Djøf

Delebiler fra LetsGo

Nu kan du få ikke én bil, men en hel bilpark med Djøf-rabat. Spar op til 1.488 kr.

Delebiler fra LetsGo 

Få gratis oprettelse 

Som medlem af Djøf får du gratis oprettelse på din indmeldelse og rabat på dit månedlige abonnement. Din årlige besparelse er op til 1.488 kr.

Som delebilist, får du en fuldservice løsning. Du skal ikke tænke på olieskift, service, vinterdæk og parkeringsplads, ja bilerne har faktisk gratis parkering i hele København og på Frederiksberg,

Vælg mellem to tilbud

Til dig der kører en gang imellem -  medlemskab med kontingent

  • Du betaler 96 kr./ mdr. (normalpris 220 kr./mdr.) - plus den obligatoriske selvrisikoforsikring 50 kr./mdr.
  • Standard time- og km-pris
  • Timerne mellem 20-06 er gratis
  • Reservationsgebyr 10 kr. 

Til dig der kører ofte og langt – medlemskab med kontingent +

  • Du betaler 320 kr./ mdr. (normalpris 420 kr. /mdr.) - plus den obligatoriske selvrisikoforsikring 70 kr./mdr.
  • Medlemskabet gælder for alle medlemmer i husstanden
  • Lavere time-og km-pris
  • Timerne mellem 20-06 er gratis
  • Reservationsgebyr 0 kr.

Du kan også vælge at blive medlem uden kontingent. Så betaler du kun 50 kr. i forsikring pr. måned. Brug af bilerne er dog dyrere. Dette medlemskab er beregnet til dig, som kun sjældent har behov for bil.

Om LetsGo

Som medlem af delebilordningen kan du booke én af de 180 biler, som står i København, Aarhus, Odense, Greve, Hedensted, Svendborg, Thisted og Torshavn. Når du skal bruge en bil, reserverer du online døgnet rundt, ned til en time af gangen, og lige så lang tid som du har brug for, og du betaler for den tidsperiode og de kilometer, du har kørt.

Du vælger fra gang til gang, hvilken bil du vil køre i. Der er alt fra minibiler til varevogne i vognparken - og du får også adgang til de miljøvenlige elbiler.

LetsGo har lejegaranti, hvis du reserverer 3 dage i forvejen, og er der ingen ledige biler, lejer vi en ekstra ind til dig, så du altid kan regne med, du har en bil.

Det kan, ifølge forbrugermagasinet TÆNK, betale sig at skifte til delebil, hvis du kører over 500 km og under 13.000 km om året.

Mange mindre erhvervsdrivende bruger også delebiler, fordi det holder de faste omkostninger i bund, og forbruget følger aktiviteten i selskabet.

Læs meget mere om Delebiler fra LetsGo

Tilmeld dig LetsGo, og bliv godt kørende 

Djøfbladet

Løhde og Løkke gentager fejl fra flytterunde I

Regeringen flytter igen hundreder af højt specialiserede arbejdspladser ud på trods af erkendt problem med at rekruttere erfarne specialister. Viden går tabt, siger Djøfs Sara Vergo.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent