]]>

Arrangement

Live webinar - vin og verdensorden

Du vil høre eksperter debattere, og eventuelt nyde et lille glas i de hjemlige rammer, til foreningen 'International Debats' webinar om verdensordenen anno 2020.

Online

Hvad handler webinaret om?

På trods af, at vi kun er halvvejs gennem 2020, har der ikke været stille på verdensscenen. Mens en global pandemi har sat nationalstaten tilbage på kortet, ser vi nogle af historiens største folkelige bevægelser stille spørgsmål om de etablerede systemer. Fra stater rundt om i USA, til Hviderusland, Libanon og Thailand. Med skæbnevalg i EU, og snart i USA, er det moderne demokrati sat til debat.

Alt i mens lurer klimakrisen, der allerede fra 2. januar skabte undtagelsestilstand i Australien på grund af de omfattende buskbrænde. Hvordan skal vi finde rundt i en verden, der virker så kaotisk? Til ’vin og verdensorden’ vil du opleve et pusterum, hvor et panel af eksperter giver deres udlægning af verdensordenen, og svarer på alle dine spørgsmål.

Praktiske informationer

  • Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom Pro account. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.
  • Du kan logge på via pc/tablet og mobil.
  • Du kan stille spørgsmål via en chat funktion, og så besvarer vi dem løbende 'live'.
  • Der benyttes ikke webcam på dette webinar.
  • Vi starter altid med lydtjek 15 minutter, før vi begynder.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle