]]>

Arrangement

Virksomhedsbesøg: Bermondsey Distillery

Djøf London inviterer indenfor hos Bermondsey Distillery, hvor grundlæggeren deler sine erfaringer med at starte virksomhed i London, og du kan se, hvordan gin bliver lavet.

Hvad handler arrangementet om?

Kom med Djøf på et spændende virksomhedsbesøg.

Djøf London inviterer indenfor hos Bermondsey Distillery, hvor du vil høre grundlæggerens erfaringer med at starte virksomhed i London og se, hvordan gin bliver lavet. 

Gin har haft renæssance over de seneste par år, hvilket har ledt til en eksplosiv vækst i antallet af destillerier.

For Christian Jensen, grundlægger af Bermondsey Gin, startede det tilbage i 2001. Dengang arbejdede Christian Jensen i Tokyos finanssektor. Her blev han introduceret til en vintage Londongin, hvilket blev starten på hans interesse for kunsten at lave gin. Christian Jensen tog springet til London, og tre år senere blev Bermondsey Gin grundlagt.

Christian Jensen deler sine erfaringer med at starte virksomhed i London og fortæller om de særlige udfordringer, der er, når man rykker ind på et område, der er så traditionelt engelsk som ginproduktion.

Der vil være en rundvisning på destilleriet, og du vil her se, hvordan gin bliver produceret. 

Bermondsey Distillery var blot det sjette gindestilleri i London og er i dag kendt for at producere Jensens Gin. Destilleriet ligger i Bermondsey i det ikoniske området under jernbanen, som netop er kendt for sine mange små mikrobryggerier.

Som altid vil der være rig mulighed for at netværke med andre djøfere i London.

Bemærk, at arrangementet kun er for medlemmer af Djøf, og at der er et begrænset antal pladser.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle