]]>

Djøf

Rejseforsikring hos Europæiske

Spar 25% på din rejseforsikring hos Europæiske og rejs så langt og tit, du vil.

Rejs med ro i maven – og spar 25%

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Her er du i trygge hænder, hvis noget går skævt på din rejse.

Din rejseforsikring gælder i alle lande, og du bestemmer, om forsikringen skal dække en enkelt rejse eller hele året.

Rejser du mere end 7 dage om året?

Det kan betale sig at vælge en Årsrejseforsikring, hvis du rejser mere end syv dage om året – så har du allerede sparet penge ved første køb. Med en Årsrejseforsikring kan du vælge mellem dækning i udvidet Europa eller i verden inklusiv USA – og du kan rejse så tit, du har lyst.

Forsikringen dækker:

  • sygdom og tilskadekomst
  • forsinket bagage
  • hjemtransport og evakuering
  • tandskade
  • privatansvar
  • selvrisiko – indbo, kasko og leje af køretøj
  • forsinket fremmøde på ud- og hjemrejse
  • mulighed for tilvalg, fx dækning af ødelagte feriedage og ekstraudgifter, hvis du må afbryde din ferie.

Skal du i praktik i udlandet?

Er du studerende og skal i praktik i udlandet, er det en god ide at tegne en rejseforsikring gennem Europæiske – så du er dækket, når du arbejder. Også selvom du har en indboforsikring hos Djøf, for her gælder din rejsedækning nemlig ikke, når du er på arbejde.

Lægehjælp ved hånden

Med rejseforsikring hos Europæiske ERV har du altid dansktalende lægehjælp ved hånden, hvis du får brug for det. Du har adgang til Videodoktor, der sikrer dig, at du enkelt, sikkert og gratis komme i kontakt med en dansktalende læge via videokonsultation, mens du er på rejse i udlandet.

Lægerne kan vurdere symptomer, vejlede dig og eventuelt udskrive recepter. Det kan gøres i alle europæiske lande, samt flere steder i resten af verden. Hvis det vurderes, at du skal undersøges af en læge, henviser de dig til ERV's alarmcentral.

Rejseforsikring til studerende

Som studerende og medlem af Djøf kan du få rejseforsikring inkluderet i din indboforsikring, hvis du vælger favorit- eller premiumpakken.

Du får en helt særlig indboforsikring, der er designet til dine behov, så du kan sikre dine ting både i Danmark og i udlandet.

Bliv medlem af Djøf

Er du ikke allerede medlem af Djøf, kan du blive det her og få adgang til attraktive rabatter, faglig sparring, juridisk rådgivning og mange andre fordele.

Se flere rabatter og fordele

Dit medlemskab giver dig automatisk mange stærke rabataftaler. Få særpris på alt fra dine forsikringer og banklån til delebiler, dagligvarer og nyheder – og spar penge i hverdagen.