]]>

Arrangement

Workshop - hvordan får du kunder?

Et medlemsarrangement til dig, som er selvstændig eller overvejer at blive selvstændig.

Hvad handler arrangementet om?

Uden kunder, ingen forretning. Så enkelt er det. Men hvordan får du kunder?

Spørgsmålet er universelt og tidløst, men desværre er der ikke bare ét svar og én løsning. I en stadig mere digitaliseret verden, hvor indkøbsmønstre og valg af leverandører påvirkes lynhurtigt af "word of mouth"-effekter på sociale medier, og hvordan man præsenterer sig online, er det vigtigere end nogensinde før at være skarp på sit værditilbud og de ydelser, man sælger.

Workshoppen ser nærmere på de forskellige elementer, der gør din viden og ydelser relevante og attraktive for potentielle kunder.

Værditilbud

Hvad tilbyder du, og hvorfor er du relevant?

Tiltrækning af kunder

Hvordan tiltrækker man kunder, og hvilke muligheder har du både online og offline?

Format

Tre timers workshop, der består af en kombination af oplæg med cases, faciliteret diskussion kursisterne mellem og mindre øvelser, der styrker den enkeltes evne til at tiltrække kunder.

Resultat

På baggrund af workshoppen får du viden og forståelse for de elementer, du skal fokusere på i din forretning for at få (flere) kunder. Derudover får du konkrete idéer med hjem, som du kan bruge direkte i dit salgs- og markedsføringsarbejde. Og samtidig bliver du inspireret og måske har du endda mødt en kommende samarbejdspartner på workshoppen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle