]]>

Private tillidsrepræsentanter

På siden kan du læse mere om tillidsrepræsentanter og arbejdspladsklubber på det private arbejdsmarked.

Tillykke med valget som tillidsrepræsentant, og tak fordi du vil bruge tid og kræfter på være bindeleddet mellem Djøf og vores medlemmer på din arbejdsplads. Det er vi rigtig glade for.

På TR-siderne vil du finde relevant materiale omkring alt fra overenskomstforhandling til egne vilkår som tillidsrepræsentant. Husk på at du altid er velkommen til at kontakte Djøf, hvis du har spørgsmål eller behov for sparring omkring dit hverv som tillidsrepræsentant.

 

GDPR og dataansvar

Hvordan hjælper du dine medlemmer

Overenskomster og lokalaftaler

Klubber

Om at være TR i det private

Kurser for tillids­repræsentanter

Få nye medlemmer

Anmeldelse af tillids­repræsentanter

Anmeldelse af arbejdsmiljø­repræsentant

TR-Nyt

Her kan du læse artikler, der har særlig relevans for private tillidsrepræsentanter. Del gerne artikler med dine medlemmer. I artikelarkivet finder du flere artikler.

Bliv klar til den svære samtale

Fem ting du skal være forberedt på, når du skal tage den svære samtale

Ligeløn fortsat ikke en realitet på det danske arbejdsmarked

Ligelønsloven fra 1976 forbyder lønmæssig forskelsbehandling på grund af køn. Ikke desto mindre har Djøf i flere år konstateret markante lønforskelle på mænd og kvinders løn, forskelle som ikke kan forklares af sektor, arbejdstid, uddannelse, anciennitet mv.

Regler for hjemmearbejde

Der er stor forskel på hvor specifik og detaljeret en personalepolitik om hjemmearbejde skal være. Nedenfor er oplistet 14 emner, som kan være relevant som minimum at inddrage.