Djøf

Kompetence­udvikling for virksomheder

Giv virksomheden et forspring med et effektivt kompetenceforløb, der tager afsæt i jeres udfordringer.

Fordele

Der er mange fordele ved at vælge et internt virksomhedskursus, hvis I er flere med et fælles udviklingsbehov. Undervisningen tager afsæt i jeres organisatoriske kontekst, og I får en faglig og praktisk fleksibilitet, der sikrer jer det bedst mulige læringsudbytte. Med et internt kursus eller udviklingsforløb får I et fælles fodslag og et fortroligt rum til udvikling. Samtidig er et virksomhedskursus oftest den mest omkostningseffektive løsning. 

Med Djøf som samarbejdspartner får I: 

 • faglig kompetent rådgivning og behovsafdækning
 • et kvalificeret netværk af undervisere
 • valget mellem korte intensive kurser og længere forløb
 • mulighed for uddannelser med ECTS-point
 • en erfaren partner med 300 årlige kursusafholdelser
 • en partner med kendskab til højtuddannedes udfordringer
 • kursusløsninger inden for ni fagområder, der kan kombineres
 • tilpassede læringsmetoder og pålidelig evaluering.

Vi finder den optimale løsning til jer, hvad enten I ønsker en koncentreret faglig opdatering eller et specialudviklet forløb.

Kontakt vores konsulenter, hvis I vil vide mere.

 

Få sparring

Det vil altid være uforpligtende, når I kontakter os for at høre om muligheder for et internt forløb, og der er ingen forventning eller krav om, hvor langt I er i processen. Sammen afdækker vi, hvordan I får det største udbytte af en investering i organisatorisk kompetenceudvikling.  

I får fat i en kompetent faglig rådgiver, der har indgående kendskab til typiske udfordringer og krav i forbindelse med kompetenceudvikling for virksomheder.

Ring og få en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter. 

Jeg bruger gerne konsulenterne fra Djøf som sparringspartnere. Udviklingen og sparringen er også et spørgsmål om tillid, og man kan mærke, at de er yderst professionelle og dygtige. Og så er de meget fleksible, når det gælder om at tilpasse form og indhold til vores behov.
Tina Schmidt Aaborn
Kursuskoordinator, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vælg kursustype

I kan vælge et kursus fra vores brede kursuskatalog og afholde det kun for jeres virksomhed, eller I kan vælge en skræddersyet løsning, hvor vi udvikler et forløb specielt til jer. Vi kan tilbyde jer løsninger, der spænder fra korte intensive kurser på en halv dag til længerevarende forløb på et år.

Kompetenceudvikling hos Djøf giver jer blandt andet mulighed for:

 • intern afholdelse af velafprøvede kursusforløb
 • inddragelse af selvvalgte cases og gæsteoplæg
 • kombination af eksisterende kurser og uddannelser
 • afsluttende eksamen og ECTS-point
 • høj grad af tilpasning og unikke specialdesignede forløb.

Hos Djøf har I den fordel, at I både kan vælge kursusløsninger fra det omfangsrige åbne kursuskatalog, kombinere eksisterende kurser eller trække på Djøfs erfaring i specialudviklede forløb. Vi aftaler i fællesskab, hvordan I får det bedste faglige udbytte og et stærkt afsæt for videre udvikling.

Når vi arbejder med komplekse organisatoriske udviklingsforløb, handler det typisk om, at virksomheden står over for en større forandringsproces. Fordi vi kan trække på hele vores store netværk, giver det os mulighed for at være en vigtig sparringspartner for virksomheden
Brigitta Bahl Fogt
Chefkonsulent, Djøf

Varigt læringsudbytte

I er sikret velovervejede læringsmetoder, når I samarbejder med Djøf. Fleksibel og tilpasset læring er jeres garanti for både et individuelt udbytte og en målbar effekt i virksomheden. Det kan være svært at fastholde ny viden i praksis, men netop evnen til at integrere ny viden er essentiel, hvis I skal skabe udvikling, vækst og forandring. 

Varig læring handler ikke blot om de konkrete læringsmetoder, I vil møde i forbindelse med et udviklingsforløb eller kursus. Djøf har gennem flere år arbejdet med læring i et større perspektiv. Det har blandt andet resulteret i workshoppen 100% læring og Djøfs læringstest, der henholdsvis sætter fokus på den enkelte kursusdeltagelse og organisatorisk læringsparathed.  

100% læring

Når I vælger kompetenceudvikling hos Djøf, får jeres kursister samtidig muligheden for at deltage på den gratis læringsworkshop 100 % læring, der afholdes inden kursusstart. Kursisterne lærer at optimere udbyttet af et kommende virksomhedskursus eller –forløb. De præsenteres for udvalgte læringsteorier, modeller og selvtest, så de løbende kan reflektere over deres egen udvikling.

Djøfs læringstest 

Djøf har udviklet en læringstest, der giver jer et unikt indblik i organisationens evne til at integrere ny viden. Testen er udviklet i samarbejde med en række forskere fra Aarhus Universitet og er den eneste af sin slags i Danmark. Processen udmønter sig i sidste ende i en handlingsplan med anbefalinger til, hvordan I fortsat kan fremme læring og videndeling på tværs.

Vi havde brug for, at flere af vores medarbejdere fik opdateret deres forhandlingskompetencer. Derfor fik vi specialdesignet et forløb til os, der indeholdt hele Djøfs forhandleruddannelse - og med eksamen til sidst.
Julie Witt
Leder, HR personale og forhandling, Region Midtjylland

Fire forskellige kursusløsninger:

 • Embassy of Denmark, Ethiopia
  Hele medarbejderstaben fik et kursus på engelsk i personlig planlægning og effektivitet. Resultatet blev et stærkere team på tværs af kulturer og arbejdsopgaver.

 • NaturErhvervstyrelsen
  Gennem syv år har styrelsen løbende købt kurser fra Djøfs faste kursusudbud, der holder medarbejderne opdateret på forvaltnings- og lovstof. Derudover bruger styrelsen Djøf som sparringspartner, når de hver sæson skal udvikle kursustilbud til medarbejderne.

 • Femern A/S
  Medarbejderne og ledelsen i Femern A/S skulle kende og tilpasse sig nye krav efter den nye offentlighedslov trådte i kraft den 1. januar 2014. Der blev gennemført i alt otte kurser, der var skræddersyet til deres behov.

 • Præsteforeningen
  Djøf udviklede i samarbejde med Præsteforeningen et intensivt kursusforløb i lønforhandling for tillidsfolkene, som tog afsæt i konkrete hverdagssituationer for en sognepræst.

Vil du vide mere?

Brigitta Bahl Fogt
Brigitta Bahl Fogt, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 98 06
Mette Rud
Mette Rud, Chefkonsulent
Telefon: 33 95 96 45
Djøfbladet

Jurist skaber nye algoritmer

Henrik Palmer Olsen, prodekan ved Københavns Universitet, samarbejder med DTU om at koble kunstig intelligens med jura. Han vil hellere have fingrene i formlerne end sidde udenfor og være kritisk ”på den ideologiske måde.”

Foto: Lars Bahl
Djøf blog

Fra skabsløsninger til småkager

Drift og udvikling. Strategi og praktik. Sådan ser et job i en mindre virksomhed ud baseret på mine erfaringer. Hvad kan få dig til (ikke) at søge det?


Steen Vive
Steen Vive
Chefkonsulent