]]>

Ledige stillinger i Djøf

Alle ledige stillinger bliver slået op her. Herudover slår vi stillinger op på forskellige jobdatabaser.

Brandvarm frontendudvikler til team Fireball i Djøf

Er du holdspiller med en sund nysgerrighed, der synes, det er det bedste at skabe løsninger, der gør hverdagen lettere for brugeren, så bør du læse med her.

Djøf søger kommunikatør med flair for sociale medier

Er du hurtig på tasterne, vild med at lave visuelt indhold især på video og lidt af en nyhedshaj? Og får du også et kick ud af at levere indhold, der engagerer og til tider provokerer? Har du erfaring med kampagner, eller er du klar til at lære det? Så er det dig, vi søger til vores stilling som kommunikationskonsulent med særligt fokus på sociale medier i Djøfs afdeling for public affairs.

Netværkskoordinator til Djøfs Netværk og Arrangementer

Vi er på jagt efter vores nye netværkskoordinator. Hvis du har solid administrativ erfaring inden for arrangementer og netværk og et udtalt koordinatorgen, så har vi jobbet klar til dig.

Grafisk designer til Marketing og Kommunikation

Kan du lave design til alt fra sociale medier, roll ups og scener? Kan du implementere nyt design i alle kanaler? Har du stærke digitale kompetencer? Og brænder du for at styrke Djøfs image? – så bliv en del af Marketing og Kommunikation i Djøf.

Digital Content Creator til Marketing og Kommunikation (1 års projektansættelse)

Kan du skrive indhold til vores nye hjemmeside med øje for SEO og SEM? Ønsker du at levere digitalt indhold ud fra filosofien ”sooner, safer, happier” i samarbejde med vores agile teams? – så bliv en del af Marketing og Kommunikation i Djøf.

Forretnings­udvikler, Omnichannel til Djøfs Medlemsservice, studenterområdet

Er du en engagerende og udadvendt forretningsudvikler, og kan du skabe vækst gennem skræddersyede omnichannel-aktiviteter baseret på solid kunderejseforståelse, tværgående samarbejde, avancerede kundedata, permissions og ny marketingteknologi? Så er stillingen Forretningsudvikler, Omnichannel i Djøf måske en mulighed for dig.