Djøf

Repræsentantskabsvalg Djøf Offentlig

Djøf Offentligs repræsentantskab er delforeningens højeste myndighed. Her kan du på finde flere informationer om valget til Djøf Offentligs repræsentantskab.

Djøf Offentligs repræsentantskab består af 70 repræsentanter (58 repræsentanter og 12 bestyrelsesmedlemmer) og 58 personlige suppleanter. Valgperioden for det nye repræsentantskab er 1. januar 2016 – 31. december 2017.

De valgte repræsentanter bliver fra 1. januar 2016 og frem til valgperiodens udløb ligeledes Djøf Offentligs repræsentanter i Djøfs repræsentantskab.  Det gælder ikke suppleanterne.

Som repræsentant har du mulighed for at engagere dig i Djøf Offentligs politiske arbejde og få indflydelse på fokusområder og indsatser. Djøf Offentlig og Djøfs repræsentantskaber mødes typisk en gang årligt i marts-april måned.

Valget

Alle opstillede kandidater blev valgt ved fredsvalg.

Djøfbladet

Fik job og 24.000 views på et LinkedIn-opslag

Se jobopslaget, der fik en masse opmærksomhed, og som ikke mindst førte til, at cand.merc. Line Dahl Pedersen i løbet af godt to uger var startet i nyt job.

Foto: Jill Christina Hansen
Djøf blog

Jeg har farve-koordineret ALLE mine apps!!

Jeg er typen, der ikke kan huske et eneste af bogstaverne på S-togslinjerne, men jeg kan ALLE farverne. Så når nogen spørger, hvilket S-tog der kører til Hillerød, så svarer jeg stolt: ”Det lyseblå og det lilla!”


Thomas Kantsø
Thomas Kantsø
Chefkonsulent