]]>

Djøf

Forsikring til studerende

Køb Djøfs forsikring til studerende, som er skræddersyet til dit liv. Fra kun 79 kroner om måneden får du en studieforsikring, som dækker dig, dine ting og dine omgivelser i både ind- og udland.

Djøfs forsikring til studerende

Som medlem af Djøf kan du købe en særlig indboforsikring, som er tilpasset til dit liv som studerende. Den sikrer dig, hvis du kommer ud for uheld og tyveri. Du er også dækket i både ind- og udland, så du kan roligt tage på ferie og udveksling med Djøfs indboforsikring til studerende i baglommen.

Du kan også vælge købe en billig:

 • Ulykkesforsikring
 • Udvidet rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring (tilkøb til indboforsikringen)
 • Elektronikdækning (tilkøb til indboforsikringen)
 • Bilforsikring.

Fra kun 79 kroner pr. måned er du, dine ting og dine omgivelser sikret i hele verden. Sammensæt din studieforsikringer, så du kun betaler for det, du har brug for i din hverdag.

Selvrisiko

Forsikringen har en selvrisiko på 1.021 kr. Ved visse ansvarsskader og ved retshjælp er den dog højere. Ønsker du at fravælge selvrisikoen på din forsikring, stiger din forsikringspræmie med 109 kr. pr. måned, og så har du ingen selvrisiko, hvis du har en skade på din indbo-, cykel- og verdensrejsedækning. Du kan ikke fravælge selvrisikoen på retshjælp, ansvarsskader og elektronikdækning.

Godt at vide om Djøfs studieforsikring

Forsikringen er til dig, der er medlem af Djøf

Et studiemedlemskab koster 49 kr. om måneden. Din indboforsikring koster fra 79 kr. om måneden. Djøfs studenterforsikring er en af de mange fordele ved at være medlem af Djøf allerede, når du begynder at læse.

Bliv medlem - nu

Forbehold

Djøf tager forbehold for tastefejl i alle tekster om forsikringer på denne side. 

Hvem er dækket af forsikringen?

Forsikringen dækker husstanden. Ved husstand forstås maks. 2 voksne på samme adresse, samt eventuelt hjemmeboende børn. 

Bofællesskab bestående af maks. 2 personer sidestilles med parforhold.

Hvis der bor flere end 2 voksne på adressen, dækker forsikringen kun dig og en anden person. Øvrige bofæller eller logerende er ikke omfattet af forsikringen.

Hvordan foregår betaling?

Første gang du skal betale forsikringen, kommer der opkrævning til dig med posten, med mindre dine betalinger til os allerede er tilmeldt Betalingsservice. Det er et krav, at du er tilmeldt Betalingsservice, når du har forsikringen.

Når du er tilmeldt Betalingsservice, modtager du ikke et indbetalingskort, i stedet trækkes beløbet den anden hverdag i kvartalets første måned (januar, april, juli og oktober). Her tilmelder du dig Betalingsservice.

Du har selv har pligt til at tjekke at betalingen er i orden, da det ikke er vores ansvar.

Er jeg dækket selvom jeg ikke har betalt endnu?

Ja, du er forsikret fra den dag du vælger forsikringen skal træde i kraft.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg flytter?

Ved flytning opdateres adressen automatisk via træk fra Folkeregistret. Den forsikringsdækkede adresse opdateres dermed automatisk.

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg flytter permanent til udlandet inkl. Færøerne?

Hvis du flytter permanent til udlandet inkl. Færøerne, skal du være opmærksom på, at din indboforsikring gennem os ikke dækker.

Din ulykkesforsikring dækker dig derimod overalt i verden medmindre andet særligt er aftalt.

Hvis du flytter til udlandet inkl. Færøerne at arbejde har du nedenstående mulighed:

Hvis du skal udstationeres eller bliver ansat på en tidsbegrænset kontrakt, kan du kontakte Codan på telefonnummer 33 55 52 49 og få tilbud på en indboforsikring.

Jeg holder orlov fra studiet – kan jeg beholde min forsikring hos jer i orlovsperioden?

Hvis du er blevet bachelor, og hvis orloven ikke er længere end et år, kan du beholde forsikringen. Hvis orloven er længere end et år, eller studiet ikke genoptages, skal du kontakte os.

Er det muligt at få selvrisikoen væk?

Ja, hvis du ikke ønsker at have nogen selvrisiko, kan du vælge dette for 109 kr. om måneden. Der vil så ikke blive beregnet selvrisiko hvis du har en skade på din indbo-, cykel- og verdensrejsedækningen.

Selvrisikoen kan ikke fravælges for så vidt angår retshjælp, ansvarsskader og elektronikdækning.

Hvor finder jeg mine policenumre?

Dem finder du inde på Mit Djøf under Dine aktiverede fordele - Codan Forsikring - læs mere. Der kan du også ændre i din forsikring og downloade dit forsikringscertifikat.

Hvor længe kan jeg beholde forsikringen?

Du kan beholde forsikringen mens du læser - og fortsætte i helt op til 3 år efter at du har færdiggjort dit studie. Dog skal du selv sørge for at rette dine person- og erhvervsoplysninger på Mit Djøf.

Hvordan opsiger jeg min forsikring?

Hvis du ønsker at framelde hele din forsikring, skal dette gøres på Mit Djøf.

Du kan framelde din forsikring med 30 dages varsel til den første i en måned. Hvis du derimod kun ønsker at framelde indbo- eller ulykkesforsikringen, så skal du sende en mail til os på djoef@djoef.dk

Djøfs forsikring til studerende er en kollektiv forsikring, som tegnes via os og administreres af os.

Djøf studerende indboforsikring

Djøf studerende ulykkesforsikring

Indboforsikring - fra 79 kr. pr. måned

Standarddækning på din Indboforsikring

Med en indboforsikring sikrer du alle dine flytbare ting i hjemmet, i tasken, på rejsen ved tyveri eller ved brand og vandskade. 

Under rejse til og fra udlandet i indtil 6 måneder fra afrejsedato. Dækning ydes efter de regler, der gælder for indboforsikringen - når genstandene medbringes eller sendes som rejsegods, dvs. de ejendele du tager med dig på rejsen, og som du tager med tilbage til Danmark igen. Ting købt under din rejse, og medbringes tilbage til Danmark, dækkes også som rejsegods.

 • Hvis du flytter din folkeregisteradresse permanent til udlandet, er du ikke dækket af indboforsikringen, eller de af de dækninger som er inkluderet i indboforsikringen, såsom ansvarsforsikringen og rejseforsikringen mm. I dette tilfælde kan du kontakte Codan på telefon 33 55 52 49 og få et tilbud på en indboforsikring.
 • Hvis du flytter din folkeregisteradresse til en anden dansk adresse under dit udlandsophold, skal du ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00. 
 • Hvis du skal i praktik eller på udveksling i udlandet og flytter din folkeregisteradresse med dig, vil du være omfattet af din indboforsikring, hvis opholdet varer under 6 måneder. Det er dog altid en god idé at ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00, og høre hvordan du helt nøjagtigt vil være dækket under dit udlandsophold.

Er min sambo dækket af indboforsikringen?

Ja, forsikringen dækker husstanden. Ved husstand forstås maks. 2 voksne på samme adresse, samt eventuelt hjemmeboende børn. 

Bofællesskab bestående af maks. 2 personer sidestilles med parforhold.

Hvis der bor flere end 2 voksne på adressen, dækker forsikringen kun dig og en anden person. Øvrige bofæller eller logerende er ikke omfattet af forsikringen.

Er mit elektronik dækket af indboforsikringen?

Ja, dit elektronik er på inboforsikringen dækket i tilfældet af brand, vand og tyveri. El-skadedækningen dækker skader som følge af kortslutning og følgeskader af kortslutningen.

Elektronikdækningen er mere bred, og dækker pludselig skade og funktionsfejl, og dækker elektronik i op til 4 år fra købsdato. Hvis du tilvælger Elektronikdækningen, stiger din forsikringspræmie med 49 kr. om måneden.

Dækker indboforsikringen i udlandet?

Hvis du flytter permanent til udlandet inkl. Færøerne, skal du være opmærksom på, at din indboforsikring gennem os ikke dækker.

Hvis du flytter til udlandet inkl. Færøerne for at arbejde har du nedenstående mulighed:

Hvis du skal udstationeres eller bliver ansat på en tidsbegrænset kontrakt, kan du kontakte Codan på telefonnummer 33 55 52 49, og få tilbud på en indboforsikring.

Dækker min forsikring under rejser?

Ja, under rejse til og fra udlandet inkl. Færøerne og i indtil 6 måneder fra afrejsedato. Dækning ydes efter de regler, der gælder for indboforsikringen - når genstandene medbringes eller sendes som rejsegods, dvs. de ejendele du tager med dig på rejsen, og som du tager med tilbage til Danmark igen. Ting købt under din rejse, og medbringes tilbage til Danmark, dækkes også som rejsegods. Med hensyn til verdensrejsedækningen, så læs mere under det punkt.

Dækker min indboforsikring hvis jeg skal til udlandet i praktik eller på udveksling?

Under rejse til og fra udlandet i indtil 6 måneder fra afrejsedato. Dækning ydes efter de regler, der gælder for indboforsikringen - når genstandene medbringes eller sendes som rejsegods, dvs. de ejendele du tager med dig på rejsen, og som du tager med tilbage til Danmark igen. Ting købt under din rejse, og medbringes tilbage til Danmark, dækkes også som rejsegods.

 • Hvis du flytter din folkeregisteradresse til en anden dansk adresse under dit udlandsophold, skal du ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00. 
 • Hvis du skal i praktik eller på udveksling i udlandet og flytter din folkeregisteradresse med dig, vil du være omfattet af din indboforsikring, hvis opholdet varer under 6 måneder. Det er dog altid en god idé at ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00, og høre hvordan du helt nøjagtigt vil være dækket under dit udlandsophold..

Dækker indboforsikringen hvis jeg fremlejer min lejlighed?

Nej, hvis du fremlejer din lejlighed, er det vigtigt at fremlejeren har en forsikring, der dækker det indbo du har i lejligheden.

Dækker min indboforsikringen hvis jeg lejer et værelse eller en lejlighed under mit udlandsophold?

Nej, forsikringen dækker ikke udlejers indbo, hvis det er dig der lejer en værelse eller lejlighed under dit udlandsophold.

Dækker indboforsikringen ved opmagasinering?

Ja, forsikringen dækker, hvis du opmagasinerer dit indbo i et af Codan godkendt opbevaringsmagasin, flyttevogn eller container.

Hvis din cykel bliver stjålet, får du erstattet hele beløbet det første år - dog maks. 11.231 kr. pr. cykel – herefter nedskrives erstatningen hvert år efter cyklens alder. Der en selvrisiko på cykelforsikringen på 1.021 kr. med mindre du har fravalgt denne.

Du er dækket på private ferierejser i hele verden af op til 60 dages varighed – også i Danmark.

Bliver du kaldt hjem til et familiemedlem, som er blevet ramt af akut alvorlig sygdom, hjælper forsikringen dig også. Og du får hjælp, hvis du på grund af sygdom eller ulykke har brug for at tilkalde nogen fra familien.

Du får kontant erstatning, hvis din bagage bliver forsinket, når du er ankommet til dit rejsemål uden for Danmark. 

Verdensrejsedækningen har en selvrisiko på 1.021 kr., med mindre du har fravalgt denne. 

Hvad dækkes?

Verdensrejsedækningen er en del af indboforsikringen og dækker blandt andet

 • Hjemtransport
 • Sygebehandling
 • Sygeledsagelse
 • Erstatningsrejse (hvis du er alvorligt syg i mere end halvdelen af din ferie)
 • Bagageforsinkelse og bagageskade.

Er jeg dækket ved udveksling i udlandet?

Ja, du er dækket af verdensrejsedækningen ved udveksling, men kun de første 60 dage med afrejse fra Danmark. Når du er medlem af Djøf, kan du få 25% på rejseforsikring hos Europæiske og kan købe rejseforsikring for den resterende tid af dit ophold.

Er jeg dækket ved praktikophold, eller frivilligt arbejde i udlandet?

Nej, du er ikke dækket af verdensrejsedækningen ved praktikophold og frivilligt arbejde, fordi dette ikke er ferie.

Hvis du holder ferie i forbindelse med dit praktikophold eller frivilligt arbejde, er det dog muligt at kombinere dit ophold med ferie. Verdensrejsedækningen dækker, hvis ferien ligger inden for de første 60 dage efter afrejse fra din bopæl i Danmark, og slutter når praktikopholdet eller dit frivillige arbejde begynder. Du skal kunne dokumentere hvornår ferien slutter, da det kun er den private ferierejse som er dækket af verdensrejsedækningen. Når du er medlem af Djøf, kan du få 25% på rejseforsikring hos Europæiske

Er jeg dækket på skiferie?

Ja, du er dækket på skiferien, men ikke hvis du skal arbejde som skiinstruktør eller skiguide.

Er jeg dækket på ferien ved vandsport?

Kitesurfing, surfing, windsurfing, riverrafting, jetski eller blive trukket efter en båd i ringe, en "banan" eller lignende dækkes – det anses nemlig ikke som farlig sport.

Ved dykning er du dækket ned til 20 meter. Dykker du dybere end 20 meter betragtes det som ekstremsport, og det dækkes derfor ikke.

Er jeg dækket på ferien ved bjergbestigning og trek?

Bjergbestigning er ikke omfattet af verdensrejsedækningen, da det betragtes som en farlig sport. Hvorvidt trekking er omfattet af verdensrejsedækningen afhænger af sværhedsgraden, er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 95 97 00.

Er jeg dækket på ferien ved bungyjump og rapelling?

Ja, du er dækket ved bungyjump og rappelling, da dette ikke anses som farlig sport.

Hvad skal jeg gøre ved større skader?

Ved større skader får du hjælp via vores 24 timers alarmcentral. som altid hjælper dig i nødsituationer, og som kan henvise dig til rette behandlingssted. Hvis uheldet er ude, skal du ringe til SOS International på telefonnummer +45 70 10 50 50. Telefonnummeret står også på dit forsikringscertifikat, som du kan se på Mit Djøf.

Dækker det gule sygesikringskort på min rejse?

Nej, det dækker ikke længere i udlandet. Verdensrejseforsikring dækker, det der tidligere var dækket af det gule sygesikringskort. (Læs mere om der blå sygesikringskort nedenfor)

Skal man anskaffe sig et blåt sygesikringskort?

Det kræves, at du anskaffer dig et blåt sygesikringskort, som du tager med på rejsen, hvis du skal på ferie i Europa.  Det blå sygesikringskort bestilles digitalt på www.borger.dk, men hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du få hjælp i din kommunes borgerservice eller på biblioteket. 

Hvor og hvordan er man dækket med det blå sygesikringskort?

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz. Du er dog stillet anderledes, end du kender fra det gule sygesikringskort, i og med du kun er ligestillet med borgerne i det pågældende land, du rejser til.

Det betyder blandt andet, at du risikerer at skulle betale en del af den behandling, du modtager, når du bliver syg, hvis det er tilfældet for borgerne i det pågældende land. I nogle lande kan egenbetalingen løbe helt op i 30-40%.  

Det blå EU-sygesikringskort dækker kun, hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land, du opholder dig i. Det blå EU-sygesikringskort dækker altså ikke behandling på private hospitaler eller klinikker. Der er således en begrænsning i forhold til behandlingssted. 

Der findes endvidere en app om det Blå Sygesikringskort med en masse relevant information på dansk – den hedder European Health Insurance Card, men den er på dansk.  

Kommer rejseforsikringen til at dække den egenbetaling, der er på det blå sygesikringskort?

Codan vil sikre, at vores kunder ikke bliver stillet økonomisk dårligere, end de var da dækningen under det gule sygesikringskort var i kraft.   

Skal jeg selv lægge ud for og sørge for at få refunderet pengene via den blå sygesikringsordning?

Du skal medbringe det blå kort på dine rejser i Europa. Hvis du har en egenbetaling derudover, som er omfattet af rejseforsikringen, refunderer Codan det, når du kommer hjem. Husk derfor at gemme alle kvitteringer.

Er der afbestillingsforsikring med?

Nej, i verdensrejsedækningen er der ikke inkluderet afbestillingsforsikring. Hvis du ønsker afbestillingsforsikring skal du købe den udvidede rejseforsikring på Mit Djøf, men vær opmærksom på, at den udvidede rejseforsikring skal købes inden du bestiller din ferierejse og den koster 39 kr.

Hvor kan jeg købe rejseforsikring, hvis jeg har brug for det?

Når du er medlem af Djøf, kan du få 25% på rejseforsikring hos Europæiske, anbefaler vi, at du tegner din rejseforsikring hos dem inden du tager af sted.

 

Hvad dækker den udvidede rejseforsikring mere end den almindelige verdensrejsedækning?

Den udvidede rejseforsikring er en tillægsforsikring til verdensrejsedækningen, så du er ekstra godt dækket ind. Den koster 39 kr. ekstra pr. månedog inkluderer:

 • Afbestillingsforsikring
 • Akut tandbehandling
 • Selvrisikodækning på lejet bil, med en maks. dækning.
 • Krisehjælp til pårørende i Danmark
 • Mulighed for erstatning af ødelagte rejsedøgn ved aktiv ferie.

Hvor og hvornår dækker den udvidede rejseforsikring?

For den udvidet rejseforsikring gælder de samme betingelser som ved verdensrejsedækningen. Den dækker dermed i hele verden ved private ferierejser med maks. 60 dages varighed.

Jeg har bestilt min rejse, kan jeg nå at få den udvidede rejseforsikring?

Den udvidet rejseforsikring skal bestilles inden du bestiller din ferierejse, da du ellers ikke vil være dækket af afbestillingsforsikringen. De andre dækningsområder i den udvidet rejseforsikring vil dog være gældende, selvom du har bestilt din ferie.

Dækker afbestillingsforsikringen hvis en i min familie bliver syg?

Afbestillingsforsikringen dækker hvis en eller flere i din nærmeste familie bliver akut alvorligt syg, og du derved bliver forhindret afrejse.

Dækker afbestillingsforsikringen, hvis jeg skal til reeksamen?

Ja, hvis du ikke består en eksamen eller må melde afbud til en eksamen pga. akut opstået sygdom og dermed skal til reeksamen. Det er dog en forudsætning for dækning, at rejsen er købt forud for den ordinære eksamen, samt at din reeksamen afholdes i rejseperioden eller op til 2 uger efter planlagt hjemkomst. 

Er der dækning, hvis jeg kommer til at lave en skade på en lejet bil under min ferie?

Ja, dækningen giver dig ret til betaling af selvrisiko, hvis du i en lejet bil kommer ud for et uheld, hvor udlejer pålægger dig at betale en selvrisiko. Det er dog en betingelse for dækningen, at skaden ikke skyldes, at du har handlet groft uagtsomt eller forsætligt.

Er der selvrisiko på den udvidede rejseforsikring?

Ja, der er en selvrisiko på 1.021 kr., medmindre du har valgt ikke at have selvrisiko på indboforsikringen.


Hvis du skal flytte, er du omfattet af en gratis flytteforsikring. Forsikringen dækker dit indbo mod pludselige skader når du selv flytter mellem to bopæle, uanset hvor ofte du flytter.

Hvis du kommer til at skade andre personer eller deres ejendele, er du dækket af en ansvarsforsikring. Det kan fx være, hvis du overser en cyklist, når du krydser gaden, så cyklisten vælter og vedkommendes tøj og briller går i stykker. Ved personskader er forsikringssummen 10 mio. kr. og ved tingskade 2 mio. kr. Med retshjælpsforsikringen får du dækket dine udgifter i forbindelse med visse private retssager. Det kan fx være uoverensstemmelser omkring private lejeforhold, erstatningssager eller hvis du skal sælge din andels- og ejerlejlighed. 

Hvad er en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring er kendetegnet ved at dække, hvor den forsikrede har pådraget sig et erstatningsansvar ved at forvolde skade. Dette erstatningsansvar kan både angå skader på personer og ting.

 • Personskader erstattes med indtil 10 mio. kr.
 • Tingsskader erstattes med indtil 2 mio. kr.

Vær dog opmærksom på, at forsikringen ikke dækker, når der lejes eller lånes et motorkøretøj, da disse selv skal have en lovpligtig forsikring. Ved person- eller tingsskader vil det i disse situationer være køretøjets forsikring der dækker.

Er min sambo dækket af ansvarsforsikringen?

ja, bofællesskab bestående af maks. 2 personer sidestilles med parforhold.

Hvis der bor flere end 2 voksne på adressen, dækker forsikringen kun dig og en anden person. Øvrige bofæller eller logerende er ikke omfattet af forsikringen.

Dækker ansvarsforsikringen i udlandet?

Ja, den dækker i op til 6 måneder i udlandet, og dækker når du er på ferie eller på udlandsophold. Hvis du skal arbejde eller i praktik, så dækker ansvarsforsikringen ikke det tidspunkt hvor du arbejder.

Glas- og kummeforsikringen sørger for, at du får dækket dine udgifter, hvis du fx er nødt til at udskifte et vindue eller en glaskeramisk kogeplade på grund af en skade.

Med Djøfs forsikring til studerende, kan du få hjælp og rådgivning i tilfælde af identitetstyveri. Du får ikke dækket et økonomisk tab i forbindelse med identitetstyveri, men du kan få betalt rådgivning af  en advokat (max 10 timer). Dog er det stadig Codans afgørelse der er gældende, så derfor skal Codan Skade kontaktes på telefonnummer 33 55 33 26. 

Her kan du læse meget mere om, hvordan du skal forholde dig

Med en elektronikdækning, er alle husstandens elektriske apparater dækket ved pludselige skader og funktionsfejl. Dækningen dækker dine apparater i op til 4 år fra købsdato. Der er altid en selvrisiko på 1.021 kr. Elektronikdækningen er et tilkøb til indboforsikringen og koster 49 kr. om måneden.

Hvad dækker Elektronikdækningen?

Elektronikdækningen dækker elektronisk udstyr (bærbar, mobiltelefon, mv.). Udstyret skal være købt som nyt i Danmark og dækker kun udstyr, der udelukkende anvendes til privat brug. Dine apparater dækkes i op til 4 år fra første købsdato.

Hvilke skader dækkes?

 • Pludselige skader:
  Ved pludselig skade forstås en udefra kommende skade, hvor både skadens årsag og skadens virkning er øjeblikkelig.
 • Funktionsfejl:
  Ved funktionsfejl forstås indefra kommende skader, som gør det elektriske apparat uanvendeligt efter dets oprindelige formål.

Hvor meget dækker elektronikdækningen?

Maksimalt erstatningsbeløb er 56.000 kr. genstand (2019) pr. skadebegivenhed. Vær opmærksom på, at der er en selvrisiko på 1.021 kr., som ikke kan fravælges.

Hvad skal dokumenteres?

Forsikringen dækker kun elektronisk udstyr købt som nyt i Danmark. Ved skade skal der derfor vises kvittering samt bevis på pris og dato for købet. Hvis Codan har brug for at besigtige udstyret for at kunne behandle skaden, skal Codan have mulighed for det.

Er der selvrisiko på Elektronikdækningen?

Ja, der er altid en selvrisiko på 1.021 kr., og den kan man ikke fravælge.

Ulykkesforsikring - dækker hele døgnet

Ulykkesforsikringen giver dig erstatning, hvis du kommer galt af sted og får varige mén. Derudover dækker forsikringen dine udgifter, hvis du får brug for genoptræning efter en ulykke. Det koster fra 59 kr. pr. måned at være forsikret ved en ulykkessum på 500.000 kr. 

Med en ulykkesforsikring får du:

 • Dækning af varige mén som følge af en ulykke
 • Dækning, hvis du får en skade under et midlertidigt ophold i udlandet
 • Genoptræning hos fysioterapeut/kiropraktor
 • Dækning af tandskader, inkl. tyggeskader
 • Dækning af brilleskader, hvis du har dem på, når ulykken sker
 • Gratis børneulykkesforsikring med méngradsdækning fra 5% og dødsdækning på 40.000 kr, dog dækker den ikke tandskader, og dette kan heller ikke tilkøbes.

Du kan vælge om du vil være dækket for 500.000 kr. eller for 1.000.000 kr. Du får erstatning, hvis invaliditeten er på 5% eller mere. Din samlever er ikke dækket af din ulykkesforsikring.

Ulykkesforsikringen dækker dig overalt i verden, og dækker dig også under praktik og udveksling.

Når du er medlem af Djøf, kan du også tegne ulykkesforsikring i Codan til din samlever og børn, og få op til 32% rabat, og det kan du læse mere om her

Alt om din ulykkesforsikring

Hvad er en ulykkesforsikring?

En ulykkesforsikring giver dig et økonomisk plaster på såret, hvis du kommer galt af sted og får varige men. Derudover dækker forsikringen også dine udgifter, hvis du får brug for genoptræning efter ulykken.

Kan jeg nøjes med at tilmelde mig ulykkesforsikringen?

Ja, det kan du godt.

Dækkes tandskader?

Når et ulykkestilfælde er direkte årsag til tandskaden, dækkes rimelige og nødvendige udgifter til tandbehandling. Vær opmærksom på, at der ikke er tandskade på den gratis børneulykkesdækning.

Dækkes skade på briller?

Briller dækkes når ulykkestilfældet har medført personskade og under forudsætning af, at du havde brillerne på da ulykken skete.

Dækkes kronisk sygdom?

Nej det er ikke dækket, men der er en særlig dækning for invaliditet, som følge af

 • Børnelammelse
 • Blindhed
 • Smitsom hjernebetændelse
 • Dissemineret sclerose

opstået efter forsikringens tegning.

Er der dødsdækning på ulykkesforsikringen?

Nej det er der ikke.

Hvor dækker forsikringen?

Forsikringen dækker overalt i verden uden tidsmæssig begrænsning, dvs. du er både dækket på ferierejser, udveksling og praktikophold i udlandet.

Er mit barn/børn dækket af min ulykkesforsikring?

Nej, dit barn/børn er ikke dækket at din ulykkesforsikring, men hvis du selv har en ulykkesforsikring hos Djøf, så er der en gratis børneulykkesdækning med méngradsdækning fra 5%.

Hvis du har børn, er de automatisk omfattet af en gratis børneulykkesdækning med en invaliditetssum på 1.000.000 kr. og en dødsdækning på 40.000 kr. Forsikringen dækker indtil barnet fylder 18 år, så længe du selv har en Djøf studerende ulykkesforsikring.

Børneulykkesforsikringen dækker:

 • Genoptræning:
  Hvis dit barn har behov for genoptræning hos en fysioterapeut eller en kiropraktor efter en ulykke, får du dækket udgifterne. Så længe behandlingen har en helbredende effekt, er der ingen tidsbegrænsning på dækningen.

 • Krisehjælp:
  Har dit barn brug for professionel hjælp til at komme videre efter fx et alvorligt trafikuheld eller en kritisk sygdom, dækker ulykkes- og sygdomsforsikringen udgiften til krisehjælp hos en autoriseret psykolog.

 • Invaliditetsdækning:
  Dit barn er dækket ved ulykke hele døgnet. Siden 2012 dækker kommunerne ikke længere børn, hvis de kommer til skade, mens de er i skole eller institution. Derfor skal forældre selv sørge for, at deres børn er ulykkesforsikret uanset om de er i skole, til en fritidsaktivitet eller derhjemme.
  Erstatningen efter en ulykke fastsættes i samarbejde med en læge ud fra en invaliditetstabel.

 • Dødsfald:
  Ved dødsfald får du udbetalt 40.000 kr., hvis dit barn dør som følge af en ulykke.

Vær opmærksom på, at der ikke er tandskadedækning på den gratis børneulykkesdækning. 

Er min samlever dækket af min ulykkesforsikring?

 Nej, ulykkesforsikringen er personlig og dækker kun dig.

Du kan som Djøf-medlem tegne ulykkesforsikring til din samlever direkte hos Codan. Du kan ringe og få et tilbud på 33 55 52 49.

Attraktiv bilforsikring til studerende

Som studerende og medlem af Djøf, kan du få en fordelagtig bilforsikring hos Codan.

 Du får følgende fordele:

 • Indplacering på et fordelagtigt præmietrin - uanset om du har en skadesfri anciennitet eller ej, da du som Djøf-medlem har en ekstra fordel her.
 • Din præmie stiger ikke, selvom du får en enkelt skade på din bil.

Ring til os på 33 95 97 00 for at høre mere om billig bilforsikring. 

 

Har du fået en skade?

Hvis du har været så uheldig at få en skade, kan du anmelde skaden til Codan døgnet rundt. Du kan også ringe til Codan Skadeservice på telefonnummer 33 55 49 46.

Dit policenummer står på dit forsikringscertifikat, som ligger på Mit Djøf.