]]>

Arrangement

WoMAN & WOMAN

Kom og oplev den Reumertnominerede forestilling, der er en del af The GENDERhouse Festival.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Oplev den Reumertnominerede dobbeltforestilling WoMAN & WOMAN, hvor køn, seksualitet og identitet sættes under lup med det store spørgsmål: Hvad vil det sige at være kvinde?

De 2 soloer præsenterer forskellige perspektiver på det feminine fra det ultrafine feminine univers, hvor kvindelighed og frugtbarhed dyrkes gennem forskellige billeder associeret til femininitet gennem tiden og til den barske virkelighed, hvor kvinder vurderes konstant af sig selv og andre i jagten på at nå det hele.

WoMAN & WOMAN havde urpremiere på Bora Bora som dans og visuelt teater i 2016 og er produceret af det Aarhusbaserede performancekompagni Himherandit Productions. De 2 soloer er skabt af kunstnerisk leder, koreograf og performer Andreas Constantinou. WoMAN performes af Andreas Constantinou og WOMAN performes af Alice Tatge.

WoMAN & WOMAN performes i forbindelse med The GENDERhouse Festival, som er Aarhus’ første queer arts festival med udstillinger, performances, workshop og seminar om køn, seksualitet og identitet.

Program for aftenen

Aftenen indledes med et kort oplæg ved projektleder for The GENDERhouse Festival og producent Kirstine Bauning, som vil fortælle om at lave en kunstfestival fra bunden, organisering og partnerskaber.

OBS: Begge forestillinger indeholder nøgenhed.

Se hele programmet på www.thegenderhousefestival.com

Trailer til WoMan & WoMan

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle