]]>

Djøf

Djøf som forsikringsformidler

Som formidler rådgiver vi dig om køb af Codans forsikringer, så du er sikker på at få den forsikring, som passer til dig og din families behov.

Vores rolle som formidler

Som medlem af Djøf kan du købe billige forsikringer hos vores samarbejdspartner Codan Forsikring A/S. Vi formidler og rådgiver om Codans forsikringer. Vi står også for, at dine nye forsikringer bliver indtegnet hos Codan.

Vores professionelle rådgivere sørger altid for, at du får tilbudt og beregnet de rigtige forsikringer med den rette dækning, så de passer til dine behov. Vi sikrer, at du ikke er under- eller overforsikret. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for at få et personligt tilbud.

Vores rolle kort fortalt

  • Som formidler af forsikringer sikrer vi dig en lavere pris hos Codan.
  • Som formidler af forsikringer kan vi ikke ændre i din forsikringspolice. Det er kun Codan, som kan ændre i policen for deres forsikringsprodukter. Codan sørger altid for, at du ved besked, hvis der kommer ændringer i din police.

Godt at vide

  • Det er ikke et krav at tegne forsikringer hos Codan for at være medlem af Djøf. Med et medlemskab i Djøf får du mulighed for at få rabat i Codan.
  • Det er Codan, som står for skadebehandlingen. Tag derfor kontakt til Codan, hvis du får brug for dine forsikringer eller savner status på en igangværende sag.

Codan Forsikring A/S er et godkendt dansk registreret forsikringsselskab og er medlem af Garantifonden for forsikringsselskaber. Det betyder, at du altid får dækket dine krav, hvis Codan Forsikring A/S går konkurs. 

Oplysning om aflønning

Medarbejdere i Djøf aflønnes med en fast månedsløn og modtager ikke provision eller bonus ved salg af Codans forsikringer.

Produktinformation

Detaljer om Codans forsikringer er vigtigt for dig. Det giver dig et overblik over produkterne, og det giver dig bedre mulighed for at vælge de rigtige forsikringer og dækninger. Det giver dig også mulighed for at sammenligne Codans produkter med andre selskaber.

Vi beskytter dit privatliv

Når du køber dine forsikringer gennem Djøf, har vi brug for dine personoplysninger. Dem bruger vi, når vi skal beregne dig et fordelagtigt forsikringstilbud. Vi beskytter dine personoplysninger efter gældende lovgivning på området.

Er du medlem af Djøf og har Studieforsikringen, gælder Djøfs privatlivspolitik. Du kan altid læse vores privatlivspolitik, hvis du gerne vil vide mere.

Er du medlem af Djøf, og har du forsikring(er) gennem Codan, gælder Codans privatlivspolitik. Du kan altid læse Codans privatlivspolitik, hvis du gerne vil vide mere.

Hvem er dataansvarlig?

Produkt Ved indbtegning Ved skade
Studieforsikring Djøf Codan
Codan forsikring Codan Codan

Har du en klage?

Du har altid mulighed for at klage til os, hvis du er utilfreds med vores formidling af Codans forsikringer.

Vil du klage over en af vores forsikringer, som er tegnet gennem Codan Forsikringsselskab A/S, skal du rette din klage direkte til Codan.

Kontaktoplysninger

Djøf
Gothersgade 133
1123 København K
Mail djoef@djoef.dk
CVR-nummer: 15517112

Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V
Mail: dk¤codan¤codan
CVR-nummer: 10529638