Djøf

Op til 32% rabat på din forsikring

Nu kan du få op til 32% i rabat på dine private forsikringer. For medlemmer af Djøf er rabatsatserne: 20% hvis du har 1 forsikring, 28% hvis du har 2 af de rabatgivende forsikringer og 32% hvis du samler 3 eller flere i Codan.

Djøf har indgået en aftale med Codan om gode rabatter på dine private forsikringer. Samler du dine private forsikringer hos Codan, kan du nu spare helt op til 32%. Har du 2 forskellige rabatgivende forsikringer f.eks. indbo- og bilforsikring, så får du 28% rabat. Har du 3 eller flere af de rabatgivende forsikringer, så får du hele 32% rabat. Har du kun behov for en enkelt forsikring, så giver Djøf medlemskabet dig 20% rabat. 

Forsikringer hos Codan og rabat

Her kan du se hvilke forsikringstyper, der tæller med, når du skal opgøre antallet af dine rabatgivende forsikringer, for at få de 32% i rabat. Bemærk, at hver af de rabatgivende forsikringer kun tæller én gang. Har du fx to biler og derfor to bilforsikringer tæller disse to forsikringer kun som én rabatgivende forsikring. Måske kan du spare ved at samle dine øvrige forsikringer i Codan.

Rabatgivende forsikringer:

  • Indboforsikring (herunder ungdomsforsikring og 50unik familieforsikring)
  • Ulykkesforsikring, sundhedsforsikring eller Codan 50+
  • Husforsikring (dog ikke ejerskifteforsikring)
  • Fritidshusforsikring (dog ikke ejerskifteforsikring)
  • Lystbådeforsikring med kasko
  • Bilforsikring

Når rabatten beregnes, tæller hver af de rabatgivende forsikringer kun én gang. Har du fx to ulykkesforsikringer tæller det kun som én rabatgivende forsikring, når rabatsatsen beregnes. Du skal således have tre forskellige forsikringer for at opnår 32% rabat, f.eks. indboforsikring, ulykkesforsikring og motorkøretøjsforsikring. 

Den samlerabat du opnår, vil også gælde for andre private forsikringer i Codan f.eks. motorcykelforsikring, bådforsikring med rent ansvar og kolonihaveforsikring, eller veteranbilforsikring. Samlerabatten gælder også de tillægsforsikringer du eventuelt har, det kan f.eks. være elektronik eller RejsePlus.

Rabatsatserne kan ikke kombineres med andre rabatter hos Codan.

Beregn din rabat

Du kan beregne din præmie inklusiv rabat, og købe forsikringen direkte hos Codan.

Hvad betyder rabataftalen for dig?

Kan det betale sig for dig at samle dine forsikringer i Codan? Har du allerede dine forsikringer i Codan, og vil den nye aftale være en fordel for dig? Ring til Codans Djøf-sekretariat og få en gennemgang af dine forsikringer på tlf. 33 55 52 49.

Flere fordele

Du som medlem af Djøf ud over rabat på Codans bilforsikring, også får fri reparation af stenslag i forruden og mulighed for Codan Vejhjælp fra kun 320 kr. om året, hvis du har en kaskoforsikring på din bil.

Har du en leasingbil, kan afleveringskasko måske været noget for dig, som har en bilforsikring med kasko hos Codan. Dækningen sikrer dig mod en række uforudsete udgifter, når du afleverer din leasingbil efter endt leasingperiode. Den koster kun 600 kr. om året, og lige nu kan du selvfølgelig også få op til 32 % Djøf rabat på afleveringskasko. Ring ind på tlf. 33 55 26 51 og hør nærmere.

Få dækket dit elektronik

Har du mange elektriske apparater i husstanden, kan det være en god idé at tilvælge elektronikdækningen. I stedet for at tegne separate forsikringer for hver ting du køber, dækker denne forsikring dem alle i én og samme forsikring.

Almindelige og særlige elektriske apparater er dækket i indtil 4 år fra købsdato ved pludselige skader. Ring til Codan og hør mere om elektronikdækningen på 33 55 52 49.

Kontakt angående forsikringer

Har du spørgsmål om Djøfs rabatordning med Codan eller om ovenstående forsikringer, er du velkommen til at kontakte Codans Djøf-sekretariat på tlf. 33 55 52 49 eller på dk¤codan¤djoef-sekr. Kontakt også Codans Djøf-sekretariat, hvis du ønsker at tegne andre forsikringstyper.

Hvis du har været så uheldig at få en skade, kan du anmelde skaden til Codan døgnet rundt.

Djøfbladet

Ny forskning: Frivilligt arbejde fører ikke til job

Er du jobsøgende, er det så godt som værdiløst at skrive erfaring med frivilligt arbejde på cv’et, konkluderer ny dansk forskning. Resultatet overrasker a-kasse.

Foto: Barsan Attila/Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent