Djøf

Djøf Advokat

Djøf Advokat varetager interesserne for ansatte advokater og advokatfuldmægtige. Delforeningen har cirka 2000 medlemmer.

Repræsentantskab

Djøf Advokats repræsentantskab er foreningens øverste myndighed. Repræsentantskabet består af 20 medlemmer, som vælges for en toårig periode direkte af og blandt medlemmerne. Valget sker i oktober eller november i ulige år. Djøf Advokats nuværende repræsentantskab er valgt indtil udgangen af 2017.

Som repræsentant i Djøf Advokats repræsentantskab er man automatisk også medlem af Djøfs repræsentantskab, som er Djøfs øverste myndighed.

Se referatet fra det seneste ordinære repræsentantskabsmøde:

Referat af FAAFs (Djøf Advokats) ordinære repræsentantskabsmøde den 28. april 2016

FAAFs (Djøf Advokats) mundtlige beretning af den 28. april 2016

Bestyrelse

Djøf Advokats bestyrelse består af 8 medlemmer, som vælges af Djøf Advokats repræsentantskab i forbindelse med det ordinære repræsentantskabsmøde i marts-april i lige år. Valget gælder for to år.

Se referatet fra det seneste bestyrelsesmøde:

Referat af Djøf Advokats bestyrelsesmøde den 9. marts 2017

Se bestyrelsens forretningsorden:

Djøf Advokat bestyrelsens forretningsorden.

Mødeplan 2016-2017

Djøf Advokats bestyrelse holder cirka 6 møder og 1-2 seminarer om året. Derudover afholdes et årligt repræsentantskabsmøde.

 Mødeplan 2017:
 Onsdag den 10. maj  Bestyrelsesmøde
 Onsdag den 14. juni  Bestyrelsesmøde
 Onsdag den 30. august  Bestyrelsesmøde
 Onsdag den 18. oktober  Bestyrelsesmøde
 Onsdag den 29. november  Bestyrelsesmøde

Vedtægter og retshjælpsbetingelser

Har du brug for retshjælp kan du søge om retshjælp via Djøf Advokat. Her finder du betingelserne for at modtage retshjælp.

Djøf Advokats retshjælpsbetingelser.

Djøf Advokats vedtægter 2016

Hjælp fra Djøf Advokat 

Advokateksamen

Advokateksamen er en obligatorisk del af den uddannelse, som advokatfuldmægtige skal gennemgå for at kunne opnå advokatbestalling. Djøf Advokat gennemfører en spørgeskemaundersøgelse hver gang, der afholdes en advokateksamen. 

Resultaterne af den seneste undersøgelse af advokateksamen kan du læse i rapporten:

Rapport fra Advokateksamen januar 2017

Nyhedsbrev og mail fra Djøf Advokat

Djøf Advokat sender mails med relevant nyhedsinformation til de af delforeningens medlemmer, som har oplyst deres mailadresse til Djøf. Ønsker du at modtage nyhedsinformation direkte på mail, så tjek at vi har den rigtige mailadresse registreret på dig via Mit Djøf, eller send en mail til dk,djoef,maadr.

Djøf Advokats vandringsundersøgelse

Du kan læse om medlemmernes karriereovervejelser i Djøf Advokats vandringsundersøgelse i forhold til en karriere i advokatbranchen.

Rapport om Djøf Advokats vandringsundersøgelse 2012.

Kollektivt medlemskab af EYBA

Som medlem af Djøf Advokat, er du dækket af Djøf Advokats kollektive medlemskab af EYBA. Det er et europæisk netværk for advokater og advokatfuldmægtige, og via dit medlemskab af Djøf Advokat kan du deltage i EYBAs arrangementer mod betaling/deltagergebyr.

EYBAs hjemmeside

Retssagsprøveprojektet

Djøf Advokats bestyrelse har udarbejdet to helt nye og unikke værktøjer til Djøf Advokats medlemmer. Værktøjerne består af et skriftligt hæfte Retssagsprøven – En guide til gennemførelsen af den praktiske prøve” og 50 videoklip, hvor en række af branchens førende eksperter bibringer med unikke råd til, hvordan advokatfuldmægtige og advokater bedst muligt håndterer retssagsprocessen. 

Tænk længere

Djøf

Velkommen til Djøf Advokat

Kontaktpersoner

Hanne Kjeldgård Petersen
Hanne Kjeldgård Petersen, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 98 58
Marianne Sussi Lønning
Marianne Sussi Lønning, Bestyrelseskoordinator
Telefon: 33 95 98 41
Djøfbladet

"Jeg er kommet til en langt mere anerkendende kultur"

Siden Kasper Svane Eriksen skiftede fra Aarhus Kommune til Rambøll, har han mødt høje krav om effektivitet, men også en stor anerkendelse fra ledelsens side.

Foto: Kåre Viemose
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent