Djøf

Kompetence­udvikling for virksomheder

Giv virksomheden et forspring med et effektivt kompetenceforløb, der tager afsæt i jeres udfordringer.

Få sparring

Djøf tilbyder en lang række kurser fra vores kursusportefølje, som kan flyttes hjem i jeres egen virksomhed. I vælger selv tid og sted og har mulighed for at påvirke indhold og form.
Det vil altid være uforpligtende, når I kontakter os for at høre om muligheder for et internt forløb, og der er ingen forventning eller krav om, hvor langt I er i processen. Sammen afdækker vi, hvordan I får det største udbytte af en investering i organisatorisk kompetenceudvikling.  

I får fat i en kompetent faglig rådgiver, der har indgående kendskab til typiske udfordringer og krav i forbindelse med kompetenceudvikling for virksomheder.

Ring og få en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter.  

I skal vælge et virksomhedskursus, når I:

 • har flere medarbejdere, der har brug for faglig opdatering inden for et konkret fagområde
 • savner inspiration om nye tendenser
 • ønsker at styrke de interne samarbejdsrelationer og arbejde med strukturerede mål
 • gerne vil tilbyde jeres medarbejdere et fortroligt rum til udvikling
 • ønsker en omkostningseffektiv uddannelsesløsning.   

Vi gennemfører hvert år et større antal kursus- og udviklingsforløb tilpasset virksomheder og organisationer. 
Vores kunder er offentlige og private virksomheder, ministerier, styrelser og bestyrelser, regioner og kommuner.Ring og aftal et uforpligtende møde med en af vores konsulenter, og få ny inspiration.


Jeg bruger gerne konsulenterne fra Djøf som sparringspartnere. Udviklingen og sparringen er også et spørgsmål om tillid, og man kan mærke, at de er yderst professionelle og dygtige. Og så er de meget fleksible, når det gælder om at tilpasse form og indhold til vores behov.

Tina Schmidt Aaborn
Kursuskoordinator, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vælg kursustype

I kan vælge et kursus fra vores brede kursuskatalog og afholde det kun for jeres virksomhed, eller I kan vælge en skræddersyet løsning, hvor vi udvikler et forløb specielt til jer. Vi kan tilbyde jer løsninger, der spænder fra korte intensive kurser på en halv dag til længerevarende forløb på et år.

Kompetenceudvikling hos Djøf giver jer blandt andet mulighed for:

 • intern afholdelse af velafprøvede kursusforløb.
 • inddragelse af selvvalgte cases og gæsteoplæg.
 • kombination af eksisterende kurser og uddannelser.
 • afsluttende eksamen og ECTS-point.
 • høj grad af tilpasning og unikke specialdesignede forløb.

Hos Djøf har I den fordel, at I både kan vælge kursusløsninger fra det omfangsrige åbne kursuskatalog, kombinere eksisterende kurser eller trække på Djøfs erfaring i specialudviklede forløb. Vi aftaler i fællesskab, hvordan I får det bedste faglige udbytte og et stærkt afsæt for videre udvikling.


Når vi arbejder med komplekse organisatoriske udviklingsforløb, handler det typisk om, at virksomheden står over for en større forandringsproces. Fordi vi kan trække på hele vores store netværk, giver det os mulighed for at være en vigtig sparringspartner for virksomheden

Brigitta Bahl Fogt
Chefkonsulent, Djøf

Varigt læringsudbytte

100% læring

I er sikret velovervejede læringsmetoder, når I samarbejder med Djøf. Fleksibel og tilpasset læring er jeres garanti for både et individuelt udbytte samt en målbar effekt i virksomheden. Det kan være svært at fastholde ny viden i praksis, men netop evnen til at integrere ny viden er essentiel, hvis I vil skabe udvikling, vækst og forandring.

Varig læring handler ikke blot om de konkrete læringsmetoder, I vil møde i forbindelse med et udviklingsforløb eller kursus. Vi har gennem flere år arbejdet med læring i et større perspektiv. Det har blandt andet resulteret i workshoppen 100% læring og Djøfs læringstest, der henholdsvis sætter fokus på den enkelte kursusdeltagelse og organisatorisk læringsparathed.

Djøfs læringstest 

Djøf har udviklet en læringstest, der giver jer et unikt indblik i organisationens evne til at integrere ny viden. Testen er udviklet i samarbejde med en række forskere fra Aarhus Universitet og er den eneste af sin slags i Danmark. Processen udmønter sig i sidste ende i en handlingsplan med anbefalinger til, hvordan I fortsat kan fremme læring og videndeling på tværs.


Vi havde brug for, at flere af vores medarbejdere fik opdateret deres forhandlingskompetencer. Derfor fik vi specialdesignet et forløb til os, der indeholdt hele Djøfs forhandleruddannelse - og med eksamen til sidst.

Julie Witt
Leder, HR personale og forhandling, Region Midtjylland

Fire forskellige kursusløsninger:

 • Embassy of Denmark, Ethiopia
  Hele medarbejderstaben fik et kursus på engelsk i personlig planlægning og effektivitet. Resultatet blev et stærkere team på tværs af kulturer og arbejdsopgaver.

 • NaturErhvervstyrelsen
  Gennem syv år har styrelsen løbende købt kurser fra Djøfs faste kursusudbud, der holder medarbejderne opdateret på forvaltnings- og lovstof. Derudover bruger styrelsen Djøf som sparringspartner, når de hver sæson skal udvikle kursustilbud til medarbejderne.

 • Femern A/S
  Medarbejderne og ledelsen i Femern A/S skulle kende og tilpasse sig nye krav efter den nye offentlighedslov trådte i kraft den 1. januar 2014. Der blev gennemført i alt otte kurser, der var skræddersyet til deres behov.

 • Præsteforeningen
  Djøf udviklede i samarbejde med Præsteforeningen et intensivt kursusforløb i lønforhandling for tillidsfolkene, som tog afsæt i konkrete hverdagssituationer for en sognepræst.

Vil du vide mere?

Brigitta Bahl Fogt
Brigitta Bahl Fogt, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 98 06
Jens Breum
Jens Breum, Videnudviklingschef
Telefon: 33 95 98 53
Mette Rud
Mette Rud, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 96 45
Djøfbladet

Forskning: Økonomistuderende er kolde og kyniske

Studerende på økonomi er mere hensyns- og samvittighedsløse end medstuderende på andre samfundsvidenskabelige fag, viser nyt dansk studie. Det er ønsket om magt og penge, som tiltrækker de kolde typer, mener forsker bag undersøgelsen.

Illustration: Shutterstock
Djøf blog

Sig nu bare, hvad du får i løn

Der er typisk tre grunde til, at du og din kollega ikke vil fortælle, hvad I tjener. Men ingen af dem holder.


René Rasmussen
René Óli Rasmussen
Chefkonsulent