]]>

Billige forsikringer til hele livet

Som medlem har du adgang til billige forsikringer, som sikrer dig fra top til tå både ude og hjemme hele året rundt. Tegn dine forsikringer billigt gennem Djøf, og vær sikret gennem hele livet.

Tegn billige forsikringer til dine behov

Med dit medlemskab har du adgang til en langt række billige forsikringer, som dækker dig, dine ting og dit hjem. Uanset om du er studerende, erhvervsaktiv eller ved at tage hul på din tredje karriere, så har vi billige forsikringer til at dække alle dine behov.

Du kan opnå flere gode rabatter, hvis du tegne en eller flere af dine forsikringer gennem vores samarbejdspartnere. Fx kan du få op til 32% i rabat, hvis du tegner dine private forsikringer gennem Codan.

Som studerende kan du tegne en billig forsikring, som er Danmarks bedste forsikring for studerende. Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan du også få et tilbud på en billig forsikring, som dækker dig og din forretning, hvis uheldet skulle være ude.

Find den billige forsikring, du står og mangler, og vær sikret gennem hele livet.  

Forsikring til studerende

Køb Djøfs attraktive indboforsikring til studerende, som er skræddersyet til dit studieliv. Fra kun 59 kr. om måneden får du en studieforsikring, som dækker dine ting og dine omgivelser. Du kan også tilkøbe vores ulykkesforsikring, som dækker dig, hvis du kommer galt afsted.

Billig forsikring hos Codan

Få op til 32% i rabat på dine private forsikringer som medlem af Djøf. Billige forsikringer der dækker dig, dine ting og dit hjem.

Djøfs lønsikring

Skab tryghed i din økonomi med Danmarks bedste lønsikring. Du kan supplere dine dagpenge med op til 40.000 kroner om måneden, hvis du mister dit job.

Sundheds­forsikring

Køb en billig sundhedsforsikring, som giver dig hurtigt adgang til de nødvendige undersøgelser og behandlinger, så dit sygdomsforløb bliver så kort som muligt. Forsikringen kan købes til hele familien.

Rejse­forsikring Europæiske

Spar 25% på din rejseforsikring hos Europæiske og rejs så langt og tit, du vil.

Erhvervs­forsikring

Få tryghed med Djøfs billige erhvervsforsikringer, så du kan fokusere på din forretning.