Djøf

Hjælp til klubmøder

Her kan du læse om penge til klubarrangementer og muligheden for oplæg på klubmøder.

Penge til klubarrangementer

Djøf Offentlig giver 350 kr. om året i pr. medlem i tilskud til lokale faglige klubaktiviteter.

Tilskuddet bliver beregnet på grundlag af medlemmerne af Djøf Offentlig, der er ansat på arbejdspladsen den 1. januar. Så husk at minde dine nye kolleger om at skifte arbejdsplads på siden ’Mit Djøf’. 

Ubrugte midler bliver overført fra det ene år til det andet. Det vil sige, at der sker en opsparing over 2 år. Det betyder også, at ubrugte midler fra for eksempel 2015 skal være brugt inden udgangen af 2016.

Ekstra klubmidler i 2018 og 2019

I 2018 og 2019 har flytningsramte statslige arbejdspladser mulighed for at få et ekstraordinært bidrag til klubaktiviteter på yderligere 250,00 kr. pr. medlem pr. år. De ekstra midler kan ikke overføres til næste år.

Ekstra klubmidler i 2017 og 2018

I 2017 og 2018 yder Djøf Offentlig et ekstraordinært årligt tilskud til arbejdspladserne for at øge opmærksomheden på de studerende på de offentlige arbejdspladser.

Inviter de studerende på arbejdspladsen til et klubarrangement med det formål at hverve nye Djøf-medlemmer, fastholde de studerendes medlemsskab og/eller etablere en relation mellem djøferne og de studerende på arbejdspladsen. Det er en forudsætning, at der er gjort en særlig indsats for at få de studerende til at deltage i arrangementet, som godt kan være et almindeligt klubarrangement.

Tilskuddet er på op til 2.000 kr. på de arbejdspladser, hvor der er ansat op til 10 studentermedhjælpere og op til 5.000 kr. for mere end 10 studentermedhjælpere ansat. Retningslinjerne for tilskud til lokale arrangementer gælder også for disse arrangementer.

Når du søger om det ekstraordinære tilskud, skal du i ansøgningsskemaet i fritekstfeltet angive:

  • Antallet af inviterede studerende på arbejdspladsen
  • Oplysninger om indholdet af aktiviteten
  • Oplysninger om hvad du særligt gjorde for at komme i kontakt med de studerende
 

Sådan ansøger du om tilskud

Login på Mit Djøf, hvis du skal søge om tilskud, til et lokalt arrangement. Her kan du også se, hvor mange penge din klub råder over.

Hvis du skal ansøge om klubmidler er der visse retningslinjer for tilskud. 

Retningslinjer for tilskud til lokale arrangementer 2016.

Oplæg på klubmøder

Djøfs konsulenter og politikere kommer gerne ud på din arbejdsplads og holder oplæg efter medlemmernes ønske. Et sådant arrangement hedder Djøf Direkte og er gratis.

Djøf Direkte kan indeholde oplæg, diskussioner, præsentation af særlige værktøjer og sparring. I samarbejde med dig og klubben målretter vi arrangementet til din arbejdsplads.

Hvis du vælger at invitere andre oplægsholdere, skal du finansiere dem med dine klubmidler.

Djøf Direkte

Vurdér indhold

At rådgive de bedste forpligter. Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vurder gerne artiklen nedenfor.

Djøfbladet

Løhde og Løkke gentager fejl fra flytterunde I

Regeringen flytter igen hundreder af højt specialiserede arbejdspladser ud på trods af erkendt problem med at rekruttere erfarne specialister. Viden går tabt, siger Djøfs Sara Vergo.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Djøf blog

Godt nyt år. Godt nyt job år. Godt vækst år.

Jeg vil gerne starte året med at stille spørgsmålet: ”Er det i år, du skal søge et nyt job?”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent