]]>

Arrangement

Virksomhedsbesøg hos Carlsberg

Tag med Djøf Advokat på virksomhedsbesøg hos den juridiske afdeling i Carlsberg Danmark, der er en del af Carlsberg Group, og som med mere end 41.000 medarbejdere verden over er den tredjestørste bryggerigruppe i verden.

Hvad handler arrangementet om?

Denne gang er vi inviteret på virksomhedsbesøg hos den juridiske afdeling hos Carlsberg Danmark.

I forbindelse med besøget vil Andreas Bernhard Kirk, Vice President & Head of Legal (Western Europe), fortælle om virksomheden som arbejdsplads, arbejdsopgaverne i juridisk afdeling med videre.

Om Carlsberg Danmark

Carlsberg, Tuborg, Somersby og Coca-Cola. Carlsberg står bag nogle af Danmarks stærkeste mærkevarer og kvalitetsprodukter, som leveres til flere end 20.000 kunder i Danmark.

Carlsberg i Danmark består af Carlsberg Danmark A/S, som er det kommercielle selskab og Carlsberg Supply Company Danmark A/S, som håndterer logistik- og produktionsaktiviteter. Carlsberg i Danmark er en del af Carlsberg Group, som med mere end 41.000 medarbejdere verden over er den tredjestørste bryggerigruppe i verden og sælger produkter på over 150 markeder.

Dit udbytte af arrangementet

Formålet med dette virksomhedsbesøg er at give Djøf Advokats medlemmer et unikt indblik i hverdagen som in-house legal counsel hos Carlsberg i Danmark.

Baggrundsviden

Antallet af advokater, der ikke arbejder i en advokatvirksomhed, men i private virksomheder, organisationer mv. er steget markant i de senere år.

For at imødekomme denne udvikling inviterer Djøf Advokat i den kommende tid på en række virksomhedsbesøg i større danske virksomheder for at give medlemmerne et indblik i livet som virksomhedsadvokat og facilitere netværk mellem advokater på advokatkontorer og virksomhedsadvokater.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle