennem de store følelser når et mesterværk skabes. Og kasseres…

Sigurd Holmen Le Dous indtager scenen som komponisten Niels W. Gade. Han er uddannet på Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2009 og har blandt andet spillet med i store tv-serier som Forbrydelsen III, Badehotellet og julekalenderen Tidsrejsen.

Mette Horn spiller flere roller i NWG. Lige fra komponistens overbeskyttende curling mor, til den sensuelle og forførende Clara Schuman, der skubber til Niels selvtillid og udfordrer ham til kanten. Mette Horn er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater, og er kendt fra en perlerække af teaterstykker, tv-programmer, serier og film.

Oplev blandt andet uddrag fra: Niels W. Gade: Efterklange af Ossian Niels W. Gade: 1. symfoni (Paa Sjølunds Fagre Sletter) Niels W. Gade: Violinkoncert i D-mol Niels W. Gade: Elverskud Niels W. Gade: Brudevalsen Derudover er der korte brudstykker af Nielsen 2. symfoni, musik af Grieg m.fl. på programmet.

Køb billet og få Djøf-rabat til NWG live radiodrama

Luisi og Nielsens 5. med solist Julia Fischer

 • D. 7. og 8. september 2017 kl. 19.30 i Koncertsalen, DR Koncerthuset 
 • Standardpriserne er 550 kr., 500 kr., 450 kr., 375 kr., 250 kr., og 150 kr. 
 • Med 20% Djøf-rabat er priserne 444 kr., 404 kr., 364 kr., 304 kr., 204 kr. og 124 kr. 

LUISI & NIELSEN 5. 

For første gang skal chefdirigent Fabio Luisi opføre Carl Nielsens 5. Symfoni – vel nok den mest berømte symfoni skrevet i Danmark. Aftenens solist er Julia Fischer fra Tyskland, som spiller Henzes unikke violinkoncert, inspireret af barokmusik. 

Carl Nielsens musik ligger dybt i hjertet på DR SymfoniOrkestret. Sådan har det været siden Carl Nielsens egen tid. I dag er det chefdirigent Fabio Luisi, der går forrest med faklen, når orkestret spiller musik af Danmarks største komponist. Luisi har efterhånden dirigeret en del af hans symfonier og er nu nået til den nok vigtigste: Symfoni nr. 5.

Symfonien er Carl Nielsens store fortælling om opgøret mellem lys og mørke. De to kosmiske modpoler, der skaber spændingsbalancen i vores eksistens. Det er et rystende drama, hvor musikken er nær ved at gå op i flammer, men hvor de lyse kræfter alligevel får overtaget. Carl Nielsen troede på det gode i mennesket.

Aftenens solist er violinvirtuosen Julia Fischer fra Tyskland, der spiller et både fortryllende og originalt værk af Hans Werner Henze. Violinkoncerten ”Il vitalino raddoppiato” er skrevet i 1970’erne og er en drøm tilbage til fortiden – som dog forbliver uopnåelig.

Den hemmelige messe

 • Onsdag d. 20 september, kl. 19.30 i Trinitatis Kirke 
 • Standardprisen er 150 kr. 
 • Med 10% Djøf-rabat er prisen 135 kr.
 • Torsdag d. 21. september kl. 19.30 i Roskilde Domkirke 
 • Standardprisen er 125 kr. 
 • Med 10% Djøf-rabat er prisen 115 kr. 

Den hemmelige messe

“Et anliggende kun mellem Gud og mig selv.” Sådan beskrev Frank Martin sin Messe for dobbeltkor, som han oplevede som så dybt privat, at han gemte værket væk i næsten 40 år. DR VokalEnsemblet præsenterer den hemmelige messe sammen med musik af Bohuslav Martinu, der havde både personlige og musikalske træk tilfælles med Martin. 

Komponisterne Frank Martin og Bohuslav Martinu havde meget mere til fælles end et beslægtet efternavn. De blev født samme år, var begge vidunderbørn – og blev som voksne dybt private mennesker. Og i øvrigt elskede de begge musik fra 1700-tallet – særligt Bach.

Geografisk var der dog langt mellem de to komponister: Martinu blev flygtning, blæst af det 20. århundredes politiske vinde fra sin fødeby i Böhmen til USA, tilbragte Martin hele sit liv i hjemlandet Schweiz. Til denne koncert opfører DRVokalEnsemblet og Marcus Creed både verdslig musik og kirkemusik af de to komponister, som er blandt det 20. århundredes mest karakteristiske stemmer.

Martins Ariel-sange er skrevet til tekster fra Shakespeares magiske eksil-skuespil Stormen. I Romance z pampelišek mindes Martinu – som selv var i eksil og led af hjemve – en barndomsfortælling om en ensom landsbypige, som venter på at hendes soldaterkæreste vender hjem fra krigen.

Koncerten afsluttes med musik til ære for Jomfru Maria og et mesterværk fra det 20. århundrede: Frank Martins Messe for dobbeltkor – et værk som Martin beskrev som ”et anliggende mellem Gud og mig selv” og opfattede som så privat, at han gemte det væk i næsten 40 år.

Køb billet og få Djøf-rabat til Den hemmelige messe

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

 • Torsdag d. 9. november kl. 20.00 i Amager Bio, ståpladser 
 • Standardprisen er 295 kr. 
 • Med 10% Djøf-rabat er prisen 268 kr.

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band - Køb billet med Djøf-rabat

Den sprudlende jazz-original Django Bates har nyfortolket rockhistoriens mest legendariske album. The Beatles’ Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band fik ikon-status allerede ved udgivelsen, og begejstringen har ikke lagt sig siden. Forvent en spektakulær, jazzet version af det 50 år gamle album fra Bates og DR Big Band.

Django Bates er komponist og multi-instrumentalist og blevet kaldt ’den britiske jazz-scenes løse kanon’, og med sin uortodokse tilgang til musikken er han det oplagte valg til at arrangere det skelsættende The Beatles-album for bigband.

Allerede ved udgivelsen af Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band blev det konceptuelle album anset som et markant nybrud i musikhistorien, og i dag bliver det stadig betragtet som et af rockhistoriens absolut vigtigste udgivelser. Når DR Big Band går på scenen med albummets hits som With A Little Help From My Friends og Lucy In The Sky With Diamonds er den vanlige rytmegruppe skiftet ud med den danske trio Eggs Laid by Tigers, der også lægger vokal til Bates’ Beatles-arrangementer.

Køb billet og få Djøf-rabat til koncerten.

Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Prokrastination - hvorfor er det godt at kende til?

Hvorfor gør vi ikke de ting, vi ved, vi burde gøre? Svaret er prokrastination, og vi lider alle sammen af det.


Tom Hedegaard
Tom Hedegaard
Chefkonsulent