Djøf

Koncerter med rabat

Køb billetter til koncerter med Djøf-rabat.

Nytårskoncert "At the Sands"

  • Lørdag den 6. januar kl. 20.00 i Koncertsalen, DR Koncerthuset
  • Søndag den 7. januar kl. 15.00 i Koncertsalen, DR Koncerthuset
  • Standardpris: 500 kr., 450 kr., 425 kr., 350 kr., 250 kr. 
  • Med 10% Djøf-rabat: 452 kr., 407 kr., 385 kr., 317 kr., 227 kr. 

 At the sands med Curtis Stigers i DR Koncerthuset

DR Big Band har etableret en fejende festlig nytårstradition, som er et af årets absolutte højdepunkter i DR Koncerthuset. Sammen med Curtis Stigers genopliver de ånden fra Frank Sinatras legendariske samarbejde med The Count Basie Orchestra og leverer en perlerække af 1950’ernes og 60’ernes allerstørste evergreens.

I midt-60’erne slog Frank Sinatra og Count Basie & The Orchestra deres folder på The Sands Hotel and Casino i Las Vegas. Det resulterede blandt andet i liveudgivelsen Sinatra at the Sands, hvor den amerikanske crooner par excellence brillerer med uundværlige klassikere som Fly Me To The Moon og I’ve Got You Under My Skin. 

For fjerde år i træk binder DR Big Band butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre Sinatra & co. kunsten efter. Igen i år har de en af vor tids største jazzsangere, Curtis Stigers, med på scenen, og i det selskab er publikum sikret den ultimative start på et nyt år i jazzens tegn.

 Køb billet og få Djøf-rabat til nytårskoncerten "At the Sands"

Djøfbladet

Liste: Hvem har fået de største lønstigninger i år?

Lønstigningen blandt privatansatte djøfere har generelt set været beskeden det seneste år. Men der er store variationer i stigningerne alt efter jobtitel. Trækker din løn op eller ned på gennemsnittet?

Foto: Shutterstock
Djøf blog

Klar til jobsamtale?

Typiske spørgsmål og gode fif til jobsamtalen


Mette Sommer
Mette Sommer
Chefkonsulent