Djøf

Op til 32% rabat på din forsikring

Du kan få op til 32% i rabat på dine private forsikringer som medlem af Djøf. Når vi er 93.000 medlemmer kan vi sammen skaffe gode rabatter. Læs mere om dine muligheder for at få rabat på dine forsikringer.

Som medlem af Djøf kan du få rabat hos Codan på dine private forsikringer. Samler du dine private forsikringer hos Codan, kan du nu spare helt op til 32%. Du får 32% i rabat, hvis du har 3 eller flere rabatgivende forsikringer - fx indbo-, bil- og ulykkesforsikring. Har du 2 rabatgivende forsikringer, får du 28% rabat. Hvis du kun har behov for en enkelt forsikring, så giver Djøf medlemskabet dig 20% rabat. 

Som noget nyt kan medlemmer af Djøf få en gratis websikring gennem Codan i resten af 2018.

Forsikringer og rabat hos Codan

Du kan her se hvilke forsikringstyper, der tæller med, når du skal opgøre antallet af dine rabatgivende forsikringer, for at få de 32% i rabat. Bemærk, at hver af de rabatgivende forsikringer kun tæller én gang. Har du fx to biler og derfor to bilforsikringer tæller disse to forsikringer kun som én rabatgivende forsikring. Måske kan du spare ved at samle dine øvrige forsikringer i Codan.

Rabatgivende forsikringer:

  • Indboforsikring (herunder ungdomsforsikring og 50unik familieforsikring)
  • Ulykkesforsikring, sundhedsforsikring eller Codan 50+
  • Husforsikring (dog ikke ejerskifteforsikring)
  • Fritidshusforsikring (dog ikke ejerskifteforsikring)
  • Lystbådeforsikring med kasko
  • Bilforsikring

Den samlerabat du opnår, vil også gælde for andre private forsikringer i Codan fx motorcykelforsikring, bådforsikring med rent ansvar og kolonihaveforsikring, eller veteranbilforsikring. Samlerabatten gælder også de tillægsforsikringer du eventuelt har, det kan fx være elektronik eller RejsePlus.

Du kan beregne din præmie inklusiv rabat, og købe forsikringen direkte hos Codan. Rabatsatserne kan ikke kombineres med andre rabatter hos Codan.

Hvad betyder rabataftalen for dig?

Du kan undersøge, om det kan betale sig for dig at bruge Djøf-aftalen med Codan. Under alle omstændigheder vil det ofte være en god idé at få tjekket om priser og dækninger passer til dit behov. Der kan være mange penge at spare. 

Ring til Codans Djøf-sekretariat og få en gennemgang af dine forsikringer på tlf. 33 55 52 49.

Flere fordele ved Codans bilforsikring

Du som medlem af Djøf får, ud over rabat på Codans bilforsikring, også fri reparation af stenslag i forruden og mulighed for Codan Vejhjælp fra kun 320 kr. om året, hvis du har en kaskoforsikring på din bil.

Hvis du har en leasingbil og bilforsikring med kasko hos Codan, kan afleveringskasko være noget for dig. Dækningen sikrer dig mod en række uforudsete udgifter, når du afleverer din leasingbil efter endt leasingperiode. Den koster kun 600 kr. om året, og du får også 32% Djøf-rabat på afleveringskasko.

Få dækket dit elektronik

Du kan få dækket dine elektroniske apparater i husstanden, ved at tilvælge elektronikdækningen. I stedet for at tegne separate forsikringer for hvert apparat, dækker denne forsikring dem alle i én og samme forsikring.

Almindelige og særlige elektroniske apparater er dækket i 4 år fra købsdato ved pludselige skader.

Kontakt angående forsikringer

Har du spørgsmål om Djøfs rabatordning med Codan eller om ovenstående forsikringer, er du velkommen til at kontakte Codans Djøf-sekretariat på tlf. 33 55 52 49 eller på privat@codan.dk (skriv Djøf i emnefeltet).

Kontakt også Codans Djøf-sekretariat, hvis du ønsker at tegne andre forsikringstyper.

Hvis du har været så uheldig at få en skade, kan du anmelde skaden til Codan døgnet rundt.

Djøfbladet

Sådan var det at være anklager i ubådssagen

Mød Jakob Buch-Jepsen, der førte efterforskernes arbejde frem i byretten under den nok mest intenst mediedækkede danske straffesag nogensinde. Det var ikke en kompliceret sag, siger han, ”men det er den, der har påvirket mig mest som menneske.”

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Djøf blog

Fight Night: Kom til kamp mellem det interne og det åbne kursus

Nogle gange er du på kursus internt på din arbejdsplads, andre gange hos en kursusvirksomhed eller et universitet. Hvis vi sætter de to varianter stævne i en boksekamp, hvem vil så slå den anden ud?


Line Frost Pedersen
Line Frost Pedersen
Udviklingskonsulent