]]>

Arrangement

Virtuel bogklub: Den frygtløse organisation

Få en god start på dagen og kom med i Djøfs virtuelle bogklub, hvor vi samtaler om Amy Edmondsons 'Den Frygtløse Organisation'.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Har du også svært ved at prioritere tid til at læse fagbøger i hverdagen? Og vil du gerne forstå modebegrebet ”psykologisk tryghed” bedre i relation til din egen arbejdsplads? Så få en god start på dagen med Djøfs virtuelle bogklub.

Vi tager udgangspunkt i bogen 'Den frygtløse organisation' af Amy C. Edmondson, som for nylig er udgivet på dansk af Djøf Forlag. I bogen argumenterer Edmondson for, at psykologisk tryghed styrker organisationers evne til at håndtere komplekse krav, samarbejde på tværs, udvikle nyt og forebygge fejl. Men hvad er psykologisk tryghed egentlig?

Det bliver emnet for bogklubben, som mødes virtuelt en times tid hver tredje tirsdag morgen.

Vi taler blandt andet om disse spørgsmål:

  • Er der psykologisk tryghed på din arbejdsplads?
  • Hvordan skaber man psykologisk tryghed?
  • Har du et ansvar for at skabe psykologisk tryghed?
  • Er psykologisk tryghed nok?

Forud for hvert møde læser alle deltagere to kapitler, som er udgangspunktet for samtalerne på dagens bogklubmøde. På femte møde perspektiverer vi på hele bogen.

I samarbejde med Djøf Forlag giver Djøfs Eventpulje deltagere i bogklubben et eksemplar af 'Den Frygtløse Organisation' som e-bog.

Der er maksimalt 15 pladser i bogklubben, og de fordeles efter først til mølle-princippet. Det er obligatorisk at deltage på alle fem bogklubmøder.

Bogklubben er initieret af Thea Lund Jakobsen, som faciliterer bogklubbens møder.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle