]]>

Djøf

Nye fleksible organisationer kalder på hybrid ledelse

Hvad skal der til for at lykkes med hybridledelse? På webinaret får du, som leder, inspiration og konkrete bud på, hvad fremtidens ledelsesopgave indebærer og hvordan den forandre din rolle som leder.

Nye fleksible organisationer kalder på hybrid ledelse

Begrebet arbejdsplads er forandret for evigt. En verdensomspændende pandemi sendte os hjem  i tænkeboks. Nu skal vi skabe fremtidens organisationer, der giver  de bedste forudsætninger for effektivitet, trivsel og succes. Det kalder på en fleksibel organisation og på hybrid ledelse.

En af Danmarks førende forskere på området ph.d. Lise Dahl Arvedsen vil i samtale med journalist Mette Walsted Vestergaard udstikke retningen for, hvor vi er på vej hen ledelsesmæssigt og organisatorisk.

Samtalen gør dig klogere på begrebet hybrid ledelse og sætter fokus på, hvilke kompetencer en hybrid leder skal have for at sikre det gode arbejde og samarbejde, hvor I arbejder fleksibelt, innovativt og produktivt.

Du har også mulighed for at deltage på kurset Hybridledelse i en fleksibel organisation, hvor Lise Dahl Arvedsen er underviser.