Djøf

Forsikring til studerende

Køb Djøfs forsikring til studerende, som er skræddersyet til dit liv. Fra kun 79 kroner om måneden får du en studieforsikring, som dækker dig, dine ting og dine omgivelser i både ind- og udland.

Djøfs forsikring til studerende

Som medlem af Djøf kan du købe en særlig indboforsikring, som er tilpasset til dit liv som studerende. Den sikrer dig, hvis du kommer ud for uheld og tyveri. Du er også dækket i både ind- og udland, så du kan roligt tage på ferie og udveksling med Djøfs indboforsikring til studerende i baglommen.

Du kan også vælge købe en billig:

 • Ulykkesforsikring
 • Udvidet rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring (tilkøb til indboforsikringen)
 • Elektronikdækning (tilkøb til indboforsikringen)
 • Bilforsikring.

Fra kun 79 kroner pr. måned er du, dine ting og dine omgivelser sikret i hele verden. Sammensæt din studieforsikringer, så du kun betaler for det, du har brug for i din hverdag.

Selvrisiko

Forsikringen har en selvrisiko på 1.021 kr. Ved visse ansvarsskader og ved retshjælp er den dog højere. Ønsker du at fravælge selvrisikoen på din forsikring, stiger din forsikringspræmie med 109 kr. pr. måned, og så har du ingen selvrisiko, hvis du har en skade på din indbo-, cykel- og verdensrejsedækning. Du kan ikke fravælge selvrisikoen på retshjælp, ansvarsskader og elektronikdækning.

Godt at vide om Djøfs studieforsikring

Forsikringen er til dig, der er medlem af Djøf

Et studiemedlemskab koster 49 kr. om måneden. Din indboforsikring koster fra 79 kr. om måneden. Djøfs studenterforsikring er en af de mange fordele ved at være medlem af Djøf allerede, når du begynder at læse.

Bliv medlem - nu

Forbehold

Djøf tager forbehold for tastefejl i alle tekster om forsikringer på denne side. 

Hvem er dækket af forsikringen?

Forsikringen dækker husstanden. Ved husstand forstås maks. 2 voksne på samme adresse, samt eventuelt hjemmeboende børn. 

Bofællesskab bestående af maks. 2 personer sidestilles med parforhold.

Hvis der bor flere end 2 voksne på adressen, dækker forsikringen kun dig og en anden person. Øvrige bofæller eller logerende er ikke omfattet af forsikringen.

Hvordan foregår betaling?

Første gang du skal betale forsikringen, kommer der opkrævning til dig med posten, med mindre dine betalinger til os allerede er tilmeldt Betalingsservice. Det er et krav, at du er tilmeldt Betalingsservice, når du har forsikringen.

Når du er tilmeldt Betalingsservice, modtager du ikke et indbetalingskort, i stedet trækkes beløbet den anden hverdag i kvartalets første måned (januar, april, juli og oktober). Her tilmelder du dig Betalingsservice.

Du har selv har pligt til at tjekke at betalingen er i orden, da det ikke er vores ansvar.

Er jeg dækket selvom jeg ikke har betalt endnu?

Ja, du er forsikret fra den dag du vælger forsikringen skal træde i kraft.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg flytter?

Ved flytning opdateres adressen automatisk via træk fra Folkeregistret. Den forsikringsdækkede adresse opdateres dermed automatisk.

Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg flytter permanent til udlandet inkl. Færøerne?

Hvis du flytter permanent til udlandet inkl. Færøerne, skal du være opmærksom på, at din indboforsikring gennem os ikke dækker.

Din ulykkesforsikring dækker dig derimod overalt i verden medmindre andet særligt er aftalt.

Hvis du flytter til udlandet inkl. Færøerne at arbejde har du nedenstående mulighed:

Hvis du skal udstationeres eller bliver ansat på en tidsbegrænset kontrakt, kan du kontakte Codan på telefonnummer 33 55 52 49 og få tilbud på en indboforsikring.

Jeg holder orlov fra studiet – kan jeg beholde min forsikring hos jer i orlovsperioden?

Hvis du er blevet bachelor, og hvis orloven ikke er længere end et år, kan du beholde forsikringen. Hvis orloven er længere end et år, eller studiet ikke genoptages, skal du kontakte os.

Er det muligt at få selvrisikoen væk?

Ja, hvis du ikke ønsker at have nogen selvrisiko, kan du vælge dette for 109 kr. om måneden. Der vil så ikke blive beregnet selvrisiko hvis du har en skade på din indbo-, cykel- og verdensrejsedækningen.

Selvrisikoen kan ikke fravælges for så vidt angår retshjælp, ansvarsskader og elektronikdækning.

Hvor finder jeg mine policenumre?

Dem finder du inde på Mit Djøf under Dine aktiverede fordele - Codan Forsikring - læs mere. Der kan du også ændre i din forsikring og downloade dit forsikringscertifikat.

Hvor længe kan jeg beholde forsikringen?

Du kan beholde forsikringen mens du læser - og fortsætte i helt op til 3 år efter at du har færdiggjort dit studie. Dog skal du selv sørge for at rette dine person- og erhvervsoplysninger på Mit Djøf.

Hvordan opsiger jeg min forsikring?

Hvis du ønsker at framelde hele din forsikring, skal dette gøres på Mit Djøf.

Du kan framelde din forsikring med 30 dages varsel til den første i en måned. Hvis du derimod kun ønsker at framelde indbo- eller ulykkesforsikringen, så skal du sende en mail til os på djoef@djoef.dk

Djøfs forsikring til studerende er en kollektiv forsikring, som tegnes via os og administreres af os.

Djøf studerende indboforsikring

Djøf studerende ulykkesforsikring

Indboforsikring - fra 79 kr. pr. måned

Standarddækning på din Indboforsikring

Med en indboforsikring sikrer du alle dine flytbare ting i hjemmet, i tasken, på rejsen ved tyveri eller ved brand og vandskade. 

Under rejse til og fra udlandet i indtil 6 måneder fra afrejsedato. Dækning ydes efter de regler, der gælder for indboforsikringen - når genstandene medbringes eller sendes som rejsegods, dvs. de ejendele du tager med dig på rejsen, og som du tager med tilbage til Danmark igen. Ting købt under din rejse, og medbringes tilbage til Danmark, dækkes også som rejsegods.

 • Hvis du flytter din folkeregisteradresse permanent til udlandet, er du ikke dækket af indboforsikringen, eller de af de dækninger som er inkluderet i indboforsikringen, såsom ansvarsforsikringen og rejseforsikringen mm. I dette tilfælde kan du kontakte Codan på telefon 33 55 52 49 og få et tilbud på en indboforsikring.
 • Hvis du flytter din folkeregisteradresse til en anden dansk adresse under dit udlandsophold, skal du ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00. 
 • Hvis du skal i praktik eller på udveksling i udlandet og flytter din folkeregisteradresse med dig, vil du være omfattet af din indboforsikring, hvis opholdet varer under 6 måneder. Det er dog altid en god idé at ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00, og høre hvordan du helt nøjagtigt vil være dækket under dit udlandsophold.

Er min sambo dækket af indboforsikringen?

Ja, forsikringen dækker husstanden. Ved husstand forstås maks. 2 voksne på samme adresse, samt eventuelt hjemmeboende børn. 

Bofællesskab bestående af maks. 2 personer sidestilles med parforhold.

Hvis der bor flere end 2 voksne på adressen, dækker forsikringen kun dig og en anden person. Øvrige bofæller eller logerende er ikke omfattet af forsikringen.

Er mit elektronik dækket af indboforsikringen?

Ja, dit elektronik er på inboforsikringen dækket i tilfældet af brand, vand og tyveri. El-skadedækningen dækker skader som følge af kortslutning og følgeskader af kortslutningen.

Elektronikdækningen er mere bred, og dækker pludselig skade og funktionsfejl, og dækker elektronik i op til 4 år fra købsdato. Hvis du tilvælger Elektronikdækningen, stiger din forsikringspræmie med 49 kr. om måneden.

Dækker indboforsikringen i udlandet?

Hvis du flytter permanent til udlandet inkl. Færøerne, skal du være opmærksom på, at din indboforsikring gennem os ikke dækker.

Hvis du flytter til udlandet inkl. Færøerne for at arbejde har du nedenstående mulighed:

Hvis du skal udstationeres eller bliver ansat på en tidsbegrænset kontrakt, kan du kontakte Codan på telefonnummer 33 55 52 49, og få tilbud på en indboforsikring.

Dækker min forsikring under rejser?

Ja, under rejse til og fra udlandet inkl. Færøerne og i indtil 6 måneder fra afrejsedato. Dækning ydes efter de regler, der gælder for indboforsikringen - når genstandene medbringes eller sendes som rejsegods, dvs. de ejendele du tager med dig på rejsen, og som du tager med tilbage til Danmark igen. Ting købt under din rejse, og medbringes tilbage til Danmark, dækkes også som rejsegods. Med hensyn til verdensrejsedækningen, så læs mere under det punkt.

Dækker min indboforsikring hvis jeg skal til udlandet i praktik eller på udveksling?

Under rejse til og fra udlandet i indtil 6 måneder fra afrejsedato. Dækning ydes efter de regler, der gælder for indboforsikringen - når genstandene medbringes eller sendes som rejsegods, dvs. de ejendele du tager med dig på rejsen, og som du tager med tilbage til Danmark igen. Ting købt under din rejse, og medbringes tilbage til Danmark, dækkes også som rejsegods.

 • Hvis du flytter din folkeregisteradresse til en anden dansk adresse under dit udlandsophold, skal du ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00. 
 • Hvis du skal i praktik eller på udveksling i udlandet og flytter din folkeregisteradresse med dig, vil du være omfattet af din indboforsikring, hvis opholdet varer under 6 måneder. Det er dog altid en god idé at ringe til Djøf på telefon 33 95 97 00, og høre hvordan du helt nøjagtigt vil være dækket under dit udlandsophold..

Dækker indboforsikringen hvis jeg fremlejer min lejlighed?

Nej, hvis du fremlejer din lejlighed, er det vigtigt at fremlejeren har en forsikring, der dækker det indbo du har i lejligheden.

Dækker min indboforsikringen hvis jeg lejer et værelse eller en lejlighed under mit udlandsophold?

Nej, forsikringen dækker ikke udlejers indbo, hvis det er dig der lejer en værelse eller lejlighed under dit udlandsophold.

Dækker indboforsikringen ved opmagasinering?

Ja, forsikringen dækker, hvis du opmagasinerer dit indbo i et af Codan godkendt opbevaringsmagasin, flyttevogn eller container.

Hvis din cykel bliver stjålet, får du erstattet hele beløbet det første år - dog maks. 11.231 kr. pr. cykel – herefter nedskrives erstatningen hvert år efter cyklens alder. Der en selvrisiko på cykelforsikringen på 1.021 kr. med mindre du har fravalgt denne.

Du er dækket på private ferierejser i hele verden af op til 60 dages varighed – også i Danmark.

Bliver du kaldt hjem til et familiemedlem, som er blevet ramt af akut alvorlig sygdom, hjælper forsikringen dig også. Og du får hjælp, hvis du på grund af sygdom eller ulykke har brug for at tilkalde nogen fra familien.

Du får kontant erstatning, hvis din bagage bliver forsinket, når du er ankommet til dit rejsemål uden for Danmark. 

Verdensrejsedækningen har en selvrisiko på 1.021 kr., med mindre du har fravalgt denne. 

Hvad dækkes?

Verdensrejsedækningen er en del af indboforsikringen og dækker blandt andet

 • Hjemtransport
 • Sygebehandling
 • Sygeledsagelse
 • Erstatningsrejse (hvis du er alvorligt syg i mere end halvdelen af din ferie)
 • Bagageforsinkelse og bagageskade.

Er jeg dækket ved udveksling i udlandet?

Ja, du er dækket af verdensrejsedækningen ved udveksling, men kun de første 60 dage med afrejse fra Danmark. Når du er medlem af Djøf, kan du få 25% på rejseforsikring hos Europæiske og kan købe rejseforsikring for den resterende tid af dit ophold.

Er jeg dækket ved praktikophold, eller frivilligt arbejde i udlandet?

Nej, du er ikke dækket af verdensrejsedækningen ved praktikophold og frivilligt arbejde, fordi dette ikke er ferie.

Hvis du holder ferie i forbindelse med dit praktikophold eller frivilligt arbejde, er det dog muligt at kombinere dit ophold med ferie. Verdensrejsedækningen dækker, hvis ferien ligger inden for de første 60 dage efter afrejse fra din bopæl i Danmark, og slutter når praktikopholdet eller dit frivillige arbejde begynder. Du skal kunne dokumentere hvornår ferien slutter, da det kun er den private ferierejse som er dækket af verdensrejsedækningen. Når du er medlem af Djøf, kan du få 25% på rejseforsikring hos Europæiske

Er jeg dækket på skiferie?

Ja, du er dækket på skiferien, men ikke hvis du skal arbejde som skiinstruktør eller skiguide.

Er jeg dækket på ferien ved vandsport?

Kitesurfing, surfing, windsurfing, riverrafting, jetski eller blive trukket efter en båd i ringe, en "banan" eller lignende dækkes – det anses nemlig ikke som farlig sport.

Ved dykning er du dækket ned til 20 meter. Dykker du dybere end 20 meter betragtes det som ekstremsport, og det dækkes derfor ikke.

Er jeg dækket på ferien ved bjergbestigning og trek?

Bjergbestigning er ikke omfattet af verdensrejsedækningen, da det betragtes som en farlig sport. Hvorvidt trekking er omfattet af verdensrejsedækningen afhænger af sværhedsgraden, er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 33 95 97 00.

Er jeg dækket på ferien ved bungyjump og rapelling?

Ja, du er dækket ved bungyjump og rappelling, da dette ikke anses som farlig sport.

Hvad skal jeg gøre ved større skader?

Ved større skader får du hjælp via vores 24 timers alarmcentral. som altid hjælper dig i nødsituationer, og som kan henvise dig til rette behandlingssted. Hvis uheldet er ude, skal du ringe til SOS International på telefonnummer +45 70 10 50 50. Telefonnummeret står også på dit forsikringscertifikat, som du kan se på Mit Djøf.

Dækker det gule sygesikringskort på min rejse?

Nej, det dækker ikke længere i udlandet. Verdensrejseforsikring dækker, det der tidligere var dækket af det gule sygesikringskort. (Læs mere om der blå sygesikringskort nedenfor)

Skal man anskaffe sig et blåt sygesikringskort?

Det kræves, at du anskaffer dig et blåt sygesikringskort, som du tager med på rejsen, hvis du skal på ferie i Europa.  Det blå sygesikringskort bestilles digitalt på www.borger.dk, men hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du få hjælp i din kommunes borgerservice eller på biblioteket. 

Hvor og hvordan er man dækket med det blå sygesikringskort?

Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz. Du er dog stillet anderledes, end du kender fra det gule sygesikringskort, i og med du kun er ligestillet med borgerne i det pågældende land, du rejser til.

Det betyder blandt andet, at du risikerer at skulle betale en del af den behandling, du modtager, når du bliver syg, hvis det er tilfældet for borgerne i det pågældende land. I nogle lande kan egenbetalingen løbe helt op i 30-40%.  

Det blå EU-sygesikringskort dækker kun, hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land, du opholder dig i. Det blå EU-sygesikringskort dækker altså ikke behandling på private hospitaler eller klinikker. Der er således en begrænsning i forhold til behandlingssted. 

Der findes endvidere en app om det Blå Sygesikringskort med en masse relevant information på dansk – den hedder European Health Insurance Card, men den er på dansk.  

Kommer rejseforsikringen til at dække den egenbetaling, der er på det blå sygesikringskort?

Codan vil sikre, at vores kunder ikke bliver stillet økonomisk dårligere, end de var da dækningen under det gule sygesikringskort var i kraft.   

Skal jeg selv lægge ud for og sørge for at få refunderet pengene via den blå sygesikringsordning?

Du skal medbringe det blå kort på dine rejser i Europa. Hvis du har en egenbetaling derudover, som er omfattet af rejseforsikringen, refunderer Codan det, når du kommer hjem. Husk derfor at gemme alle kvitteringer.

Er der afbestillingsforsikring med?

Nej, i verdensrejsedækningen er der ikke inkluderet afbestillingsforsikring. Hvis du ønsker afbestillingsforsikring skal du købe den udvidede rejseforsikring på Mit Djøf, men vær opmærksom på, at den udvidede rejseforsikring skal købes inden du bestiller din ferierejse og den koster 39 kr.

Hvor kan jeg købe rejseforsikring, hvis jeg har brug for det?

Når du er medlem af Djøf, kan du få 25% på rejseforsikring hos Europæiske, anbefaler vi, at du tegner din rejseforsikring hos dem inden du tager af sted.

 

Hvad dækker den udvidede rejseforsikring mere end den almindelige verdensrejsedækning?

Den udvidede rejseforsikring er en tillægsforsikring til verdensrejsedækningen, så du er ekstra godt dækket ind. Den koster 39 kr. ekstra pr. månedog inkluderer:

 • Afbestillingsforsikring
 • Akut tandbehandling
 • Selvrisikodækning på lejet bil, med en maks. dækning.
 • Krisehjælp til pårørende i Danmark
 • Mulighed for erstatning af ødelagte rejsedøgn ved aktiv ferie.

Hvor og hvornår dækker den udvidede rejseforsikring?

For den udvidet rejseforsikring gælder de samme betingelser som ved verdensrejsedækningen. Den dækker dermed i hele verden ved private ferierejser med maks. 60 dages varighed.

Jeg har bestilt min rejse, kan jeg nå at få den udvidede rejseforsikring?

Den udvidet rejseforsikring skal bestilles inden du bestiller din ferierejse, da du ellers ikke vil være dækket af afbestillingsforsikringen. De andre dækningsområder i den udvidet rejseforsikring vil dog være gældende, selvom du har bestilt din ferie.

Dækker afbestillingsforsikringen hvis en i min familie bliver syg?