]]>

Fordelagtig bankaftale i Lån & Spar

Du får 3% på din lønkonto samt en række andre fordele. Når 107.000 medlemmer står sammen, kan vi forhandle os frem til en masse gode fordele. Så det bliver billigere for os alle sammen.

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Vidste du, at vi ejer en bank sammen med en række andre fagforeninger? Det gør, at du som medlem kan du få ekstra gode vilkår i Lån & Spar. Blandt andet Danmarks højeste rente på din lønkonto. Se alle dine fordele på www.lsb.dk/djoef

Fordi vi er medejere af banken, får du en personlig rådgiver, der har en særlig viden om netop dit fagområde. Du behøver altså ikke forklare en masse om jobsikkerhed, arbejdsmarkedspensioner eller forsikringer. Lån & Spar har sat sig ind i detaljerne og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning.

Book et møde og hør mere om dine muligheder.

3% i rente på din lønkonto

Som medlem får du Danmarks højeste rente på din lønkonto – det giver helt op til 1.500 kr. om året.

Fleksibelt boliglån

Er du på udkig efter en ny bolig eller står du overfor at skulle renovere, kan du hos Lån & Spar vælge mellem flere forskellige former for boligfinansiering; fx en kombination mellem et realkreditlån hos Totalkredit og en fleksibel boligkredit.

Billigt billån også til el-biler og plugin hybrider

Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem. Du kan låne til hele bilen eller den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen. Vælg mellem fast eller variabel rente.

Hænger du på et dyrt billån, så lad Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Danmarks bedste studiekonto

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 3% i rente på de første 20.000 kr.

Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Er er du på udkig efter en bolig, så kan Lån & Spar hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du får råd.

Medlemmer af Djøf får gratis konti i Lån & Spar

Som medlem af Djøf får du altid gratis konti hos Lån & Spar – ligegyldigt, hvad du ellers har af forretninger i banken. Har du en 3%- eller studiekonto, får du også gratis betalingskort. Det er en af dine fordele ved at være kunde i en bank, du selv ejer.

Det er let at skifte bank

Det er let at skifte til Lån & Spar. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank, som du er medejer.

3% på din lønkonto

Saml hele din økonomi i Lån & Spar og få ekstra fordele, fordi du er medlem af Djøf.

Studiekonto i Lån & Spar Bank

En studiekonto hos Lån & Spar giver dig 3% på din lønkonto - og du får gebyrfri kassekredit på op til 50.000 kr. og et Djøf MasterCard. Vi har tilpasset kontoen til dig, der er studerende.

LSB Business for selvstændige

Er du selvstændig eller i gang med at starte din egen virksomhed, får du nogle unikke medlemsfordele hos Lån & Spar Bank.