]]>

Arrangement

Vinsmagning - vine til den søde juletid

Står du også hos vinhandleren eller i supermarkedet i dagene op til juleaften og læser etiketter, søger vejledning hos forhandleren og ender med at resignere i juletravlheden og tage den pæneste etiket med det flotteste navn?

Hvad handler arrangementet om?

Den perfekte julevin er ikke kun sød og tung - den skal være velbalanceret og dyb, hvor ikke kun saftighed og sødme træder i karakter, men hvor også tanniner, fad og balance spiller ind.

I samarbejde med Otto Suenson holder Djøf Advokat en spændende julevinsmagning, der giver dig svar på, netop hvilke vine der går godt til den traditionelle danske julemad og hjælper dig godt på vej til valget af vinene til juleaften.

Alle kan være med denne aften, uanset om du er erfaren vinsmager eller nybegynder. Frederik Kreutzer fra Otto Suenson vil give en introduktion til, hvordan du dufter og smager på en vin, og du får selvfølgelig også nogle gode historier om vinene med på vejen. Og skulle du forelske dig i én eller flere af vinene til denne smagning, vil der være mulighed for at købe vinene til attraktive priser.

Julevin kan selvfølgelig ikke indtages uden julemad, hvorfor Djøf Advokat også vil servere traditionel dansk julemad denne aften.

Om Otto Suenson

Otto Suenson blev grundlagt i 1880 af den hjemvendte søfarer Otto Suenson. I dag opererer firmaet fra sit domicil i Gentofte og har ca. 20 medarbejdere fordelt på tre afdelinger.

Otto Suenson har løbende samarbejder med over 100 vinproducenter verden over, og med et sortiment på over 1.100 vine er Otto Suenson blandt landets førende vinfirmaer og -leverandører.

Om oplægsholdere

  • Frederik Kreutzer er produktchef hos Otto Suenson og betragtes som firmaets Professeur du Vin. Frederik har smagt vin professionelt og for sjov igennem mere end 20 år. Han har taget en diplomuddannelse fra den anerkendte W.S.E.T i London og underviser i Danmark på niveauerne 2 og 3. Frederik har desuden sin egen vinblog, Vinkreutzer, hvor han løbende bringer spændende indlæg fra vinens verden.
  • Frederik Falk Andersen er salgskonsulent hos Otto Suenson og Frederik Kreutzers faste følgesvend. Frederik har også en brændende passion for vin, og han vil uden tvivl gøre sit ypperste for, at deltagerne får en fantastisk aften med gode vine.

Pris

Djøf Advokat yder som sædvanligt et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100 kr. pr. person. Beløbet skal betales direkte på dagen.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle