Djøf

Delebiler fra LetsGo

Nu kan du få ikke én bil, men en hel bilpark med Djøf-rabat. Spar 1.488 kroner.

Delebiler fra LetsGo 

Få gratis oprettelse 

Som medlem af Djøf får du gratis oprettelse på din indmeldelse og rabat på dit månedlige abonnement. Du får abonnementet til 96 kroner om måneden, hvor normalprisen er 220 kroner om måneden. Hertil kommer en obligatorisk selvrisikoforsikring til 50 kroner om måneden. Det betyder, at din årlige besparelse er 1.488 kroner.

Som delebilist, får du en fuldservice løsning. Du skal ikke tænke på olieskift, service, vinterdæk og parkeringsplads, ja bilerne har faktisk gratis parkering i hele København og på Frederiksberg,

Som medlem af delebilordningen kan du booke én af de 180 biler, som står i København, Aarhus, Odense, Greve, Hedensted, Svendborg, Thisted og Torshavn. Når du skal bruge en bil, reserverer du online døgnet rundt, ned til en time af gangen, og lige så lang tid som du har brug for, og du betaler for den tidsperiode og de kilometer, du har kørt. Du vælger fra gang til gang, hvilken bil du vil køre i. Der er alt fra minibiler til varevogne i vognparken - og du får også adgang til de miljøvenlige elbiler.

LetsGo har lejegaranti, hvis du reserverer 3 dage i forvejen, og er der ingen ledige biler, lejer vi en ekstra ind til dig, så du altid kan regne med, du har en bil.

Det kan, ifølge forbrugermagasinet TÆNK, betale sig at skifte til delebil, hvis du kører over 500 km og under 13.000 km om året.

Mange mindre erhvervsdrivende bruger også delebiler, fordi det holder de faste omkostninger i bund, og forbruget følger aktiviteten i selskabet.

Læs meget mere om Delebiler fra LetsGo

Tilmeld dig LetsGo, og bliv godt kørende 

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent