Billig forsikring

Få op til 32% i rabat på din forsikring hos Codan som færdiguddannet medlem af Djøf. Når 90.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Billig forsikring som studerende

Du kan sikre både dig selv, dine ting og dine omgivelser, på rejsen, på studiet og i fritiden.

Op til 32% rabat på din forsikring

Nu kan du få op til 32% i rabat på dine private forsikringer. For medlemmer af Djøf er rabatsatserne: 20% hvis du har 1 forsikring, 28% hvis du har 2 af de rabatgivende forsikringer og 32% hvis du samler 3 eller flere i Codan.

Sundheds­forsikring

Med en sundhedsforsikring får du hurtigt den nødvendige undersøgelse og behandling på privathospital, så dit sygdomsforløb bliver så kort som muligt - og med Djøf-rabat.

Rejse­forsikringer

Gennem Djøf har du mulighed for at forsikre dig på to måder, når du skal på ferie. Du kan forsikre dig enten via Europæiske eller Codan.

Ledigheds­forsikring

Du kan ikke sikre dig mod ledighed, men med Djøfs lønsikring ved ledighed, kan du til gengæld sikre dig, at din økonomi ikke falder sammen, hvis du en dag mister dit job. Forsikringen kan tegnes af lønmodtagere og selvstændige.

Erhvervs­forsikring

Djøfs erhvervsforsikringer er et tilbud til Djøfs selvstændige medlemmer.

Djøfbladet

Departementschef: Læk ”skader ministeriet helt enormt”

I påsken offentliggjorde en avis miljøminister Esben Lunde Larsens udtalelser fra et lukket møde med medarbejdere. Den lækage giver “vores omverden grund til at tvivle på systemets loyalitet,” skriver departementschef Henrik Studsgaard i et læserbrev

- foto: Miljø- og Fødevareministeriet
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent