]]>

Arrangement

Virksomhedsbesøg og karrieremuligheder

På dette virksomhedsbesøg besøger vi et revisions- og konsulenthus og en bank for at høre om deres rekrutteringsprocesser og virksomhedsstrategier.

Hvad handler arrangementet om?

Går du og overvejer en fremtid i et konsulent-/revisionsfirma eller en bank, så er dette arrangement noget for dig. Vi besøger Deloitte og Sydbank i deres faste rammer, og du vil dermed opleve to steder, der udgør arbejdspladserne for mange ambitiøse medarbejdere.

Du vil i løbet af aftenen få et indblik i, hvad det vil sige at være ansat hos Deloitte, som er det største konsulentfirma samt en af de førende inden for revision. Her vil to oplægsholdere give dig et indblik i, hvordan deres hverdag er hos et konsulent- og revisionsfirma, og give dig råd til, hvordan du stiller dig bedst i forhold til at blive rekrutteret til virksomheden.

Endvidere vil en oplægsholder fra Danmarks tredjestørste pengeinstitut, Sydbank, give dig indblik i hendes hverdag som privatrådgiver og give dig et indblik i, hvordan Sydbank tænker ’investering’, og fortælle lidt om, hvordan Sydbank kan hjælpe med at planlægge dit fremtidige boligkøb.

Så tag med på virksomhedsbesøg og få et indblik i din fremtid sammen med os.

 

Program

Kl. 17.00 Velkomst
Kl. 17.05 Oplæg ved Deloitte
Kl. 18.20 Pause med forplejninger
Kl. 18.50 Oplæg ved Sydbank
Kl. 20.05 Tak for i dag

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle